hountalass Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Καλησπέρα guys, λήγει το συμβόλαιο μου στην cosmote όπου έχω σε πρόγραμμα για το σπίτι 100άρι (αναβάθμιση σε 500 για 3 μήνες) και δύο κινητά που μοιράζονται 16gb, 4κ sms (ποιος στέλνει ακόμα sms;;) και απεριόριστα κινητά σταθερά μπλα μπλα με συνολική τιμή τον μήνα 56 ευρώ. Θα πάω από κατάστημα να ρωτήσω τι παίζει από τιμές και βλέπω πως μου έχει επιλογή για να πάω σε 300άρι με χρήση voucher και πάλι βγαίνει εκεί στα 56 ευρώ. Λόγω χρόνου δεν πρόλαβα να ψάξω τι παίζει και είπα να ρωτήσω εδώ μπας και έχετε κάποια γνώση πιο γρήγορα!
hountalass Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 πμ Λοιπόν πήγα από κατάστημα σε cosmote και vodafone και το πήγα και τηλεφωνικά όπου πάντα δίνουν καλύτερες προσφορές. Θα πω τελικές τιμές και αν κάποιος θέλει ανάλυση ας το πει. Cosmote 100 gbps + 2 κινητά με απεριόριστα κινητά 15gb και κάτι χιλιάδες sms = 56 ευρώ. Η ανανέωση της cosmote το ανεβάζει στα 66ε. Τα ίδια σχεδόν μεταφορά στην vodafone 59ε. Τηλεφωνικά η vodafone έδωσε με 45 ευρώ ίδιες παροχές και απεριόριστα στα κινητά με 3 πάγια δώρο στο σταθερό. Ε πήγα εκεί και περιμένω αν καλέσει η cosmote για αντιπροσφορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα