Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξερεις απο που να κατεβασεις και με τι ουτε σε βρισκουν, ουτε torrents, ουτε χρειαζεσαι vpn...

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Έχω μια μεγάλη απορία , έχω stremio στην τηλεόραση και βλέπω μέσω torrent κτλπ ταινίες , σειρές και άλλα. Πώς ακριβώς θα διαπιστώσουν την πειρατεία ; θα αντιγράψουν όλη την κίνηση της γραμμής μου , θα συνθέσουν τα δεδομένα και θα ελέγξουν το περιεχόμενο και θα διαπιστώσουν ότι είδα παράνομα μια σειρά; 

Εχουν συνδέσει ήδη την IP σου με το ΑΦΜ σου 

https://www.cnn.gr/tech/story/472634/peiratiko-periexomeno-ta-prostima-syndesi-ip-afm-kai-o-rolos-ton-vpns

Επεξ/σία από Faithnomore
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, aristidis540 είπε

Συμφωνώ....αν δεις παράνομα ένα επεισόδιο σειράς σε 360p το λιγότερο 2-3 χρόνια φυλακή,,, και ο άλλος 2 εκατ από οπεκεπε, έξω. Σωστός 

Αυτό αφορά το κοινό αίσθημα περί δικαίου και προφανώς στην χώρα μας δικαίως διαμαρτύρεσαι. 
Το σωστό θα ήταν να θέλουμε να τιμωρηθούν αναλόγως και οι δύο και όχι επειδή την γλιτώνει ο ένας να θέλουμε να την γλιτώσει κι ο άλλος. 
 Η φυλάκιση πιθανόν θα εφαρμόζεται όταν γίνεται κατ' εξακολούθηση. Το πιο πιθανόν είναι να τρως την ποινή φυλάκισης αλλά να μην την εκτίσεις. Όπως συνήθως στα πλημμελήματα. Αν το ξανακάνεις βέβαια θα φυλακιστείς.
Στην πραγματικότητα το μέτρο θα είναι (όπως πάντα) πιάνουμε 1 και γίνεται ντόρος στα μέσα για να φοβηθούν οι πολλοί. 

• Like 4
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...