BadIronTree Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 5 minutes ago, Huruduru said: Ο ISP σου βλέπει τι ακριβώς κατεβάζεις ή στριμάρεις, πόσο μάλλον όσο αφορούν τα Torrents που είναι p2p. VPN με Zero Log Policy καλύτερα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. https://www.privateinternetaccess.com/vpn-features/no-logs-vpn 1 2
mayrhKaltsa Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου η πειρατεία δε πεθαίνει ποτέ. τα @@ μας θα πάρουν 9 1 1
Δημοφιλής ανάρτηση diaol Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Αυγούστου Τυροπιτάκια φούρνου με γιαούρτι : Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα υγρά υλικά και τη μαγιά και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη να αναμειχθούν. Ρίχνουμε στο μείγμα το αλάτι και το αλεύρι λίγο λίγο μέχρι να έχουμε ζύμη εύπλαστη που να μην κολλάει. Σκεπάζουμε και αφήνουμε 10 λεπτά. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 κομμάτια. Ανοίγουμε το κάθε κομμάτι σε λωρίδα όσο είναι το φάρδος του ταψιού του φούρνου μας. Τοποθετούμε στη μέση κατά μήκος το 1/3 της φέτας και κλείνουμε σε ρολό. Γυρίζουμε να πάει η ένωση από κάτω και τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Επαναλαμβάνουμε το βήμα 3 και για τα άλλα δύο κομμάτια ζύμης. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τρίγωνα χωρίς να τα χωρίσουμε. Αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Αφήνουμε να περάσουν 10 λεπτά και ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε σχάρα. Μόλις κρυώσουν καλά βάζουμε σε μπολ ή σακούλα τροφίμων για να μην ξεραθούν. Τρώγονται σκέτα ή με μέλι και κανέλα βλέποντας ταινία κατεβασμένη . 10 4 3 49
XarisArgy Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Αν ξερεις απο που να κατεβασεις και με τι ουτε σε βρισκουν, ουτε torrents, ουτε χρειαζεσαι vpn... 1 2
Δημοφιλής ανάρτηση dsi44 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) για αυτο συνεχιζω με το αφμ του παππου που εχει απο βιωσει χρονια τωρα και μη αποδοχη κληρονομιας. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από dsi44 2 3 37
Faithnomore Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Έχω μια μεγάλη απορία , έχω stremio στην τηλεόραση και βλέπω μέσω torrent κτλπ ταινίες , σειρές και άλλα. Πώς ακριβώς θα διαπιστώσουν την πειρατεία ; θα αντιγράψουν όλη την κίνηση της γραμμής μου , θα συνθέσουν τα δεδομένα και θα ελέγξουν το περιεχόμενο και θα διαπιστώσουν ότι είδα παράνομα μια σειρά; Εχουν συνδέσει ήδη την IP σου με το ΑΦΜ σου https://www.cnn.gr/tech/story/472634/peiratiko-periexomeno-ta-prostima-syndesi-ip-afm-kai-o-rolos-ton-vpns Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Faithnomore
ChrisAttart Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Αναρωτιεμαι αν με το starlink χρειαζομαι VPN ... 1 1
aristidis540 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Μια ερώτηση.....αν έχω ίντερνετ από κινητό τι γίνετε?
lnoldori Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου χαχαχαχαχαχαχαχ, χαχαχαχαχαχαχ, χαχαχαχαχαχαχαχ Μόνο αυτό, τίποτε άλλο
jimmyl Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου αν εχω ενα seedbox , σε αλλη χωρα , τι μπορουν να κανουν ;
FarCry Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Οποιος πατησει τον παρακατω συνδεσμο , αυτοματως θα φαει προστιμο! https://www.youtube.com/@HighlanderSeries 1 1 6
Dimitris_1981 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, aristidis540 είπε Συμφωνώ....αν δεις παράνομα ένα επεισόδιο σειράς σε 360p το λιγότερο 2-3 χρόνια φυλακή,,, και ο άλλος 2 εκατ από οπεκεπε, έξω. Σωστός Αυτό αφορά το κοινό αίσθημα περί δικαίου και προφανώς στην χώρα μας δικαίως διαμαρτύρεσαι. Το σωστό θα ήταν να θέλουμε να τιμωρηθούν αναλόγως και οι δύο και όχι επειδή την γλιτώνει ο ένας να θέλουμε να την γλιτώσει κι ο άλλος. Η φυλάκιση πιθανόν θα εφαρμόζεται όταν γίνεται κατ' εξακολούθηση. Το πιο πιθανόν είναι να τρως την ποινή φυλάκισης αλλά να μην την εκτίσεις. Όπως συνήθως στα πλημμελήματα. Αν το ξανακάνεις βέβαια θα φυλακιστείς. Στην πραγματικότητα το μέτρο θα είναι (όπως πάντα) πιάνουμε 1 και γίνεται ντόρος στα μέσα για να φοβηθούν οι πολλοί. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις