Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα.

Μετά από μια φιλότιμη προσπάθεια να δούλεψω IOS δεν τα κατάφερα.

Οπότε σκέφτομαι την επιστροφή μου στα Android. Σκέφτομαι να πουλήσω το IPh14 pro max. Τι προτείνεται σε αυτά τα χρήματα?(500 - 600€).

Είτε μεταχειρισμενο είτε σε καινούριο με αποφορολογηση 

Δημοσ.
Στις 4/8/2025 στις 10:40 ΠΜ, boksic_9 είπε

Χαιρετώ την παρέα.

Μετά από μια φιλότιμη προσπάθεια να δούλεψω IOS δεν τα κατάφερα.

Οπότε σκέφτομαι την επιστροφή μου στα Android. Σκέφτομαι να πουλήσω το IPh14 pro max. Τι προτείνεται σε αυτά τα χρήματα?(500 - 600€).

Είτε μεταχειρισμενο είτε σε καινούριο με αποφορολογηση 

https://www.bestprice.gr/item/2160729418/realme-gt-7-12gb-512gb.html?filter=in-stock%3A1

https://www.bestprice.gr/item/2160268174/oneplus-13r-12gb-256gb.html?filter=in-stock%3A1

2 ώρες πριν, κουξκουκ είπε

Galaxy s24 ultra σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις τα παίρνεις ολα,ίσως το ποιο πλήρης τηλέφωνο ακόμη και από 25 ultra 

Αυτα που γράφεις ξεκινούν από 800 ευρώ. 

Ο άνθρωπος γράφει 500-600 ευρώ. 

Ξεφεύγεις. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

https://www.bestprice.gr/item/2160729418/realme-gt-7-12gb-512gb.html?filter=in-stock%3A1

https://www.bestprice.gr/item/2160268174/oneplus-13r-12gb-256gb.html?filter=in-stock%3A1

Αυτα που γράφεις ξεκινούν από 800 ευρώ. 

Ο άνθρωπος γράφει 500-600 ευρώ. 

Ξεφεύγεις. 

"Είτε μεταχειρισμένο Είτε καινούργιο " να διαβάζεις τι γράφει μέχρι το τέλος ο άνθρωπος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, κουξκουκ είπε

"Είτε μεταχειρισμένο Είτε καινούργιο " να διαβάζεις τι γράφει μέχρι το τέλος ο άνθρωπος 

Σε αυτα τα λεφτά παίρνεις κινητό που φυσάει καινούριο,δεν πας για μεταχειρισμένο. 

Επεξ/σία από osfp1978
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/8/2025 στις 9:35 ΜΜ, osfp1978 είπε

Σε αυτα τα λεφτά παίρνεις κινητό που φυσάει καινούριο,δεν πας για μεταχειρισμένο. 

Δηλαδή..??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, boksic_9 είπε

Δηλαδή..??

Προτάθηκαν παραπάνω.... δεν σε καλύπτουν αυτα; 

Γιατί θες μεταχειρισμένο με τόσα χρήματα;... .. Δεν αξίζει 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Ας είμαστε ειλικρινείς, σε αυτά τα χρήματα, δύσκολα να βρεις συσκευή η οποία σε αίσθηση και χαρακτηριστικά, να φτάνει το 14 Pro Max. ΟΜΩΣ, οι προτάσεις που αναφέρθηκαν, 13R & GT 7, είναι από τις προτάσεις όπου γίνονται οι λιγότεροι δυνατοί συμβιβασμοί.

Στο skroutz μπορείς να τα βρεις με αυτά τα χρήματα, εκτός αν σκοπεύεις να δώσεις με ανταλλαγή το 14 Pro Max και ενδεχομένως με τη διαφορά να πάρεις κάτι άλλο. Αυτό το πρόγραμμα τρέχει στον Κωτσόβολο, δεν ξέρω αν υπάρχει και αλλού. Συνεπώς, αν το δώσεις με ανταλλαγή, μπορείς στα χρήματα αυτά που διαθέτεις, να πάρεις και κάτι της flagship κατηγορίας. 

Βέβαια, επειδή έχει καιρό που έγραψες το μήνυμα, μπορεί το πλάνο αυτό να απορρίπτεται εξ' ορισμού....

Γιατί πιάνετε παντα τα iphone ως μέτρο σύγκρισης; 

Τι κάνουν παραπάνω από ένα κινητό των 500 ευρώ; Μήπως καφέ; 

Και δεν μιλαω για αυτά που πρότεινα. Μιλάω για ολα ανεξαρτήτως μαρκας. 

Τα iphone είναι πολύ υπερτιμημένα. Και πολύ εφετζιδικα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsimisdel είπε

Έφερα ως μέτρο σύγκρισης το iPhone επειδή ο φίλος που ψάχνει για συσκευή, είχε πιο πριν iPhone. Προφανώς και είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα, το ανέφερα επειδή ο φίλος θα έχει αυτό ως μέτρο σύγκρισης. 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα σχόλια, έχουν τα προτερήματα τους τα iPhone, σίγουρα όμως για τον μέσο χρήστη και με βάση τη χρήση που κάνει, είναι υπερτιμημένα, όντως, τη δουλειά που πρακτικά μπορεί να κάνει με ένα οικονομικότερο κινητό, την κάνει και με το iPhone. Ασχέτως δυνατοτήτων, οι περισσότεροι με πολύ συγκεκριμένο τρόπο χρησιμοποιούμε το κινητό μας, δεν χρειαζόμαστε υπερβολικά μεγάλη "ιπποδύναμη". 

Συμφωνώ και επαυξάνω. 

Προσωπικά ούτε καν τα κοιτάζω. Απλα με ενοχλεί η συνεχόμενη σύγκριση με αυτά. Λες και είναι τέλεια. 

Προτέρηματα νομίζω ότι θεωρείς το κλειστό οικοσύστημα της apple; Γιατί δεν βρίσκω κάτι. 

Γιατί αν μου πείτε για ασφάλεια, ειχα και εχω android από τότε βγήκε και πότε δε με κρέμασε κάνοντας πολλά με τα κινητά μου. 

Εμένα αυτό είναι που με εκνευρίζει αφάνταστα.... ότι δεν είμαι ελεύθερος. 

Οκ... Κουβέντα να γίνεται παντως. 

Οσον αφορά το εφεντζιδικο που είπα, το λέω βλέποντας 16χρονα στο δρόμο να έχουν iphone. Οχι ότι οι μεγάλοι πανε πίσω.... 

Τα samsung, xiaomi και όλα αυτά εγω τα βλέπω σαν Φερραρι. Μέχρι 300-320 καλά είναι για ένα καλό κινητό. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/8/2025 στις 12:04 ΜΜ, tsimisdel είπε

Έφερα ως μέτρο σύγκρισης το iPhone επειδή ο φίλος που ψάχνει για συσκευή, είχε πιο πριν iPhone. Προφανώς και είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα, το ανέφερα επειδή ο φίλος θα έχει αυτό ως μέτρο σύγκρισης. 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα σχόλια, έχουν τα προτερήματα τους τα iPhone, σίγουρα όμως για τον μέσο χρήστη και με βάση τη χρήση που κάνει, είναι υπερτιμημένα, όντως, τη δουλειά που πρακτικά μπορεί να κάνει με ένα οικονομικότερο κινητό, την κάνει και με το iPhone. Ασχέτως δυνατοτήτων, οι περισσότεροι με πολύ συγκεκριμένο τρόπο χρησιμοποιούμε το κινητό μας, δεν χρειαζόμαστε υπερβολικά μεγάλη "ιπποδύναμη". 

για ποιους απευθύνονται?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsimisdel είπε

Σίγουρα έχουν το κοινό τους. Από προσωπική εμπειρία, στράφηκα προς τα εκεί καθαρά από περιέργεια. Από χρόνια ήθελα να δοκιμάσω τη σχολή iPhone, μόνιμα σε Android ήμουν και κάπου βρήκα την ευκαιρία και πήγα προς iOS μεριά. Τώρα, εφόσον το έζησα, δύσκολα επιστρέφω εκεί....

Από κει και πέρα, όσον αφορά σε ποιους απευθύνονται, σίγουρα σε απηυδισμένους από Android, σε ανθρώπους που δεν θέλουν να ψάχνουν και να πειραματιστούν με διάφορες μάρκες και θέλουν να πάνε σε κάτι σίγουρο. Δεν είναι για τόσο περιορισμένο κοινό πιστεύω, για λίγους και εκλεκτούς, όπως τυχαίνει με κάποιες Android μάρκες τύπου Nothing. 

και εγω ηθελα,αλλα ειναι πανακριβα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...