Panagiotis 05 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου είμαι 47 χρονών και μετά από 15 χρόνια αποχής σκέφτομαι να ξαναπάρω μηχανή για βόλτες και μικρές εκδρομές (και λίγο χώμα). και το τρίλημα είναι το παρακάτω ktm 390 adventure x - Royal Enfield Himalayan 450 ή CFMOTO 450MT σημείωση ότι είμαι 1,90 αλλά αδύνατος. όποιος έχει άποψη ας την πει
thanasis00 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Επειδή είχα το Himalayan, θα πω ότι για το ύψος σου είναι ιδανικό, εγώ 1.80 πατούσα άνετα στο έδαφος. Είναι βαρύ μηχανάκι, γεμάτο είναι πάνω από 200 κιλά, οπότε στατικά θέλει προσοχή με τη διαχείριση του βάρους. Εγώ εν τέλει το έδωσα γιατί για μηχανάκι μεσαίας κατηγορίας, λόγω βάρους και όγκου αποφάσισα να πάω ή στο 450MT, ή να το γυρίσω σε touring (γιατί χώμα δε με βλέπω να κάνω πολύ), αλλά για άλλους λόγους δεν έχω πάρει ακόμα. Το έχω οδηγήσει το 450ΜΤ, ήταν αρκετά νευρικό, πιο πολύ από το himalayan, και ένιωθες ότι ήταν πιο ελαφρύ και πιο εύκολο στις μανούβρες. Και τα 2 βέβαια έχουν πολύ άβολη σέλα, στο hiamalyan ούτε 30 λεπτά δεν άντεχα σερί, έπρεπε να σηκώνομαι. Για το ktm δεν έχω ιδέα, δεν το χω οδηγήσει ποτέ. Αν δεν σε ενοχλεί το βάρος >200 κιλά, θα κοίταζα και Voge DSX525, έχει πάρει πολύ hype τελευταία. 1
Panagiotis 05 Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου έχω βάλει ταβάνι τα 6k. το voge ανεβαίνει λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα