Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 hours ago, kostakis_gr said:

Τι να πουμε και εμεις που δουλευουμε σε corporate εταιρεις. Μονο laptop dell μας δινουν και αυτα εχουν μονο Intel CPU ..... 😪

Σε χαλανε δηλαδη οι core ultra με την arc 140t ξερω γω;;; 

Δημοσ.
4 hours ago, pirmen56 said:

Και χίλια cores να είχε ο 14900K, όταν τρέχεις παράλληλα βαριά προγράμματα όπως το obs, χάνεις απίστευτα σε gaming επίδοση λόγω δέσμευσης bandwidth της RAM και της cache.

Οπότε με σύγκριση της προκοπής και κάποιο tuning στον 14900K τα πράγματα θα ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικά.

Η "είδηση" απλά δείχνει πόσο αποτελεσματικά δουλεύει η προπαγάνδα της AMD στα σόσιαλ.

Αν και έχω πέντε AMD συστήματα πλέον και κανένα Intel, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Απαράδεκτα ακριβοί οι X3D επεξεργαστές και το όποιο προβάδισμα έχουν σε 0.1% και 1% lows στα παιχνίδια εξανεμίζεται από τα 1440p και πάνω και επίσης σε απόδοση εφαρμογών είναι πολύ πίσω ακόμα και με έναν αντίστοιχο Ryzen ίδιας γενιάς και cores λόγω αρκετά χαμηλότερων ρολογιών. Και αυτά δεν τα λέω έτσι, πέρασαν αρκετοί X3D από τα χέρια μου σε AM4 και όταν είδα πόσο δύσκολο είναι να τους ψύξεις είπα απλά όχι.

Επίσης τώρα έστρωσε κάπως το AM5 με τα συνεχόμενα bios updates. Τα αρχικά bios ήταν εντελώς unstable με οτιδήποτε πάνω από 32gb RAM (2X16gb) και ήθελε το tweaking του αιώνα να έχεις βράχο σύστημα. Πλέον είναι σε καλό δρόμο.

Κάποτε είχα ένα σκασμό X99 συστήματα και μου λείπει η σταθερότητα που είχαν αυτές οι μητρικές και τα cpu αν και καίγανε τον πάτο τους σε watt.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Th3Beh0ldeR said:

Και να εύχεσαι να συνεχίσουν να βγαίνουν και να αποκτήσουν μάλιστα και την παλιά τους δόξα, γιατί αυτή τη στιγμή η έλλειψη ανταγωνισμού μόνο καλό δεν μας κάνει.

και την εποχη που ηταν ακριβως το αντιθετο παλι κακο μας εκανε

Επεξ/σία από kinitos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, darkf είπε

Γιατί αν δεν πιάσεις 300 FPS δεν γίνεται δουλειά. 

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  300 ειναι το χαμηλότερο π εγω αντεχω. αλλιως τι ? να σέρνεται καλε στα 200 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Eloy είπε

Ρε συ, μια φορά έγινε αυτό και μετά τα 2-3 updates λύθηκε το πρόβλημα... Διαβάζεις πουθενα να έχει κανείς αυτό το πρόβλημα τώρα ? Στο Βιλαμπάχο, ακόμα τρίβουν... - μια δεν μπουτάρει ο υπολογιστής, μια κάνει 5 λεπτά να μπουτάρει, μια δεν δουλεύει με κάποιες μνήμες αν δεν έχουν το σωστό χρώμα... :) 

Ρε eloy τα εχουμε ξαναπεί. Δεν ισχύει πλέον αυτό εδώ και πολύ καιρό. Εγώ με tomahawk b650 και 7800x3d δεν ειχα κανένα αναγκαστικό bios update μέχρι σήμερα.

Μια φορά εχω κάνει να δω μηπως έφτιαξε τα 51 δευτερόλεπτα boot με tuned ram βεβαια η msi πανω απο ενα χρονο πριν (που σιγά μην το έκανε) και δεν εχω  ξανασχοληθεί. Αλλά δεν φταίει και η amd για τα 51 της msi, όταν η asrock εχει 30. 

Όπως ειναι υπερβολή που λένε ποιος αγοραζει intel πιο πάνω, έτσι ειναι υπερβολή και αυτό που λες. 

Δημοσ.
18 hours ago, nikos5800 said:

Άμα πιάνεις πάνω από 300 fps με την ρτχ 5080 θα έχει μάπα visuals στα σίγουρα.

Εκτός και εάν χρησιμοποιεί MFGx4. Αλλά και πάλι, πόσο καλά γραφικά next gen να έχει; Η απάντηση είναι "Δεν έχει¨.

• Like 1
Δημοσ.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ καλά από την playtest που έπαιξα, τα 300αρια είναι με όλα Low και 1080P με κάρτες τέρατα.

Κατά τα άλλα το συγκεκριμένο δεν θα έπρεπε να είναι είδηση, είναι κάτι που έβγαλε ένας άκυρος χρήστης.

Τώρα το ΣΚ που έχει Open BETA και θα βγουν επίσημες μετρήσεις θα δούμε τι και πως..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...