Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dpolal είπε

Η πηγή για τη μουσική θα σου καθορίσει περίπου και το υπόλοιπο σύστημα.
Πλέον οι παλιοί έχουμε συνήθως συλλογές ΜΡ3 ενώ οι νεότεροι προτιμούν το Spotify ή ΥΤ.
Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν είτε αυτόνομα ΒΤ ηχεία τα οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να «ενωθούν» μεταξύ τους και να παίζουν ταυτόχρονα σε όλο το σπίτι. Ή μπορείς να βρείς ηχοσυστήματα περίπου όπως τα παλιά που όμως έχουν λειτουργίες media player, συνδέονται με wifi στο δίκτυο κλπ.

Η λύση της ηχόμπαρας που προτάθηκε είναι πολύ καλή αλλά σε περιορίζει σε ένα χώρο, τα αυτόνομα ΒΤ ηχεία με μπαταρία τα γυρίζεις και σε όλα τα δωμάτια αν θες ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Η ηχόμπαρα γιατί με περιορίζει; 

Τα ΒΤ ηχεία παίρνουν τις μεγάλες μπαταρίες D ή ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες; Τι αυτονομία έχουν σε ώρες πάνω-κάτω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, doctorized said:

Τα ΒΤ ηχεία παίρνουν τις μεγάλες μπαταρίες D ή ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες; Τι αυτονομία έχουν σε ώρες πάνω-κάτω; 

επαναφορτιζομενες.ακομα και τα πιο μικρα ηχεια εβγαζαν κανα 5 ωρο. οταν πηγαινα βουνο κουβαλουσα μαζι μου ενα οπως το jbl go. τα πιο μεγαλα εχουν πολυ καλυτερη αυτονομια

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.

Στο σπίτι μου, για μουσική  υπάρχει ενισχυτής με ηχεία με επιπλέον εξωτερικό dac με ενα appletv για να παιζω απο το Apple Music lossless. 

Επίσης διαφορά bt ηχεια διασκορμισμένα στα δωματια. 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, dpolal said:

Η πηγή για τη μουσική θα σου καθορίσει περίπου και το υπόλοιπο σύστημα.
Πλέον οι παλιοί έχουμε συνήθως συλλογές ΜΡ3 ενώ οι νεότεροι προτιμούν το Spotify ή ΥΤ.
Οι περισσότερες εταιρείες προσφέρουν είτε αυτόνομα ΒΤ ηχεία τα οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να «ενωθούν» μεταξύ τους και να παίζουν ταυτόχρονα σε όλο το σπίτι. Ή μπορείς να βρείς ηχοσυστήματα περίπου όπως τα παλιά που όμως έχουν λειτουργίες media player, συνδέονται με wifi στο δίκτυο κλπ.

Η λύση της ηχόμπαρας που προτάθηκε είναι πολύ καλή αλλά σε περιορίζει σε ένα χώρο, τα αυτόνομα ΒΤ ηχεία με μπαταρία τα γυρίζεις και σε όλα τα δωμάτια αν θες ανάλογα με τις ανάγκες σου.

και στα πολυ μικρα τα ενωνες για να παιζουν stereo 😛

Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

οταν πηγαινα βουνο κουβαλουσα μαζι μου ενα οπως το jbl go.

Έχω ένα περδικαλί JBL Go και το κουβαλάω εδώ και μια 6ετία παντού, βγάλαμε και ένα 400ρι brevet μαζί, αθάνατο λέμε. :D 

4 ώρες πριν, poulinos είπε

και στα πολυ μικρα τα ενωνες για να παιζουν stereo 😛

Αναφερόμουν στο ασύρματο pairing μέσω του ίδιου καναλιού ΒΤ που μπορουν να κάνουν κάποια μοντέλα ηχείων, π.χ. της JBL αλλά όχι τα ποιό φθηνά της που δεν είχαν την δυνατότητα αν θυμάμαι καλά.
Εσύ πώς τα ένωνες τα μικρά, με καλώδιο ;;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, doctorized είπε

Εννοεί ότι θα πρέπει να ακούς εκεί που την έχεις στήσει, μάλλον στον χώρο που είναι η τηλεόραση.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εννοεί ότι θα πρέπει να ακούς εκεί που την έχεις στήσει, μάλλον στον χώρο που είναι η τηλεόραση.

Η ηχόμπαρα συνδέεται μέσω ΒΤ ή καλώδιο; 

Δημοσ.

Με την tv συνδέεται με καλώδιο optical ή hdmi αλλά έχει και επιλογή πηγής bt/usb/aux κτλ

Αλλά είναι με ρεύμα και όχι με μπαταρίες οπότε θέλει σύνδεση με ρευματοδότη.

Δημοσ.
3 hours ago, dpolal said:

Έχω ένα περδικαλί JBL Go και το κουβαλάω εδώ και μια 6ετία παντού, βγάλαμε και ένα 400ρι brevet μαζί, αθάνατο λέμε. :D 

Αναφερόμουν στο ασύρματο pairing μέσω του ίδιου καναλιού ΒΤ που μπορουν να κάνουν κάποια μοντέλα ηχείων, π.χ. της JBL αλλά όχι τα ποιό φθηνά της που δεν είχαν την δυνατότητα αν θυμάμαι καλά.
Εσύ πώς τα ένωνες τα μικρά, με καλώδιο ;;

ειχα creative και μετα ξεκινησα να αγοραζω jbl go. ειχα οσο θυμαμαι και το πρωτο και το 2 και το 3.μονο το 4 δεν ειχα παρει.και τα clip ειναι ωραια.τα ειχα παρει σε αρκετα βουνα ειδικα οταν πηγαινα solo για να περναει η ωρα. ναι πολλα εκαναν pairing μεταξυ τους πχ creative ωστε να βαλεις δυο και να ακους στερεο.το εκαναν το pairing μεσω bluetooth. δεν το δοκιμασα ποτε γιατι σκοπος ηταν να κουβαλαω κατι ελαφρυ μαζι μου .

2 hours ago, doctorized said:

Η ηχόμπαρα συνδέεται μέσω ΒΤ ή καλώδιο; 

συνηθως δινουν αρκετους τροπους συνδεσης οποτε διαλεγεις αυτον που θες εσυ και με βαση τι βγαζει και η τηλεοραση σου.μπορει να ειναι bt μπορει να ειναι οπτικο κτλ. η ηχομπαρα εχει την λογικη οτι την εχεις καπου μονιμα και στο ρευμα και δεν την πηγαινεις βολτα. δεν ειναι η λογικη του bluetooth ηχειου που ειναι με μπαταριες και το μεταφερεις.για αυτο ειπαμε με βαση τις αναγκες σου.

12 hours ago, dpolal said:

οχι οτι το spotify ειναι ακριβο αλλα παλι εχω τα δικα μου mp3 και βαζω οποιο θελω οποτε θελω.ουτε internet ουτε τιποτα.αν βρω κατι new το κατεβαζω και το εχω και αυτο στην συλλογη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...