satsok2 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Γειά χαρά. Θα χρειαστεί ένα στεγασμένο parking , ασφαλές , για 5-6 μέρες στην Αττική. Όχι αεροδρόμιο (αλήθεια αυτά εκεί είναι υπαίθρια ή στεγασμένα?). Υπάρχει κάτι οικονομικό και αξιόπιστο; Επεξ/σία 4 Αυγούστου από satsok2
Morosana Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Το θέμα είναι που μένεις και που θες να πας για να έχει νόημα το που θα παρκάρεις. Έχει Κηφισιά έχει και Φάληρο αλλά αν θες να πας αεροδρόμιο δεν θα σε βολεύει κανένα 😛 Στα πάρκινγκ πέριξ του αεροδρομίου έχει και υπαίθρια και στεγασμένα και θέσεις με σκιαστρο.
Haldol Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Κηφισιά είναι πολύ καλό το Alsos Parking, στεγασμένο, αυτόματο, κρατάς τα κλειδιά, με μέγιστο 12€ / μέρα. Αν βγάλεις και prepaid κάρτα πάει στα 10€ / μέρα μέγιστο. 2
satsok2 Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, Haldol είπε Κηφισιά είναι πολύ καλό το Alsos Parking, στεγασμένο, αυτόματο, κρατάς τα κλειδιά, με μέγιστο 12€ / μέρα. Αν βγάλεις και prepaid κάρτα πάει στα 10€ / μέρα μέγιστο. Αυτό φαίνεται καλό και με ακόμα χαμηλότερες τιμές πχ ALSOS SUMMER ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ Για στάθμευση έως 31 Αυγούστου ελάχιστη διάρκεια 5 συνεχόμενων ημερών, με μειωμένο ημερήσιο κόστος ΑΠΟ 30€
Morosana Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, satsok2 είπε Αυτό φαίνεται καλό και με ακόμα χαμηλότερες τιμές πχ ALSOS SUMMER ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ Για στάθμευση έως 31 Αυγούστου ελάχιστη διάρκεια 5 συνεχόμενων ημερών, με μειωμένο ημερήσιο κόστος ΑΠΟ 30€ Το alsos ( όταν ξεκίνησε είχε το όνομα Πλάτανος από την πλατεία Πλατάνου που βρίσκεται από πάνω) τα τελευταία χρόνια έχει κόψει πολλά από τα προγράμματα όπως αυτό αποθήκευσης με πινακίδες ΦΙΛΠΑ που ξεκινούσε από 60 και ανάλογα με τα αυτοκίνητα που είχες έριχνε τιμή. Οπότε καλό θα είναι να ρωτήσεις γιατί μπορεί να σου πουν ότι οι διαθέσιμες θέσεις για το πρόγραμμα αυτό έχουν κρατηθεί
UncleKim Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Θέλεις να μας πεις ημερομηνίες? Μπορεί να σε βολέψουμε και διαφορετικά
Morosana Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, UncleKim είπε Θέλεις να μας πεις ημερομηνίες? Μπορεί να σε βολέψουμε και διαφορετικά Αυτό μου θυμίζει ένα βίντεο που είδα πριν λίγες μέρες με ένα γύφτο που διαφήμιζε δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτου. Μπορεί κατά το πλύσιμο να σου "καθάριζαν" και τον καταλύτη αλλά το αμάξι θα το έπαιρνες καθαρό 🤣 2
UncleKim Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Μα και εγώ για πλιάτσικο κανονίζω, τι νόμιζες, εξυπηρέτηση σε συμφορουμίτη ???? 3
vamvakoolas Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 hours ago, satsok2 said: Γειά χαρά. Θα χρειαστεί ένα στεγασμένο parking , ασφαλές , για 5-6 μέρες στην Αττική. Όχι αεροδρόμιο (αλήθεια αυτά εκεί είναι υπαίθρια ή στεγασμένα?). Υπάρχει κάτι οικονομικό και αξιόπιστο; οπως σου εγραψαν η ερωτηση σου ειναι γενικη και μαλλον γενικες απαντησεις θα παρεις. η Αττικη ειναι τεραστια και καλυπτει παρα πολυ μεγαλη εκταση, γινε συγκεκριμμενος. Εγω για παραδειγμα εχω χωρο στο δημο Αχαρνων (Μενιδι για τους Λοκαλς) αλλα παιζει οι "φυλακες" να στο κανουν μπαρμπεκιου
satsok2 Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε οπως σου εγραψαν η ερωτηση σου ειναι γενικη και μαλλον γενικες απαντησεις θα παρεις. η Αττικη ειναι τεραστια και καλυπτει παρα πολυ μεγαλη εκταση, γινε συγκεκριμμενος. Εγω για παραδειγμα εχω χωρο στο δημο Αχαρνων (Μενιδι για τους Λοκαλς) αλλα παιζει οι "φυλακες" να στο κανουν μπαρμπεκιου Νομίζω το πάρκινγκ που αναφέρθηκε Κηφισιά θα με κάλυπτε. Αν παρόλαυτα εχει κανενας άλλος υποψη του κάτι κεντρο ή πηγαίνοντας προς τα βόρεια θα ήταν χρήσιμο σαν εναλλακτική.
imr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου On 04/08/2025 at 16:15, satsok2 said: Νομίζω το πάρκινγκ που αναφέρθηκε Κηφισιά θα με κάλυπτε. Αν παρόλαυτα εχει κανενας άλλος υποψη του κάτι κεντρο ή πηγαίνοντας προς τα βόρεια θα ήταν χρήσιμο σαν εναλλακτική. Κέντρο έχει άπειρα για όλα τα βαλάντια. Το θέμα είναι αν σε βολεύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα