vagpap Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Έχω ένα Dell που υποστηρίζει USB-C PD. Ο δικός του φορτιστής είναι 65w ενώ παίζει κανονικά με έναν Xiaomi φορτιστή στα 67W. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το φορτίσω ή/και να το δουλεύω καθώς φορτίζει με κάποιο powerbank? Βλέπω powerbanks που δείχνουν να υποστηρίζουν τέτοιο wattage αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι. Υπάρχει ελπίδα για κάτι ουσιαστικό ή πεταμένα λεφτά? Ουσιαστικά ο στόχος είναι να έχει κάτι σαν 2η μπαταρία ώστε να αυξήσει την αυτονομία του. Να αναφέρω οτι η δικιά του μπαταρία έχει χάσει αρκετό "ζουμί" από τότε που ήταν φρέσκια, αν αυτό έχει σημασία.
chvnce Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Θα κοιτάξεις για ένα PD power bank τουλάχιστον 65W + αντίστοιχα Volt & Ampere. Κι όσο μπορείς, μεγάλη χωρητικότητα. Σαν σκέψη δεν τη θεωρώ και τη καλύτερη, όμως. Για μένα, θα έχει περισσότερο νόημα να επενδύσεις τα χρήματά σου σε μια νέα μπαταρία, αφού παρέδωσε πνεύμα η προηγούμενη. Δεν θα βασιζόμουν σε ένα powerbank, για να κάνω την δουλειά μου. Θα το προτιμούσα για κάτι έκτακτο, που θα 'χα ξεμείνει από μπαταρία και το να συνδεθώ στο ρεύμα θα ήταν λιγάκι δύσκολο. 1
vagpap Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου Ευχαριστώ πολύ! Η ιδέα απορρίπτεται και κοιτάζω να αντικαταστήσω τη μπαταρία
chvnce Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 50 λεπτά πριν, vagpap είπε Ευχαριστώ πολύ! Η ιδέα απορρίπτεται και κοιτάζω να αντικαταστήσω τη μπαταρία Η καλύτερη κίνηση.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 04:48 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:48 πμ On 08/08/2025 at 13:36, vagpap said: Ευχαριστώ πολύ! Η ιδέα απορρίπτεται και κοιτάζω να αντικαταστήσω τη μπαταρία θες powerbank που να βγαζει 19 volt και οχι 5 ή9 ή 12 που ειναι συνηθως. λογικα θα σου αναφερει με καποιο προγραμμα της dell την αρχικη χωρητικοτητα της μπαταριας και ποσο ειναι τωρα.ισως. και τους κυκλους φορτισης. οποτε κρινεις αν θελει αλλαγη ή οχι. δες πως αλλαζει η μπαταρια. σε καποια πρεπει να την "σταματησεις" απο το bios πριν την αντικατασταση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα