Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 minutes ago, benign said:

Παλι τα ιδια με τις αυστηρες κυρωσεις?Δεν ειχε μπει ιδιο νημα πριν ενα μηνα,λιγο παραπανω,περιπου?

ναι αλλά τοτε ηταν τα προεόρτια. τωρα υπαρχει και ο σχετικος νομος.

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 minutes ago, tzavardin said:

Θα θέλαμε πολύ να αναφέρεται μονο σε boxακια, αλλά να ξερεις και οι εταιρειες διανομής ταινιών, παιχνιδιών  και μουσικής ειναι ευρωπαϊκές εταιρείες. Από την στιγμη που ψηφίστηκε ο νόμος είναι μια επίσημη αίτηση απόσταση το να έρθει το πρόστιμο και η κλήση για δίκη. 

Κάποιοι αφελείς λεγανε το ιδιο και για τα δικαιώματα στο yt με τις ευρωπαϊκές οδηγίες που περάσανε για τα copyright claims οτι ειναι για μεγάλους youtubers και ποιος ασχολείται με την Ελλαδίτσα. Και εχουμε δει τα αίσχη. Εχω δει copyright claim σε μουσική απο live του Θεοδωράκη το 75-77 από sony λατινικής Αμερικής ξερω γω για δισκο που βγηκε το 95. Εννοείται οτι θα σκάσουν εν καιρώ και για τα torrents. 

Ό,τι του φανεί του Λολοστεφάνη.

Μπλέξιμο με copyright στο YouTube και torrenting, και distributor από τας Ευρώπας που θα αιτηθεί στην Ελλάδα  για να πει στο Υπουργείο: κυνηγήστε τους, γιατί μου κατέβασαν παρανόμως το Naked Gun 2 1/2

Δημοσ.
40 minutes ago, uniquegr said:

Εγώ έχω στήσει pfSense firewall στο οποίο έχω δημιουργήσει τον openvpn client για το nordvpn, καθώς και δύο vlans, ένα για πρόσβαση με nordvpn και ένα για πρόσβαση χωρίς. Τα vlans τα στέλνω μέσω trunk σε ένα Zyxel VMG8623-T50B και απο εκεί μοιράζω τα vlans σε δύο διαφορετικά wifi ssid's, καθώς και στις lan ports του router. Εννοείται ότι υπάρχει και δυνατότητα kill switch.

κατι καθημερινο,για αρχαριους

• Like 1
  • Haha 17
Δημοσ.
26 minutes ago, tzavardin said:

Κάποιοι αφελείς λεγανε το ιδιο και για τα δικαιώματα στο yt με τις ευρωπαϊκές οδηγίες που περάσανε για τα copyright claims οτι ειναι για μεγάλους youtubers και ποιος ασχολείται με την Ελλαδίτσα. Και εχουμε δει τα αίσχη. Εχω δει copyright claim σε μουσική απο live του Θεοδωράκη το 75-77 από sony λατινικής Αμερικής ξερω γω για δισκο που βγηκε το 95. Εννοείται οτι θα σκάσουν εν καιρώ και για τα torrents. 

εντελως ασχετο με το θεμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

Aντε παλι το ιδιο ποστ απλα γραμμενο για το καλοκαιρινό σετ ειδήσεων.

Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.

Το προηγούμενο νήμα μιλούσε για νόμο ψηφισμένο αλλά μη εφαρμόσιμο, κατάσταση φλου.

Το νήμα αυτό μιλάει για νόμο ψηφισμένο και πλέον εφαρμόσιμο.

Αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο πράγμα, τι να πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά έχω αγοράσει εδώ και καιρό το mullvad με 5 ευρώ με ανοιχτο kill switch και κάνει μια χαρά την δουλειά του ( ούτε σημαντικά θέματα με την σύνδεση έχω). Από όσο ξέρω οι τύποι βρίσκονται στην Σουηδία και δεν κρατάνε logs. Αν θέλουν να με βρουν ας με ψάξουν 😅

Επεξ/σία από adamv123
  • Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, jmirko15 said:

o1EAk4h.png

LoL sure 🤣

Όντως δουλεύει αυτό. 
Τώρα έριξα χριστοπαναγίες στην αδερφή μου επειδή κατέβασε μια ταινία πριν κάτι μέρες και το επιβεβαίωσε πως ήταν αυτή που της είπα. 
Λέει τα πάντα με λεπτομέρειες. 

Δημοσ.
1 hour ago, Arkin said:

...Γιατι απο οτι βλεπω ο πολυς καφες και τα πολυ social εκαναν το μυαλο κουρκουτι... 

Καιρός σε κάθε πολυκατοικία να μπει ένας streamer και να αγοράζουν όλα τα συνδρομητικά και να κάνουν streaming σε όλη την πολυκατοικία μοιράζοντας τα έξοδα αλλά που......

Δημοσ.

αναξιοπιστο ειναι αυτο που λεει τι κατεβασες.μου βγαζει οτι στις 3 Αυγουστου 10 το πρωι κατεβασα κατι που δεν υφισταται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, iorant είπε

Έχω μια μεγάλη απορία , έχω stremio στην τηλεόραση και βλέπω μέσω torrent κτλπ ταινίες , σειρές και άλλα. Πώς ακριβώς θα διαπιστώσουν την πειρατεία ; θα αντιγράψουν όλη την κίνηση της γραμμής μου , θα συνθέσουν τα δεδομένα και θα ελέγξουν το περιεχόμενο και θα διαπιστώσουν ότι είδα παράνομα μια σειρά; 

βαλε real debrid μαζι με το στριμιο για να σαι σιγουρος. Γκουγκλαρε το να δεις πως. Εχεις πολύ καλύτερη ποιοτητα και ταχυτητα με 16 ευρω το εξαμηνο. Και ασφάλεια, δεν σε πιανουν ετσι.

Επεξ/σία από giannisg33
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azuli είπε

κατι καθημερινο,για αρχαριους

Δεν λέω ότι είναι και το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος, αλλά είναι η λύση στο ερώτημα του μέλους παραπάνω. Ακριβότερο πακέτο απο ένα cuddy, φθηνότερο απο ένα fritz και ανώτερο και απο τα δύο λόγω καλύτερου επεξεργαστή και μεγαλύτερης ram, με δυνατότητα ακόμα και voip για τους μερακλήδες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...