doctorized Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Πριν 20-30 χρόνια υπήρχαν ηχοσυστήματα για το σπίτι κάτι ογκώδη που έπαιζαν κασέτες, CD, κάποια και δίσκους, με ενισχυτή και 2 ογκώδη ηχεία. Τωρα πια για ένα νέο σπίτι τι υπάρχει;
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου On 04/08/2025 at 18:44, doctorized said: Πριν 20-30 χρόνια υπήρχαν ηχοσυστήματα για το σπίτι κάτι ογκώδη που έπαιζαν κασέτες, CD, κάποια και δίσκους, με ενισχυτή και 2 ογκώδη ηχεία. Τωρα πια για ένα νέο σπίτι τι υπάρχει; bluetooth ηχεια για απλες λυσεις.μετα πας https://www.skroutz.gr/c/566/ixosysthmata.html
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Στις 4/8/2025 στις 6:44 ΜΜ, doctorized είπε Πριν 20-30 χρόνια υπήρχαν ηχοσυστήματα για το σπίτι κάτι ογκώδη που έπαιζαν κασέτες, CD, κάποια και δίσκους, με ενισχυτή και 2 ογκώδη ηχεία. Τωρα πια για ένα νέο σπίτι τι υπάρχει; Μια ηχομπάρα τουλάχιστον 2.1 στην τηλεόραση με δυνατότητα blouetooth και να έχει usb. https://www.skroutz.gr/c/1735/soundbar/f/768989_768999_769013/Bluetooth-USB-asyrmato-subwoofer.html 1
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 4 hours ago, micos000 said: Μια ηχομπάρα τουλάχιστον 2.1 στην τηλεόραση με δυνατότητα blouetooth και να έχει usb. https://www.skroutz.gr/c/1735/soundbar/f/768989_768999_769013/Bluetooth-USB-asyrmato-subwoofer.html εκτος αν θελει να παιζει ακομα κασετες,cd,lp
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, poulinos είπε εκτος αν θελει να παιζει ακομα κασετες,cd,lp Σωστά. Υπάρχει και αυτήν η περίπτωση. 😁 Βασικά το μόνο που μας χαλάει είναι το lp που θέλει προενισχυτή, γιατί τα άλλα συνδέονται σε aux που έχουν αρκετές ηχομπαρες.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 1 minute ago, micos000 said: Σωστά. Υπάρχει και αυτήν η περίπτωση. 😁 Βασικά το μόνο που μας χαλάει είναι το lp που θέλει προενισχυτή, γιατί τα άλλα συνδέονται σε aux που έχουν αρκετές ηχομπαρες. σωστα. με το aux ξεπερνας πολλα προβληματα.απλα πλεον με τα mp3 κτλ δεν ξερω αν θα χρειαστει να συνδεσει κατι.θα πρεπει να μας το πει αν σκοπευει να χρησιμοποιησει cd,κασετες ,lp. 1
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Πρότεινα την ηχομπαρα γιατί θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και στη τηλεόραση που κατά 99.99% θα έχει ο φίλος σε νέο σπίτι ενώ τον ήχο σύστημα περιορίζεται συνήθως μόνο στη μουσική.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 2 minutes ago, micos000 said: Πρότεινα την ηχομπαρα γιατί θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και στη τηλεόραση που κατά 99.99% θα έχει ο φίλος σε νέο σπίτι ενώ τον ήχο σύστημα περιορίζεται συνήθως μόνο στη μουσική. γενικως ηχομπαρες ή bluetooth ηχεια ειναι οτι καλυτερο. εκτος αν για καποιο λογο θελει παλιες τεχνολογιες.και εκει παλι μπορει να συνδεσει την τηλεοραση πχ οπτικη ινα, η καποια αλλη συνδεση .ολα ειναι αναλογως τι θελει .αλλα γενικα τα bluetooth ηχεια ηρθαν για να μεινουν. τωρα κατι hifi κτλ .... προσωπικα δεν θα αγοραζα.
doctorized Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν θέλω παλιές τεχνολογίες, δεν ξέρω καν που έχω, αν έχω ακόμη, CD και κασέτες. Το σκεπτικό είναι ότι έρχονται κάποιοι φίλοι στο σπίτι και θες να βάλεις μουσική να παίζει. Οχι τέρμα δυνατά λες και είμαστε σε κλαμπ, λογικά πράγματα. Η τηλεόραση μπορεί να παίξει τραγούδια μέσω της εφαρμογής YouTube που διαθέτει, αλλά έχει διαφημίσεις. Επεξ/σία 8 Αυγούστου από doctorized
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 3 minutes ago, doctorized said: Δεν θέλω παλιές τεχνολογίες, δεν ξέρω καν που έχω, αν έχω ακόμη, CD και κασέτες. Το σκεπτικό είναι ότι έρχονται κάποιοι φίλοι στο σπίτι και θες να βάλεις μουσική να παίζει. Οχι τέρμα δυνατά λες και είμαστε σε κλαμπ, λογικά πράγματα. Η τηλεόραση μπορεί να παίξει τραγούδια μέσω της εφαρμογής YouTube που διαθέτει, αλλά έχει διαφημίσεις. με ενα ηχειο bluetooth /ηχομπαρα αναλογως τι θες μπορεις να βαλεις ειτε την tv να παιξει ή να παιξεις τραγουδια απο spotify ειτε κινητο ειτε απο αλλη συσκευη.ακομα και να τα παιζεις απο το κινητο σου.
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, doctorized είπε Δεν θέλω παλιές τεχνολογίες, δεν ξέρω καν που έχω, αν έχω ακόμη, CD και κασέτες. Το σκεπτικό είναι ότι έρχονται κάποιοι φίλοι στο σπίτι και θες να βάλεις μουσική να παίζει. Οχι τέρμα δυνατά λες και είμαστε σε κλαμπ, λογικά πράγματα. Η τηλεόραση μπορεί να παίξει τραγούδια μέσω της εφαρμογής YouTube που διαθέτει, αλλά έχει διαφημίσεις. Μια ηχομπαρα 2.1 με ασύρματο subwoofer και bt θα σε καλύψει και όπως έγραψε πριν θα έχεις και το bonus να ακούς πιο καλά από την τηλεόραση. Οι διαφημίσεις του youtube παρακάμπτονται με το smart tube next 1
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου προσωπικα μουσικη μονο απο το κινητο πλεον και βρηκα ηρεμια.τα κατεβαζω απο utube και τερμα.
dpolal Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 1 ώρα πριν, poulinos είπε με ενα ηχειο bluetooth /ηχομπαρα αναλογως τι θες μπορεις να βαλεις ειτε την tv να παιξει ή να παιξεις τραγουδια απο spotify ειτε κινητο ειτε απο αλλη συσκευη.ακομα και να τα παιζεις απο το κινητο σου. ΒΤ ηχεία παντού πλέον. Πήγαμε να πάρουμε καινούργιο καθρέπτη για το μπάνιο και διαπίστωσα ότι πλέον υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα και με ενσωματωμένα ΒΤ ηχεία. 😲 2
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) χαχα.δεν το ηξερα καν αυτο. και ειμαι απο τα ατομα που μαρεσει να ακουω μουσικη οταν κανω μπανιο αλλα οκ αυτο δεν θα το κανα. 53 minutes ago, dpolal said: ΒΤ ηχεία παντού πλέον. Πήγαμε να πάρουμε καινούργιο καθρέπτη για το μπάνιο και διαπίστωσα ότι πλέον υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα και με ενσωματωμένα ΒΤ ηχεία. 😲 Επεξ/σία 9 Αυγούστου από poulinos
dpolal Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 9 ώρες πριν, doctorized είπε Δεν θέλω παλιές τεχνολογίες, δεν ξέρω καν που έχω, αν έχω ακόμη, CD και κασέτες. Το σκεπτικό είναι ότι έρχονται κάποιοι φίλοι στο σπίτι και θες να βάλεις μουσική να παίζει. Οχι τέρμα δυνατά λες και είμαστε σε κλαμπ, λογικά πράγματα. Η τηλεόραση μπορεί να παίξει τραγούδια μέσω της εφαρμογής YouTube που διαθέτει, αλλά έχει διαφημίσεις. Η πηγή για τη μουσική θα σου καθορίσει περίπου και το υπόλοιπο σύστημα. Πλέον οι παλιοί έχουμε συνήθως συλλογές ΜΡ3 ενώ οι νεότεροι προτιμούν το Spotify ή ΥΤ. Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν είτε αυτόνομα ΒΤ ηχεία τα οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να «ενωθούν» μεταξύ τους και να παίζουν ταυτόχρονα σε όλο το σπίτι. Ή μπορείς να βρείς ηχοσυστήματα περίπου όπως τα παλιά που όμως έχουν λειτουργίες media player, συνδέονται με wifi στο δίκτυο κλπ. Η λύση της ηχόμπαρας που προτάθηκε είναι πολύ καλή αλλά σε περιορίζει σε ένα χώρο, τα αυτόνομα ΒΤ ηχεία με μπαταρία τα γυρίζεις και σε όλα τα δωμάτια αν θες ανάλογα με τις ανάγκες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα