mariosnik_ Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, gbras είπε Σε μια χωρα που ο δολοφονος ειναι εξω την ιδια ωρα με αναστολη, που ο καθε μη πω τι παιρνει ενα αυτοκινητο και τριγυρνα σαν το χαρο χωρις να τον ενοχλησει κανενας, μας γραφουν για ποινες γιατι καποιος ειδε πειρατικα ταινια. Κρατος τσιρκο.. Αυτό δεν είναι επιχείρημα. Διότι την ίδια λογική έχουν αρκετοί που διαπράττουν εγκλήματα και άλλες παράνομες πράξεις. Σκέφτονται το ίδιο ακριβώς πράγμα, δεν βάζουν μέσα τους δολοφόνους που πυροβόλησαν και έσφαξαν τα θύματα τους, άρα εγώ που λήστεψα και έκλεψα η εγώ που έριξα μια ψηλή δεν έχω κάτι το φοβερό που άπτεται τιμωρίας. Από την στιγμή που η πειρατεία είναι παράνομη καλώς τιμωρείται. Αλλά εγώ ως πολίτης, να κάτσω να συμμορφωθω και να μην κάνω καθόλου χρήση πειρατικού υλικού επειδή έτσι λέει το κράτος ή αυτοί που θεωρούν ότι τους λείπουν τα λεφτά, δεν να τους ακούσω.
pmakr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου κριμα που εχουν κλεισει και τα βιντεο κλαμπ και δεν θα μπορουμε να κοπιαρουμε απο εκει ταινιες 3
stregas1 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panagiotis1988 είπε Το προβλημα που αντιμετωπιζω με το vpn σε ρουτερ ειναι οτι δεν μπορω να τηλεεργαστω αλλα και να δω νομιμα cosmote tv. Μπορει να γινει κατι για αυτά τα δυο προβληματα; Βάζεις ένα πρόγραμμα vpn στο pc και το ενεργοποιείς μόνο όταν θέλεις να παρακολουθήσεις ή να κατεβάσεις κάτι και μετά το κλείνεις. Ίσως να μπορείς να κάνεις το ίδιο και στο ρούτερ, αλλά δεν έχω μπλέξει με τέτοια και δεν έχω άποψη. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από stregas1
kostas838 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Από το Πρώτο Θέμα βγάλτε άκρη https://www.protothema.gr/economy/article/1678781/peirateia-sto-diadiktuo-prostima-750-eos-5000-euro-diplasiasmos-kai-katashesi-gia-kathe-paravasi/
uniquegr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, panagiotis1988 είπε Το προβλημα που αντιμετωπιζω με το vpn σε ρουτερ ειναι οτι δεν μπορω να τηλεεργαστω αλλα και να δω νομιμα cosmote tv. Μπορει να γινει κατι για αυτά τα δυο προβληματα; 1 ώρα πριν, duende είπε Σε router που δεν υποστηριζει vpn, οπως το zte 1600 της cosmote, μπορω να βαλω κατι ενδιαμεσα. με vpn που να τρεχει σε raspberry πχ? Η πουλαει η cosmote καποιο router που υποστηριζει vpn? Εγώ έχω στήσει pfSense firewall στο οποίο έχω δημιουργήσει τον openvpn client για το nordvpn, καθώς και δύο vlans, ένα για πρόσβαση με nordvpn και ένα για πρόσβαση χωρίς. Τα vlans τα στέλνω μέσω trunk σε ένα Zyxel VMG8623-T50B και απο εκεί μοιράζω τα vlans σε δύο διαφορετικά wifi ssid's, καθώς και στις lan ports του router. Εννοείται ότι υπάρχει και δυνατότητα kill switch. 1
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 hours ago, ComX said: Τι παίζει με χρήση 5G? δες πιο κατω 2 hours ago, aristidis540 said: Μια ερώτηση.....αν έχω ίντερνετ από κινητό τι γίνετε? οτι ισχυει αν εχεος adsl,vdsl,fiber. δεν αλλαζει οτι εισαι απο κινητο 2 1
mariosnik_ Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 13 minutes ago, elnec said: Είχε λίγους μήνες που είχα σταμάτησα τα τορρεντ γιατί φοβήθηκα τότε, αλλά μετά που διάβασα ΟΛΑ τα σχόλια εδώ έβαλα Opera που έχει VPN και κατέβαζα από εκεί με direct downloads και εξαιρετικά άθλια ταχύτητα (που έτσι κι αλλιώς η Nova άθλια ταχύτητα μου δίνει και θέλουν και πρόστιμα, τέλος πάντων). Να το σταματήσω κι αυτό; Και δεν έχει καν τελειώσει και ο Dexter...δεν έχει τίποτα άλλο καλοκαιριάτικα και γενικά οι περισσότερες σειρές που βλέπω αμφιβάλλω αν προβάλλονται πουθενά. Του χρόνου που θα λήξει το ελεεινό συμβόλαιό μου με την χάλια NOVA θα ψάξω να βρω καμιά μικρή εταιρεία για να στηρίξω. Χάλια εξυπηρέτηση πελατών έχουν έτσι κι αλλιώς και χειρότερη ταχύτητα κι από τότε με την dial up. Έχω θυμώσει πάρα πολύ! Λογικό είναι άμα κάνεις χρήση αυτών των free vpn να κολλάει το σύμπαν. Άμα θες vpn για torrent και τέτοια, η συμβουλή μου είναι να βρεις ένα επί πληρωμή vpn. Το vpn του opera και όλων αυτών των εφαρμογών όπως των antivirus είναι για πιο soft δουλειές και πιο σύντομες.
ontariyo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου αν και εγω δεν βλεπω ταινιες καθολου, δεν πιστευω να θελησουν να σε χουν στα ποδια τους εξω στους δρμους, ειναι προτιμοτερο να σε χουν μεσα σε μια οθονη, τωρα γιατι εγινε αυτο κανεις δεν θα το μαθει. 1
benign Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Παλι τα ιδια με τις αυστηρες κυρωσεις?Δεν ειχε μπει ιδιο νημα πριν ενα μηνα,λιγο παραπανω,περιπου? 1
darkmatinee Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 7 minutes ago, uniquegr said: Εγώ έχω στήσει pfSense firewall στο οποίο έχω δημιουργήσει τον openvpn client για το nordvpn, καθώς και δύο vlans, ένα για πρόσβαση με nordvpn και ένα για πρόσβαση χωρίς. Τα vlans τα στέλνω μέσω trunk σε ένα Zyxel VMG8623-T50B και απο εκεί μοιράζω τα vlans σε δύο διαφορετικά wifi ssid's, καθώς και στις lan ports του router. Εννοείται ότι υπάρχει και δυνατότητα kill switch. 🤪 21
elnec Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Λογικό είναι άμα κάνεις χρήση αυτών των free vpn να κολλάει το σύμπαν. Άμα θες vpn για torrent και τέτοια, η συμβουλή μου είναι να βρεις ένα επί πληρωμή vpn. Το vpn του opera και όλων αυτών των εφαρμογών όπως των antivirus είναι για πιο soft δουλειές και πιο σύντομες. Γενικά το βολεύτηκα. Δεν είναι αυτό το ερώτημά μου. Αν μπορούν να με εντοπίσουν, αναρωτιέμαι. Για να πληρώσω, είναι δύσκολο και για οικονομικούς λόγους και για πρακτικούς, γιατί δεν κάνω αγορές με κάρτα μέσω ιντερνετ. Μόνο στην καραντίνα πλήρωνα λογαριασμούς και μετά το σταμάτησα. Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ. Δεν είμαι ηλικιωμένη, πες με "αρνήτρια ηλεκτρονικών πληρωμών" για όσο μπορέσω να το καταφέρω. Μπορούν να με εντοπίσουν πιο εύκολα από μια πληρωμένη vpn; Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
Comic maniak Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε I’m listening but maybe this is UFO conspiracy file number 00404 NordVPN? Έχει P2P Δεν έχει νόημα γιατί το debrid service έχει άπειρα πλεονεκτήματα. Δεν θα γράψω περαιτέρω μην μου ρίξουν το σχόλιο αλλά αν θες στείλε μήνυμα να στα εξηγήσω. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Comic maniak
tzavardin Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, thecombra14 είπε Όλη η είδηση και η ΚΥΑ αναφέρεται σε boxακια αγώνες και συνδρομές και η επιστημονική κοινότητα εδώ ήδη έχει ποινικοποίηση μέχρι και τα part από ταινιες στο TikTok.. Θα θέλαμε πολύ να αναφέρεται μονο σε boxακια, αλλά να ξερεις και οι εταιρειες διανομής ταινιών, παιχνιδιών και μουσικής ειναι ευρωπαϊκές εταιρείες. Από την στιγμη που ψηφίστηκε ο νόμος είναι μια επίσημη αίτηση απόσταση το να έρθει το πρόστιμο και η κλήση για δίκη. Κάποιοι αφελείς λεγανε το ιδιο και για τα δικαιώματα στο yt με τις ευρωπαϊκές οδηγίες που περάσανε για τα copyright claims οτι ειναι για μεγάλους youtubers και ποιος ασχολείται με την Ελλαδίτσα. Και εχουμε δει τα αίσχη. Εχω δει copyright claim σε μουσική απο live του Θεοδωράκη το 75-77 από sony λατινικής Αμερικής ξερω γω για δισκο που βγηκε το 95. Εννοείται οτι θα σκάσουν εν καιρώ και για τα torrents. 1
svartevarg Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 29 λεπτά πριν, kostafunk είπε 1500 euro προστιμο γιατι χρησιμοποιεισες τον φουρνο χωρις αδεια του κατοχου πνευματικων δικαιωματων 🤣 Βάλε και τα copyright για τη συνταγή που παράνομα διάβασες και χρησιμοποίησες για να φτιάξεις το γεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις