dvlsakos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , τι γνώμη έχετε για την τοπικη βαφή σε αυτοκίνητο σε μαγαζιά που έχουν ταύρο σαν σχήμα; τι διαφορές εχει απο να βαφτεί ολόκληρο το κομμάτι ; Μου εκαναν μια μικρή ζημιά στο καπό, σήκωσαν τους υαλοκαθαριστήρες ενώ βρίσκουν στο καπό, και το έγδαραν (εχει βγει το χρωμα). σε δυο φανοποιεία που ρώτησα μου είπαν οτι γίνεται μόνο με ολική σε ολο το καπό. (200 έκαστος) +φπα στην αλυσίδα καταστημάτων που λεω μου είπαν οτι γίνεται και τοπικη βαφή με 90Ε με 5 χρονιά εγγύηση. και για κατι άλλες γρατζουνιές που εχω ήταν οικονομικότερα γενικά. οτι βάψεις 5 χρονιά εγγύηση. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από dvlsakos
panos spain Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Καλησπέρα , τι γνώμη έχετε για την τοπικη βαφή σε αυτοκίνητο σε μαγαζιά που έχουν ταύρο σαν σχήμα; τι διαφορές εχει απο να βαφτεί ολόκληρο το κομμάτι ; Μου εκαναν μια μικρή ζημιά στο καπό, σήκωσαν τους υαλοκαθαριστήρες ενώ βρίσκουν στο καπό, και το έγδαραν (εχει βγει το χρωμα). σε δυο φανοποιεία που ρώτησα μου είπαν οτι γίνεται μόνο με ολκή σε ολο το καπό. (200 έκαστος) +φπα στην αλυσίδα καταστημάτων που λεω μου είπαν οτι γίνεται και τοπικη βαφή με 90Ε με 5 χρονιά εγγύηση. και για κατι άλλες γρατζουνιές που εχω ήταν οικονομικότερα γενικά. οτι βάψεις 5 χρονιά εγγύηση. Κοίτα, έκανα εγώ τοπική στον πίσω προφυλακτήρα και την δεξιά πόρτα (από τη μέση και πάνω) και η δουλειά ήταν τραγική. Μέχρι κι ο τυφλός έβλεπε τη διαφορά του "τοπικά βαμμένου" μέρους σε σχέση με το υπόλοιπο. Επισης, ήταν γεμάτο μπιμπικακια. Πήγαν δύο αμαξια εκεί, και στα δύο τα ίδια προβλήματα. Κατ εμέ, λοιπόν, δεν αξιζει. Καλύτερα περίμενε μήπως γίνει και καμια άλλη γρατζουνια στο μέλλον ή σημάδια από κουτσουλιές κλπ, και πήγαινε βαψε το. 2
imr Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Για τόσο μικρή γρατζουνιά και σε αυτό σημείο για εμένα δεν αξίζει καν να πας έξω ούτε ολική ούτε τοπική. Παίρνεις ένα μπουκαλάκι χρώμα και βερνίκι με πινελάκι από την αντιπροσωπεία και το κάνεις μόνος σου. Δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά είναι κρίμα να βάψεις ολόκληρο καπω, που θα σου κόψει σίγουρα στην μεταπώληση γιατί φαίνεται εύκολα όσο καλή δουλειά και να γινει. 3
basilis_k6 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου οτι ειπε ο απο πανω. παρε μανο το χρωμα σου , χαρτωσε κοντα στο σημειο και κανε μια τοπικη. 1
dvlsakos Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου Από το φανοποιίο μου είπαν ότι, με το πινέλο εκτός ότι θα φαίνεται μπάλωμα, κάποια στιγμή θα φύγει το χρώμα και θα σου σκουριάσει. 9 ώρες πριν, panos spain είπε Κοίτα, έκανα εγώ τοπική στον πίσω προφυλακτήρα και την δεξιά πόρτα (από τη μέση και πάνω) και η δουλειά ήταν τραγική. Μέχρι κι ο τυφλός έβλεπε τη διαφορά του "τοπικά βαμμένου" μέρους σε σχέση με το υπόλοιπο. Επισης, ήταν γεμάτο μπιμπικακια. Πήγαν δύο αμαξια εκεί, και στα δύο τα ίδια προβλήματα. Κατ εμέ, λοιπόν, δεν αξιζει. Καλύτερα περίμενε μήπως γίνει και καμια άλλη γρατζουνια στο μέλλον ή σημάδια από κουτσουλιές κλπ, και πήγαινε βαψε το. Χμμ οκ , δεν είναι μεγάλο το σημείο και σκέφτομαι οκ πόσο "κακη" δουλειά να κάνει για μια χαρακιά πέντε πόντους.
mike15 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου εχω τετοια σημαδια εκει.ουτε που το σκεφτομαι να βαψω.θα εκανα εαν ηθελα ,αυτο που προταθηκε δλδ. με ενα πινελακι λιγο χρωμα. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, dvlsakos είπε Από το φανοποιίο μου είπαν ότι, με το πινέλο εκτός ότι θα φαίνεται μπάλωμα, κάποια στιγμή θα φύγει το χρώμα και θα σου σκουριάσει. Χμμ οκ , δεν είναι μεγάλο το σημείο και σκέφτομαι οκ πόσο "κακη" δουλειά να κάνει για μια χαρακιά πέντε πόντους. Υπερβολές σου είπαν για να το βάψεις.Τίποτα δεν θα πάθει. 5
basilis_k6 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 11 ώρες πριν, dvlsakos είπε Από το φανοποιίο μου είπαν ότι, με το πινέλο εκτός ότι θα φαίνεται μπάλωμα, κάποια στιγμή θα φύγει το χρώμα και θα σου σκουριάσει. Χμμ οκ , δεν είναι μεγάλο το σημείο και σκέφτομαι οκ πόσο "κακη" δουλειά να κάνει για μια χαρακιά πέντε πόντους. δεν φευγει ποτε. 15 χρονια το εχω ετσι. φαινεται προφανως αλλα μονο εσυ θα το βρισκεις, ειδικα σε ασπρο. 1
futureshock Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου πανε σε ενα χρωματοπωλειο και θα σου βγαλουν τον κωδικο χρωματος σου σε μπουκαλακι με μικρο πινελο . Κοστος ~15 ευρω 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου με αερογραφο στο κανω σαν καινουργιο, τριχες 1
imr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 15 hours ago, dvlsakos said: Από το φανοποιίο μου είπαν ότι, με το πινέλο εκτός ότι θα φαίνεται μπάλωμα, κάποια στιγμή θα φύγει το χρώμα και θα σου σκουριάσει. Χμμ οκ , δεν είναι μεγάλο το σημείο και σκέφτομαι οκ πόσο "κακη" δουλειά να κάνει για μια χαρακιά πέντε πόντους. Βλακειες σου λένε για να πάρουν το βάψιμο. Έχω βάλει σε χειρότερα σημεία και δύσκολα το βλέπεις. Μην το βάψεις μόνο και μόνο επειδή εργοστασιακή βαφή και βερνικι δεν είναι δυνατόν να γίνει. Στο σημείο που είναι ούτε καν από μακρυά θα φαίνεται με το πινέλακι 1
dvlsakos Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου Οκ ευχαριστω για τις απαντησεις θα το ψαξω. Γενικα καποιοι κανουν τοπικη βαφη καποιοι αλλοι δεν κανουν, σου λενε ολο το κομματι αν θες. ηθελα να ακουσω και γνωμες απο οσους εχουν κανει για να ξερω.
Hawk_K Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τοπική βαφή για να ειναι καλή πρέπει να πας σε φανοποιό σε επίπεδο καλλιτέχνη. Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο έυκολα και ειδικά σε αλυσίδες μαγαζια κτλ. Αν καποιος σου συστήσει κάποιον καλό ίσως αξίζει το ρίσκο. Αν βγαίνεις εθνικές, αυτοκινητοδρομους κτλ, σίγουρα σε κανα 2-3 χρόνια θα έχεις χτυπήματα απο πέτρες, σημαδάκια κτλ οπότε το βαράς μια ολική το καπό και είσαι ΟΚ. Αλλιώς αν θες κάτι άμεσα, πινελάκι και τοπικό βαψιματάκι απλά για το γ@μώτο να μην σε ενοχλεί στο μάτι. Υ.Γ. Τα 200 ευρώ για ενα καπο πολλά μου φαίνονται. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από Hawk_K
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα