nchatz Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Η Google επιτίθεται στην Apple με νέα διαφήμιση για το Pixel 10, εκμεταλλευόμενη την καθυστέρηση της Apple να παραδώσει τις υποσχεθείσες αναβαθμίσεις τεχνητής νοημοσύνης για το Siri. Σε μια νέα διαφήμιση για το επερχόμενο Pixel 10, η Google επικρίνει ανοιχτά την Apple για την αποτυχία της να παραδώσει τις υποσχεθείσες βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης στη Siri, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του iPhone 16. Η διαφήμιση εμφανίστηκε σήμερα στο YouTube και το X. Στο διαφημιστικό σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων, ένας αφηγητής προτείνει στους καταναλωτές να "αλλάξουν απλά το τηλέφωνό τους" εάν αγόρασαν "ένα νέο τηλέφωνο λόγω μιας λειτουργίας που θα έρθει σύντομα, αλλά έρχεται σύντομα εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο". Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με την υπενθύμιση ότι τα αποκαλυπτήρια των νέων smartphone της Google θα πραγματοποιηθούν στις 20 Αυγούστου. Η Apple είχε προωθήσει τη σειρά iPhone 16 πέρυσι με την υπόσχεση ότι μια νέα έκδοση της Siri με τεχνητή νοημοσύνη θα ήταν σύντομα πολύ πιο εξατομικευμένη χάρη στο Apple Intelligence. Ωστόσο, σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, η αναβάθμιση της Siri εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμη, και η Apple αναγκάστηκε να καθυστερήσει τις υποσχεθείσες βελτιώσεις και να αποσύρει μια διαφήμιση του iPhone 16. Η νέα διαφήμιση της Google προαναγγέλλει την κυκλοφορία των νέων συσκευών Pixel 10 στις 20 Αυγούστου. Ωστόσο δεν υπάρχουν πολλά να αποκαλυφθούν λόγω μιας διαρροής από την ίδια τη Google, μιας επίσημης εικόνας και πολλών άλλων διαρροών που έχουν αποκαλύψει σχεδόν τα πάντα για τις νέες συσκευές. Η τελευταία διαφήμιση της Google έρχεται μόλις μια ημέρα μετά από δημοσίευση του Mark Gurman του Bloomberg, που έριξε περισσότερο φως στις καθυστερήσεις τεχνητής νοημοσύνης της Apple. Σύμφωνα με το άρθρο, σε μια πρόσφατη συνάντηση όλων των εργαζομένων, ο SVP λογισμικού της Apple, Craig Federighi, απέδωσε την καθυστέρηση στα προβλήματα της Apple να χρησιμοποιήσει μια υβριδική αρχιτεκτονική για τη Siri. Η Apple φέρεται να εργάζεται τώρα σε μια νέα έκδοση του Siri με ενημερωμένη αρχιτεκτονική που θα προσφέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. "Η αλλαγή αυτή μας έχει τοποθετήσει σε μια θέση να παραδώσουμε όχι μόνο αυτό που ανακοινώσαμε, αλλά να παραδώσουμε μια πολύ μεγαλύτερη αναβάθμιση από αυτή που είχαμε οραματιστεί", δήλωσε ο Federighi. "Δεν υπάρχει project εντός της εταιρείας που οι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν πιο σοβαρά." Ο Federighi είχε προηγουμένως αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι "θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο από ό,τι νομίζαμε" για να παραδώσει την υποσχεθείσα αναβάθμιση της Siri. Η επιθετική στρατηγική μάρκετινγκ της Google φαίνεται να στοχεύει στην αξιοποίηση της απογοήτευσης των καταναλωτών που περιμένουν τις υποσχεθείσες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης από την Apple, προβάλλοντας το Pixel 10 ως μια πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Άλλωστε η Goolge διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά LLM της αγοράς (Gemini) ενώ και οι σχετικές λειτουργίες των android smartphones είναι οι καλύτερες στην αγορά. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου Πολύ καλή καμπάνια! Έτσι θα τραβήξει όλους τους δυσαρεστημένους από την Apple που θα τρέξουν να αγοράσουν τα Pixel. Oh wait... 😛 5 1 20
kabamaru80 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Ισως πολλοί να πέσουν να με φάνε ΑΛΛΑ έκανα το "άλμα" μετά απο αρκετά χρόνια θα έλεγα και πήγα από iphone σε Galaxy Fold! OK Πήρα δοκιμαστικά το 4 από εδώ μέσα για να το δοκιμάσω. Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με τις συσκευές αλλά με το λειτουργικό. Νιώθω πολύ κοντά (αν όχι το ίδιο) σε feeling το android με το ios. Ισως να έπαιξε ρόλο το UI που έχει η samsung δεν ξέρω. Η μετάβαση μου έγινε ομαλά και χωρίς να αποχωριστώ τα Mac μου. Ισως επειδή τυγχάνει να έχω και selfhosted Και οι εφαρμογές σχεδόν πάντα παίζουν καλύτερα στο android. Θέλω να καταλήξω πως σε αντίθεση με το macos Που κατεβάζω ότι θέλω, το παραμετροποιώ όπως θέλω κλπ το ios σε αντιστοιχία δεν προσφέρει πλεον τα ίδια. Ισως να είναι και το σαράκι τι αλλαγής και να μου φαίνεται τώρα πιο θελκτικό. Ισως και να σας έπρηξα με τα ισως οπότε σταματάω εδώ. 9 1
svartevarg Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, kabamaru80 είπε Ισως πολλοί να πέσουν να με φάνε ΑΛΛΑ έκανα το "άλμα" μετά απο αρκετά χρόνια θα έλεγα και πήγα από iphone σε Galaxy Fold! OK Πήρα δοκιμαστικά το 4 από εδώ μέσα για να το δοκιμάσω. Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με τις συσκευές αλλά με το λειτουργικό. Νιώθω πολύ κοντά (αν όχι το ίδιο) σε feeling το android με το ios. Ισως να έπαιξε ρόλο το UI που έχει η samsung δεν ξέρω. Η μετάβαση μου έγινε ομαλά και χωρίς να αποχωριστώ τα Mac μου. Ισως επειδή τυγχάνει να έχω και selfhosted Και οι εφαρμογές σχεδόν πάντα παίζουν καλύτερα στο android. Θέλω να καταλήξω πως σε αντίθεση με το macos Που κατεβάζω ότι θέλω, το παραμετροποιώ όπως θέλω κλπ το ios σε αντιστοιχία δεν προσφέρει πλεον τα ίδια. Ισως να είναι και το σαράκι τι αλλαγής και να μου φαίνεται τώρα πιο θελκτικό. Ισως και να σας έπρηξα με τα ισως οπότε σταματάω εδώ. Σημασία έχει μια συσκευή να μπορεί να σε βοηθάει το μέγιστο δυνατό στη δουλειά για την οποία την προορίζεις. Ο φανμποϊσμός δεν έχει θέση στη φιλοσοφία της πρακτικότητας ενός εργαλείου / συσκευής. Συνεπώς καλά έκανες και ρίσκαρες την αλλαγή. 22 3
Tlykog Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσαν οι διαφημίσεις τύπου "ο άλλος υστερεί, άρα εγώ είμαι καλύτερος". Αν είσαι καλύτερος, δείξ' το με το προϊόν, όχι με σπόντες. Ναι, η Apple έχει καθυστερήσει γελοία πολύ με τη Siri. Αλλά η Google αντί να προβάλλει τι προσφέρει το Pixel 10, στηρίζεται στην αποτυχία του άλλου για να το πουλήσει. Δηλαδή άμα η Apple καθυστερήσει κι άλλο, το Pixel γίνεται πιο καλό; Η Apple παραδοσιακά δεν είναι του "βγάζω πρώτος". Αλλά εδώ δεν έχει βγάλει τίποτα απολύτως, οπότε ναι, είναι εκτεθειμένη. Αλλά κι αυτό δεν κάνει τη Google αυτομάτως σωτήρα. 8
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Αν καποιος ειναι λιγο αντικειμενικός θα παραδεχθει οτι το ΑΙ της Google σε σχεση με της Apple αυτη την στιγμη ειναι πολυ μπροστα 56 λεπτά πριν, kabamaru80 είπε Ισως πολλοί να πέσουν να με φάνε ΑΛΛΑ έκανα το "άλμα" μετά απο αρκετά χρόνια θα έλεγα και πήγα από iphone σε Galaxy Fold! OK Πήρα δοκιμαστικά το 4 από εδώ μέσα για να το δοκιμάσω. Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με τις συσκευές αλλά με το λειτουργικό. Νιώθω πολύ κοντά (αν όχι το ίδιο) σε feeling το android με το ios. Ισως να έπαιξε ρόλο το UI που έχει η samsung δεν ξέρω. Η μετάβαση μου έγινε ομαλά και χωρίς να αποχωριστώ τα Mac μου. Ισως επειδή τυγχάνει να έχω και selfhosted Και οι εφαρμογές σχεδόν πάντα παίζουν καλύτερα στο android. Θέλω να καταλήξω πως σε αντίθεση με το macos Που κατεβάζω ότι θέλω, το παραμετροποιώ όπως θέλω κλπ το ios σε αντιστοιχία δεν προσφέρει πλεον τα ίδια. Ισως να είναι και το σαράκι τι αλλαγής και να μου φαίνεται τώρα πιο θελκτικό. Ισως και να σας έπρηξα με τα ισως οπότε σταματάω εδώ. εκανα το αντιθετο αλμα απο android χρηστης πηγα σε ios για πρωτη φορα προπερσι με το 15 pro max και απογοητευτικά τερμα μεσα στους 8 μηνες γυρισα παλι σε android και συγκρεκριμενα σε s24 φετος σκεφτομαι για πρωτη φορα να παρω pixel αν ο επεξεργαστης του 10 εχει φτασει τον ανταγωνισμο και δεν ειναι τοσο πισω οπως τα προηγουμενα χρονια. 3
Huruduru Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Ναι μόνο που ξέχασε η Google ότι εμείς που προτιμάμε το iPhone το προτιμάμε για άλλα πράγματα και όχι για τα παπατζιλικια της φούσκας ΑΙ. 5 1
basilis_k6 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Η google που εχει καταστρεψει σχεδον καθε συσκευη της με δικες της ενημερωσεις και τα τηλεφωνα της παιρνουν φωτια απο τις μπαταρίες δεν μπορει να ειρωνεύεται ουτε τη realme. 2 2 1
Panikas13 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Ας κοιτάξουν λιγο τη φάση με τα apps και μετά μιλάμε. 3
Sakm Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, kabamaru80 είπε Ισως πολλοί να πέσουν να με φάνε ΑΛΛΑ έκανα το "άλμα" μετά απο αρκετά χρόνια θα έλεγα και πήγα από iphone σε Galaxy Fold! OK Πήρα δοκιμαστικά το 4 από εδώ μέσα για να το δοκιμάσω. Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με τις συσκευές αλλά με το λειτουργικό. Νιώθω πολύ κοντά (αν όχι το ίδιο) σε feeling το android με το ios. Ισως να έπαιξε ρόλο το UI που έχει η samsung δεν ξέρω. Η μετάβαση μου έγινε ομαλά και χωρίς να αποχωριστώ τα Mac μου. Ισως επειδή τυγχάνει να έχω και selfhosted Και οι εφαρμογές σχεδόν πάντα παίζουν καλύτερα στο android. Θέλω να καταλήξω πως σε αντίθεση με το macos Που κατεβάζω ότι θέλω, το παραμετροποιώ όπως θέλω κλπ το ios σε αντιστοιχία δεν προσφέρει πλεον τα ίδια. Ισως να είναι και το σαράκι τι αλλαγής και να μου φαίνεται τώρα πιο θελκτικό. Ισως και να σας έπρηξα με τα ισως οπότε σταματάω εδώ. Και εγώ μια από τα ίδια αλλά με fold 7 ,... ειλικρινά δεν εχω λόγια μετά από την μετάβαση.. δύσκολο πλέον το να γυρίσω σε iphone.κανω πολλά περισσότερα με αυτή την συσκευή παρα στο iphone. 1
Huruduru Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Sakm είπε Και εγώ μια από τα ίδια αλλά με fold 7 ,... ειλικρινά δεν εχω λόγια μετά από την μετάβαση.. δύσκολο πλέον το να γυρίσω σε iphone.κανω πολλά περισσότερα με αυτή την συσκευή παρα στο iphone. Ότι εξυπηρετεί τον καθένα. Εγώ προσωπικά πήγα πριν από μερικά χρόνια από Android σε iPhone και δεν γύρισα να κοιτάξω πίσω από τότε. 4
Pitsfitili Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 23 λεπτά πριν, Huruduru είπε Ναι μόνο που ξέχασε η Google ότι εμείς που προτιμάμε το iPhone το προτιμάμε για άλλα πράγματα και όχι για τα παπατζιλικια της φούσκας ΑΙ. Ποια αλλα πράγματα? ΓΤ η παπατζα για σταθερο λειτουργικό μας τέλειωσε 4
vorlon68 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εδω και ενα 7μηνο χρησιμοποιω ενα iPad που μου εδωσαν. Πολυ καλη οθόνη αλλα τίποτε παραπάνω. Δεν έχει calculator, δεν μπορεις να σβήσεις τα δεδομένα απο μια εφαρμογη, πρεπει να σβήσεις όλη την εφαρμογη. Δεν δέχεται καρτα μνήμης, για να μεταφέρεις αρχεια απο το PC αστα. Δεν μπορεις να βάλεις εφαρμογες μόνος σου. Μεσα στο store δεν εχει την δυνατότητα να ελεγχεις αν υπάρχουν ενημερώσεις για ολες τις εφαρμογες, πρεπει να μπαίνεις μεσα σε καθε εφαρμογη και να κοιτας γιατι ενω υπάρχει ενημερωση δεν την δείχνει. Γενικά χαλια μαυρα. Δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να πάρω ένα νεο tablet αλλιως το iPad θα ειχε φάει σουτ χωρίς δευτερη σκέψη. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από vorlon68
Fotoalexandros Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Ειδικά με τους περιορισμούς που υπάρχουν στην Ευρώπη, αν η apple δεν είχε χτίσει όνομα τις προηγούμενες δεκαετίες, κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα αγόραζε iphone. Και το ai είναι το τελευταίο που απασχολεί. Υπάρχουν δυστηχώς ελείψεις και περιορισμοί στο ios πολύ σημαντικότερες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα