Dimitris_1981 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, kabamaru80 είπε Ισως πολλοί να πέσουν να με φάνε ΑΛΛΑ έκανα το "άλμα" μετά απο αρκετά χρόνια θα έλεγα και πήγα από iphone σε Galaxy Fold! OK Πήρα δοκιμαστικά το 4 από εδώ μέσα για να το δοκιμάσω. Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με τις συσκευές αλλά με το λειτουργικό. Νιώθω πολύ κοντά (αν όχι το ίδιο) σε feeling το android με το ios. Ισως να έπαιξε ρόλο το UI που έχει η samsung δεν ξέρω. Η μετάβαση μου έγινε ομαλά και χωρίς να αποχωριστώ τα Mac μου. Ισως επειδή τυγχάνει να έχω και selfhosted Και οι εφαρμογές σχεδόν πάντα παίζουν καλύτερα στο android. Θέλω να καταλήξω πως σε αντίθεση με το macos Που κατεβάζω ότι θέλω, το παραμετροποιώ όπως θέλω κλπ το ios σε αντιστοιχία δεν προσφέρει πλεον τα ίδια. Ισως να είναι και το σαράκι τι αλλαγής και να μου φαίνεται τώρα πιο θελκτικό. Ισως και να σας έπρηξα με τα ισως οπότε σταματάω εδώ. Δεν υπάρχει καλύτερο για όλους και καλύτερο για κάποιον για πάντα. Ανάλογα με τα θέλω και τις ανάγκες σου επιλέγεις ότι νομίζεις ότι είναι καλύτερο για εσένα. Όποιος πέσει να σε φάει να αναλάβει και να πληρώσει την συσκευή που θέλει να πάρεις. 4
logistoulis Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε Αν καποιος ειναι λιγο αντικειμενικός θα παραδεχθει οτι το ΑΙ της Google σε σχεση με της Apple αυτη την στιγμη ειναι πολυ μπροστα εκανα το αντιθετο αλμα απο android χρηστης πηγα σε ios για πρωτη φορα προπερσι με το 15 pro max και απογοητευτικά τερμα μεσα στους 8 μηνες γυρισα παλι σε android και συγκρεκριμενα σε s24 φετος σκεφτομαι για πρωτη φορα να παρω pixel αν ο επεξεργαστης του 10 εχει φτασει τον ανταγωνισμο και δεν ειναι τοσο πισω οπως τα προηγουμενα χρονια. Δεν θεωρώ ότι και ο φετινός tensor θα φτάσει τον ανταγωνισμό, παρόλα αυτά αν είναι απλά πιο δυνατός, κρύος και έχει και ufs 4 στα 256gb μην το σκεφτείς καν. Το pixel, αν εξαιρέσουμε την μη υποστήριξη στην Ελλάδα, είναι ένα κινητό που απλά δουλεύει και δεν σε απασχολεί. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τα γεμάτα bloatware Samsung. Δε λέω ότι τα s δεν είναι καλά και δυνατά κινητά (γιατί τα a είναι για πέταμα και σέρνονται), το pixel όμως είναι άλλη κλάση ακόμα και με τον αδύναμο επεξεργαστή, πράγμα που θα σκεφτείς μόνο τις 2 πρώτες μέρες γιατί μετά θα δεις ότι απλά το κινητό θα πηγαίνει σφαίρα και θα πάψει να σε απασχολεί το θέμα Προσωπικά, εφόσον και το 9 πήγε πολύ καλά εμπορικά, περιμένω το 10αρι να σαρώσει σε πωλήσεις και να πάει 3ο στην Αμερική (μετά από apple και s24) Και ελπίζω σε 3 χρόνια από τώρα το δίπολο να είναι μεταξύ google -apple γιατί οι τρίτοι κατασκευαστές αποδεικνύονται ξανά και ξανά αμπαλοι Επεξ/σία 5 Αυγούστου από logistoulis 3 2
Fotoalexandros Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 minutes ago, logistoulis said: Δεν θεωρώ ότι και ο φετινός tensor θα φτάσει τον ανταγωνισμό, παρόλα αυτά αν είναι απλά πιο δυνατός, κρύος και έχει και ufs 4 στα 256gb μην το σκεφτείς καν. Το pixel, αν εξαιρέσουμε την μη υποστήριξη στην Ελλάδα, είναι ένα κινητό που απλά δουλεύει και δεν σε απασχολεί. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τα γεμάτα bloatware Samsung. Δε λέω ότι τα s δεν είναι καλά και δυνατά κινητά (γιατί τα a είναι για πέταμα και σέρνονται), το pixel όμως είναι άλλη κλάση ακόμα και με τον αδύναμο επεξεργαστή, πράγμα που θα σκεφτείς μόνο τις 2 πρώτες μέρες γιατί μετά θα δεις ότι απλά το κινητό θα πηγαίνει σφαίρα και θα πάψει να σε απασχολεί το θέμα Προσωπικά, εφόσον και το 9 πήγε πολύ καλά εμπορικά, περιμένω το 10αρι να σαρώσει σε πωλήσεις και να πάει 3ο στην Αμερική (μετά από apple και s24) Και ελπίζω σε 3 χρόνια από τώρα το δίπολο να είναι μεταξύ google -apple γιατί οι τρίτοι κατασκευαστές αποδεικνύονται ξανά και ξανά απαλοι Τα σκέτα νούμερα (CPU, RAM, benchmark scores κ.λπ.) δεν λένε απολύτως τίποτα αν δεν ληφθεί υπόψη το λογισμικό που καλείται να τρέξει το hardware. Έχω ακόμα το Pixel 6 Pro και με τη βελτιστοποιημένη εμπειρία stock Android και τις άμεσες ενημερώσεις της Google, προσφέρει συνοχή, σταθερότητα και λειτουργικότητα που δεν αποτυπώνονται σε κανένα benchmarks. Όποιος δεν έχει δουλέψει με Pixel, δύσκολα καταλαβαίνει τη διαφορά στην καθημερινή χρήση. 3
Dimitris_1981 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε Ποια αλλα πράγματα? ΓΤ η παπατζα για σταθερο λειτουργικό μας τέλειωσε Ακόμα και το iOS 18 που είναι η πιο buggy version ever είναι πιο stable από τις Android συσκευές που είχα (Samsung S Series Μόνο). Κι όταν είχες το bug , συνήθως ήταν κληρονομιά μέχρι να αλλάξεις συσκευή. Σίγουρα έχει βελτιωθεί αυτό, κυριώς στα Flagship & Pixel. Ο λόγος απλός. Γράφουν για συγκεκριμένο H/W. Ακόμα κι όταν υπάρχει bug είναι πιο εύκολο να γίνει replicate. Οι Devs πέφτουν με τα μούτρα στο iOS γιατί δίνει σχεδόν τα διπλά έσοδα παρά το μικρότερο market share συνολικά. 2 2 1
fanourisfz6 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου η πατωντας το google search axaxxaaxxaxa το ιδιο ειναι.......
starthis Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Ακόμα και το iOS 18 που είναι η πιο buggy version ever είναι πιο stable από τις Android συσκευές που είχα (Samsung S Series Μόνο). Κι όταν είχες το bug , συνήθως ήταν κληρονομιά μέχρι να αλλάξεις συσκευή. Σίγουρα έχει βελτιωθεί αυτό, κυριώς στα Flagship & Pixel. Ο λόγος απλός. Γράφουν για συγκεκριμένο H/W. Ακόμα κι όταν υπάρχει bug είναι πιο εύκολο να γίνει replicate. Οι Devs πέφτουν με τα μούτρα στο iOS γιατί δίνει σχεδόν τα διπλά έσοδα παρά το μικρότερο market share συνολικά. Τα bugs γίνονται reproduce και όχι replicate. Αλλά άσχετα από αυτό, η λογική σύγκρισης των 2 τηλεφώνων/λειτουργικών χωρίς να λαμβάνεις υπόψη το οικοσύστημα είναι ελλιπής. Και για να χρησιμοποιήσεις τις pro συσκευές της apple σύμφωνα με τις δυνατότητές τους μέσα στο οικοσύστημά της θέλεις 10κ. όσο και να θέλει με τα φτηνότερα μοντέλα που βγάζει να πείσει τον κόσμο οτι με 1-2κ έχεις την εμπειρία apple, απλά δεν είναι αλήθεια. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από starthis 1
Pitsfitili Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Ακόμα και το iOS 18 που είναι η πιο buggy version ever είναι πιο stable από τις Android συσκευές που είχα (Samsung S Series Μόνο). Κι όταν είχες το bug , συνήθως ήταν κληρονομιά μέχρι να αλλάξεις συσκευή. Σίγουρα έχει βελτιωθεί αυτό, κυριώς στα Flagship & Pixel. Ο λόγος απλός. Γράφουν για συγκεκριμένο H/W. Ακόμα κι όταν υπάρχει bug είναι πιο εύκολο να γίνει replicate. Οι Devs πέφτουν με τα μούτρα στο iOS γιατί δίνει σχεδόν τα διπλά έσοδα παρά το μικρότερο market share συνολικά. Αστο φιλε εχεις να παρεις android απο την εποχη του ΝΩΕ . Παμε στον επομενο... 3
Huruduru Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 28 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε Ποια αλλα πράγματα? ΓΤ η παπατζα για σταθερο λειτουργικό μας τέλειωσε Οικοσύστημα, η τέλεια συνεργασία ανάμεσα στις συσκευές της εταιρίας. (Universal Clipboard, Syncing, Contiunity κ.α.) Απλό και ναι αν δεν θες να το πιστέψεις, σταθερό λειτουργικό χωρίς Bloat και διπλές εφαρμογές που το φέρνω στα μέτρα μου. Οι MagSafe μαγνήτες στο πίσω μέρος της συσκευής. Χωρίς θήκη κουμπώνω ότι αξεσουάρ θέλω πάνω και η συσκευή κουμπώνει πάνω σε μαγνητικές βάσεις / φορτιστές. Δεν έχω τους Tracker και την τελεμετρία της Google, Samsung και σια να τρέχει στο παρασκήνιο για τις διαφημίσεις και γενικά αποφεύγω τις υπηρεσίες της Google όσο γίνεται. HomeKit, Safari, Apple Maps, Apple Music, FaceTime, Calendar, Pixelmator/Photomator, AirDrop δεν τις αλλάζω. FaceID > ανώτερο από οτιδήποτε. Προτιμώ την κάμερα του iPhone για RAW καθώς δοκίμασα στο παρελθόν αντίστοιχες ναυαρχίδες και δεν με κάλυψαν. Επίσης έχω στήσει την σχεδόν τέλεια αρμονία ανάμεσα στον Home Server μου και τις συσκευές μου και λειτουργούν όλα άψογα. Η Google και οι υπόλοιπες ακόμα πουλάνε ΑΙ και προσπαθούν μήπως και καταφέρουν να κάνουν ένα διασπασμένο λειτουργικό να δουλέψει αρμονικά με άλλες συσκευές. Προσωπικά προτιμώ Privacy και οικοσύστημα > AI. 4 6
Dimitris_1981 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, starthis είπε Τα bugs γίνονται reproduce και όχι replicate. Αλλά άσχετα από αυτό, η λογική σύγκρισης των 2 τηλεφώνων/λειτουργικών χωρίς να λαμβάνεις υπόψη το οικοσύστημα είναι ελλιπής. Και για να χρησιμοποιήσεις τις pro συσκευές της apple σύμφωνα με τις δυνατότητές τους μέσα στο οικοσύστημά της θέλεις 10κ. όσο και να θέλει με τα φτηνότερα μοντέλα που βγάζει να πείσει τον κόσμο οτι με 1-2κ έχεις την εμπειρία apple, απλά δεν είναι αλήθεια. Ναι λάθος μου το replicate. Αν και χρησιμοποιείται και μου έχει κολλήσει κακώς. Είναι πιο ορθό το reproduce. ty 2
Fotoalexandros Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 8 minutes ago, Huruduru said: Οικοσύστημα, η τέλεια συνεργασία ανάμεσα στις συσκευές της εταιρίας. (Universal Clipboard, Syncing, Contiunity κ.α.) Απλό και ναι αν δεν θες να το πιστέψεις, σταθερό λειτουργικό χωρίς Bloat και διπλές εφαρμογές που το φέρνω στα μέτρα μου. Οι MagSafe μαγνήτες στο πίσω μέρος της συσκευής. Χωρίς θήκη κουμπώνω ότι αξεσουάρ θέλω πάνω και η συσκευή κουμπώνει πάνω σε μαγνητικές βάσεις / φορτιστές. Δεν έχω τους Tracker και την τελεμετρία της Google, Samsung και σια να τρέχει στο παρασκήνιο για τις διαφημίσεις και γενικά αποφεύγω τις υπηρεσίες της Google όσο γίνεται. HomeKit, Safari, Apple Maps, Apple Music, FaceTime, Calendar, Pixelmator/Photomator, AirDrop δεν τις αλλάζω. FaceID > ανώτερο από οτιδήποτε. Προτιμώ την κάμερα του iPhone για RAW καθώς δοκίμασα στο παρελθόν αντίστοιχες ναυαρχίδες και δεν με κάλυψαν. Επίσης έχω στήσει την σχεδόν τέλεια αρμονία ανάμεσα στον Home Server μου και τις συσκευές μου και λειτουργούν όλα άψογα. Η Google και οι υπόλοιπες ακόμα πουλάνε ΑΙ και προσπαθούν μήπως και καταφέρουν να κάνουν ένα διασπασμένο λειτουργικό να δουλέψει αρμονικά με άλλες συσκευές. Προσωπικά προτιμώ Privacy και οικοσύστημα > AI. Δουλεύω επαγγελματικά σε mac. Σε πιο "οικοσύστημα" αναφέρεσαι, σε αυτό που κουμπώνεις το ομόσταυλο iphone ή ipad (υπόψιν οτι έχω και iphone και pixel) και δεν μπορείς να δεις τα αρχεία τους ελέο κλειστού file management την ίδια στιγμή που κουμπώνω στο mac το pixel και βλέπω και μεταφέρω τα πάντα? Ασφάλεια σημαίνει να κάνεις τα ίδια με ασφαλέστερο τρόπο, όχι να κάνεις λιγότερα και να το ονομάζεις "ασφάλεια". 1 4
Dimitris_1981 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, starthis είπε Τα bugs γίνονται reproduce και όχι replicate. Αλλά άσχετα από αυτό, η λογική σύγκρισης των 2 τηλεφώνων/λειτουργικών χωρίς να λαμβάνεις υπόψη το οικοσύστημα είναι ελλιπής. Και για να χρησιμοποιήσεις τις pro συσκευές της apple σύμφωνα με τις δυνατότητές τους μέσα στο οικοσύστημά της θέλεις 10κ. όσο και να θέλει με τα φτηνότερα μοντέλα που βγάζει να πείσει τον κόσμο οτι με 1-2κ έχεις την εμπειρία apple, απλά δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω ποια ecosystem features θεωρείς ότι έχουν τα pro και όχι τα απλά. Δεν το έβαλα μέσα και δεν νομίζω ότι είναι εναντίον της Apple. Η δική μου άποψη είναι ότι η Apple έχει καλύτερη ποιότητα (Ναι σε αναγκάζει να πάρεις Apple) και το android μεγαλύτερη ποσότητα & συμβατότητα. Παρόλα αυτά μην μου πεις ότι δεν έχεις δει και απο την Samsung exclusive features. Απλά συνήθως η Google τα κάνει καλύτερα και στο τέλος τα χρησιμοποιεί και η Samsung. Νομίζω με 2κ μια χαρά έχεις ecosystem (airdrop , handoff κτλ). Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Dimitris_1981 1
Huruduru Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, Fotoalexandros είπε Δουλεύω επαγγελματικά σε mac. Σε πιο "οικοσύστημα" αναφέρεσαι, σε αυτό που κουμπώνεις το ομόσταυλο iphone ή ipad (υπόψιν οτι έχω και iphone και pixel) και δεν μπορείς να δεις τα αρχεία τους ελέο κλειστού file management την ίδια στιγμή που κουμπώνω στο mac το pixel και βλέπω και μεταφέρω τα πάντα? Ασφάλεια σημαίνει να κάνεις τα ίδια με ασφαλέστερο τρόπο, όχι να κάνεις λιγότερα και να το ονομάζεις "ασφάλεια". Εννοείς ότι πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις ξεχωριστό Software για να δεις το File System του Android γιατί διαφορετικά δεν μπορείς να το δεις; Για τα Mac μιλάμε πάντα, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; γιατί αν όντως δουλεύεις επαγγελματικά Mac και iPhone θα γνώριζες πιστεύω ότι τις φωτογραφίες/βίντεο μπορείς να τις ανοίξεις μέσω της Built-in εφαρμογής Photos, οργανωμένες όπως είναι στην iOS συσκευή σου, το ίδιο και με την μουσική μέσω της Built-in εφαρμογής Music και όσο για τα υπόλοιπα, άμα πας μέσω του Finder στην iOS συσκευή σου, έχει την καρτέλα File Transfer που μπορείς να μεταφέρεις ότι αρχεία θες εντός των εφαρμογών που θες, όπως προχθές μετέφερα 5 φακέλους με mp3 αρχεία Audio books μέσα στην εφαρμογή που χρησιμοποιώ για να τα ακούω απλά μέσω του Finder. 2 1
starthis Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Δεν ξέρω ποια ecosystem features θεωρείς ότι έχουν τα pro και όχι τα απλά. Δεν το έβαλα μέσα και δεν νομίζω ότι είναι εναντίον της Apple. Η δική μου άποψη είναι ότι η Apple έχει καλύτερη ποιότητα (Ναι σε αναγκάζει να πάρεις Apple) και το android μεγαλύτερη ποσότητα & συμβατότητα. Παρόλα αυτά μην μου πεις ότι δεν έχεις δει και απο την Samsung exclusive features. Απλά συνήθως η Google τα κάνει καλύτερα και στο τέλος τα χρησιμοποιεί και η Samsung. Νομίζω με 2κ μια χαρά έχεις ecosystem (airdrop , handoff κτλ). Συμφωνώ με όσα λες εκτός από τα χρήματα για το οικοσύστημα. Βάζω μέσα pro συσκευές γιατί εκεί βλέπεις τι έχει να προσφέρει τελικά η εταιρία και αν σκεφτούμε οτι ένα καλό macbook pro έχει πλέον 5κ, καταλαβαίνεις που πάει με τα υπόλοιπα. Πέρα από τα συνήθη του οικοσυστήματος, που είναι τα πολυδιαφημισμένα όπως αυτά που λες, μέρος της εμπειρίας του οικοσυστήματος είναι και άλλα όπως τα homepods συνδεδεμένα σε pair με το apple tv, οθόνες apple συνδεδεμένες με τον υπολογιστή αντί για dell ή οτιδήποτε άλλο, το ξεκλειδωμα του mac με το apple watch και πολλά άλλα.
Fotoalexandros Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Huruduru said: Εννοείς ότι πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις ξεχωριστό Software για να δεις το File System του Android γιατί διαφορετικά δεν μπορείς να το δεις; Για τα Mac μιλάμε πάντα, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; γιατί αν όντως δουλεύεις επαγγελματικά Mac και iPhone θα γνώριζες πιστεύω ότι τις φωτογραφίες/βίντεο μπορείς να τις ανοίξεις μέσω της Built-in εφαρμογής Photos, οργανωμένες όπως είναι στην iOS συσκευή σου, το ίδιο και με την μουσική μέσω της Built-in εφαρμογής Music και όσο για τα υπόλοιπα, άμα πας μέσω του Finder στην iOS συσκευή σου, έχει την καρτέλα File Transfer που μπορείς να μεταφέρεις ότι αρχεία θες εντός των εφαρμογών που θες, όπως προχθές μετέφερα 5 φακέλους με mp3 αρχεία Audio books μέσα στην εφαρμογή που χρησιμοποιώ για να τα ακούω απλά μέσω του Finder. A ok. Δηλαδή το ότι βάζεις το android file manager ΜΙΑ φορά και έκτοτε βλέπεις τα πάντα χωρίς να ανοίγεις ξεχωριστές εφαρμογές είναι πρόβλημα, αλλά δεν είναι το ότι ΚΑΘΕ φορά με το iphone πρέπει να ανοίγεις ξεχωριστές εφαρμογές. Ωραίο "οικοσύστημα". Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Fotoalexandros 1
Pitsfitili Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 38 λεπτά πριν, Huruduru είπε Οικοσύστημα, η τέλεια συνεργασία ανάμεσα στις συσκευές της εταιρίας. (Universal Clipboard, Syncing, Contiunity κ.α.) Απλό και ναι αν δεν θες να το πιστέψεις, σταθερό λειτουργικό χωρίς Bloat και διπλές εφαρμογές που το φέρνω στα μέτρα μου. Οι MagSafe μαγνήτες στο πίσω μέρος της συσκευής. Χωρίς θήκη κουμπώνω ότι αξεσουάρ θέλω πάνω και η συσκευή κουμπώνει πάνω σε μαγνητικές βάσεις / φορτιστές. Δεν έχω τους Tracker και την τελεμετρία της Google, Samsung και σια να τρέχει στο παρασκήνιο για τις διαφημίσεις και γενικά αποφεύγω τις υπηρεσίες της Google όσο γίνεται. HomeKit, Safari, Apple Maps, Apple Music, FaceTime, Calendar, Pixelmator/Photomator, AirDrop δεν τις αλλάζω. FaceID > ανώτερο από οτιδήποτε. Προτιμώ την κάμερα του iPhone για RAW καθώς δοκίμασα στο παρελθόν αντίστοιχες ναυαρχίδες και δεν με κάλυψαν. Επίσης έχω στήσει την σχεδόν τέλεια αρμονία ανάμεσα στον Home Server μου και τις συσκευές μου και λειτουργούν όλα άψογα. Η Google και οι υπόλοιπες ακόμα πουλάνε ΑΙ και προσπαθούν μήπως και καταφέρουν να κάνουν ένα διασπασμένο λειτουργικό να δουλέψει αρμονικά με άλλες συσκευές. Προσωπικά προτιμώ Privacy και οικοσύστημα > AI. ΓΕλαω απο μεσα μου πολλα απο αυτα π εγραψες ειδικα δε το apple maps που σε κανει κυκλους γιατι δεν ξερει να σε παει σε μια περιοχη ΓΕΝΙΚΑ το google maps δεν θα το φτασετε ποτε. Αφηνω το σχολιο σου να γελασουν οι υπολοιποι χρηστες με την ψυχη τους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα