Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.άν το παρον το έχω σε λάθος θέση ας μεταφερθεί αλλού.έχω στο αυτοκίνητό μου μία οθόνη 2 κινεζικη din την ειχα βάλει το 2018 ,και εχει android 8 λειτουργικό,κάμερα οπισθοπορειας,μπλουτουθ,κλπ.δέν υποστηρίζει android auto. αυτο το μοντελο ειναι.

θέλω η αλήθεια να την αλλάξω διοτι σέρνεται κολλαει κλπ ,δεν ειμαι ευχαριστημενος γενικα.μια σκεψη ειναι αλλάξω οθόνη ,και μια αλλη σκεψη που εχω ειναι ,να με πειτε αν γινετε βεβαια,να βαλω στο ταμπλο κατι σαν αυτο εδώ.https://www.temu.com/gr/10-26-hd-αυτοκινητόφωνο-24-5cm-κάμερα-ταμπλό-για-αυτοκίνητα-ασύρματο-carplay--auto-στερεοφωνικό-πολυμέσων-με--link-fm-αναγνώστης-καρτών-μουσική-aux-και-οθόνη-επάνω-διασκεδαστική-ψηφιακή-ψυχαγωγία-ζωηρή-οθόνη-συνδεσιμότητα-πολυμεσών-g-601102371450939.html?_oak_mp_inf=ELvgy%2Bqw1ogBGiBkYTc2NGZhYzIxYzM0ZGIxOTI0MDRhNTgyNDJlNWRiNSCOxN6xhzM%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Ff7118af2-f53a-4b20-a525-18f0acad7b68.jpg&spec_gallery_id=601102371450939&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=NjY4Ng&_oak_gallery_order=316000768%2C2109423003%2C290812819%2C1394007590%2C261723385&search_key=οθονη αυτοκινητου android&refer_page_el_sn=200049&_x_vst_scene=adg&_x_ads_channel=admitad&_x_ns_clickid=8e44ca85a91148d3b863ad87fc14f133&_x_ns_pid=1761918&_x_ns_pubname=LoveMinty&_x_sessn_id=d4najpfwtx&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1754330015397_ma86expnxb&is_back=1

σε αυτη την περιπτωση ο ηχος πως βγαινει απο τα ηχεια αυτοκινητου; συνδεεις το καλωδιο aux στην αντοιστιχη υποδοχη aux της οθονης πολυμεσων; οσο αναφορα η καμερα οπισθοπορειας ,παλι εφοσον εχω στην αλλη θονη δεν με απασχολει βεβαια,αλλα ετσι απο περιεργεια,δεν χρειαζετε παλι καλωδιωσεις να φτιαξεις; και κατι τελευταιο αυτες οι συσκευες απο οτι βλεπω δεν εχουν λειτουργικο andoid ,αυτο σημαινει οτι αν καταλαβα καλα ειναι να μεταδιδεις εικονα απο κινητο εκει περα η οχι; εχω μπεδευτει λιγακι η αλαηθεια και δεν πολυκαταλαβα τον ρολο αυτων των συσκευων στο ταμπλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν κολλημένος και εγώ σε μια μονάδα 2DIN του 2019, με κολλήματα και κακή πλέον απόδοση. Σκέφτηκα και εγώ κάτι παρόμοιο με αυτό που προτείνεις. Το συγκεκριμένο, από όσο είχα καταλάβει όταν το έψαχνα, συνδέεται ασύρματα με το κινητό σου, το πριζώνεις στο AUX της μονάδας σου και ό,τι ήχο παράγει, ακούγεται από τα ηχεία σου. Κάμερα δεν θα αγόραζα, και εμένα μου φάνηκε μπλέξιμο η εγκατάστασή της.

Με αποθάρρυνε ο όγκος της, δεν ήθελα μια τέτοια οθόνη στο ταμπλώ, ακόμη και αν μπαίνει/βγαίνει εύκολα. Επίσης η μονάδα μου δεν έχει AUΧ από μπροστά, οπότε δεν θα είχα ήχο από τα ηχεία μου. Τελικά αγόρασα αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/47210351/Carlinkit-Antaptoras-Aytokinitou-USB-CPC200-CCPA.html

και η μονάδα έγινε πλέον συμβατή με Android Auto. H μονάδα δουλεύει κανονικά σε όλα και όταν επιλέγω την εφαρμογή του AA, αυτή τα καπακώνει όλα και η μονάδα γίνεται Android Auto. Όλα δουλεύουν άψογα και γρήγορα, με μια μόνο παραφωνία: Όταν ακούω ραδιόφωνο ή MP3s από την μονάδα μου, οι ειδοποιήσεις του χάρτη ακούγονται πάρα πολύ χαμηλόφωνα. Προσωπικά το έλυσα απενεργοποιώντας από το EQ της μονάδας μια επιλογή "boost" που είχε και τώρα είμαι εντάξει.

Άλλα μειονεκτήματα. Χρειάζεται σύνδεση με το κινητό μέσω καλωδίου. Τόσο παλιές μονάδες δεν υποστηρίζουν wireless AA, δοκιμασμένο. Προσωπικά τα διευθέτησα και το καλώδιο δεν φαίνεται καν. Δεύτερον, το τηλέφωνο ζεσταίνεται αρκετά προς πολύ. Το αντιμετώπισα εγκαθιστώντας μία βάση πάνω σε αεραγωγό. Συνολικά είμαι πολύ ικανοποιημένος, όλα (φωνητικές εντολές, spotify, χάρτες) δουλεύουν σωστά και μόλις το ΑΑ στις επερχόμενες εκδόσεις υποστηρίξει και Chrome, τότε η κεντρική μονάδα θα χρειάζεται μόνο για το ραδιόφωνο και το  MP3 player.

Επεξ/σία από Voodooman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...