amigagr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 20 minutes ago, benign said: Παλι τα ιδια με τις αυστηρες κυρωσεις?Δεν ειχε μπει ιδιο νημα πριν ενα μηνα,λιγο παραπανω,περιπου? ναι αλλά τοτε ηταν τα προεόρτια. τωρα υπαρχει και ο σχετικος νομος.
thecombra14 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 minutes ago, tzavardin said: Θα θέλαμε πολύ να αναφέρεται μονο σε boxακια, αλλά να ξερεις και οι εταιρειες διανομής ταινιών, παιχνιδιών και μουσικής ειναι ευρωπαϊκές εταιρείες. Από την στιγμη που ψηφίστηκε ο νόμος είναι μια επίσημη αίτηση απόσταση το να έρθει το πρόστιμο και η κλήση για δίκη. Κάποιοι αφελείς λεγανε το ιδιο και για τα δικαιώματα στο yt με τις ευρωπαϊκές οδηγίες που περάσανε για τα copyright claims οτι ειναι για μεγάλους youtubers και ποιος ασχολείται με την Ελλαδίτσα. Και εχουμε δει τα αίσχη. Εχω δει copyright claim σε μουσική απο live του Θεοδωράκη το 75-77 από sony λατινικής Αμερικής ξερω γω για δισκο που βγηκε το 95. Εννοείται οτι θα σκάσουν εν καιρώ και για τα torrents. Ό,τι του φανεί του Λολοστεφάνη. Μπλέξιμο με copyright στο YouTube και torrenting, και distributor από τας Ευρώπας που θα αιτηθεί στην Ελλάδα για να πει στο Υπουργείο: κυνηγήστε τους, γιατί μου κατέβασαν παρανόμως το Naked Gun 2 1/2
azuli Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 40 minutes ago, uniquegr said: Εγώ έχω στήσει pfSense firewall στο οποίο έχω δημιουργήσει τον openvpn client για το nordvpn, καθώς και δύο vlans, ένα για πρόσβαση με nordvpn και ένα για πρόσβαση χωρίς. Τα vlans τα στέλνω μέσω trunk σε ένα Zyxel VMG8623-T50B και απο εκεί μοιράζω τα vlans σε δύο διαφορετικά wifi ssid's, καθώς και στις lan ports του router. Εννοείται ότι υπάρχει και δυνατότητα kill switch. κατι καθημερινο,για αρχαριους 1 17
Δημοφιλής ανάρτηση Arkin Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Αυγούστου Εγω ξερω τα παρακατω. Φετος μας ανεβασαν το νερο 50% ηρθε κανα 400αρι Το ρευμα καιμε το μισο και ερχεται 50% πανω λογαριασμος απο πριν 15 χρονια Πληρωνω ενφια ενα 800αρι για ακινητα που τα εχω πληρωσει ειναι δικα μου και πληρωνω ενοικιο με το ετσι θελω Η βενζινη κοστιζει 30 λεπτα και την πληρωνω 1.70 ολα ειναι φορος για να φανε οι απατεωνες Πληρωνω φορο μετα απο ενα μιζερο αφορολογητο που εχουμε Ελλαδα που δεν αρκει καν για να ζησεις και εφκα ενα σωρο λεφτα βγαλω δεν βγαλω λεφτα καθε χρονο Πληρωνω το πετρελαιο θερμανσης 1.30 και μας πετανε ενα μιζερο 10 15 λεπτα για να μας δειξουν οτι κατι κανουν ενω ολο ειναι φορος Πας σουπερ μαρκετ και μια σακουλα που καποτε ηθελες 20 ευρω τωρα θες 60 για να παρεις τα απολυτως βασικα Πληρωνω 700 ευρω τελη κυκλοφοριας και οι δρομοι ειναι για πεταμα παντου λακουβες και κινδυνος θανατος καθε στροφη Που σε καθε κλαδο εχουμε τα ατελειωτα καρτελ να κανουν παρτυ εις βαρος του πολιτη Που φοβασαι να αφησεις κατι εξω απο το σπιτι γιατι οι γνωστοι κλεφτες που δεν κανουν τιποτα για να πιασουν θα το αρπαξουν μεσα σε 1 λεπτο? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ κλεφτες ετσι που αφαιρουν πραγματικη περιουσια απο τον τιμιο πολιτη οχι καποιος που θα δει εναν αγωνα που θα παιζει ο εκατομμυριουχος ροναλντο η θα δουν μια ταινια που παιζει ο εκατομμυριουχος brand pitt. Και θα ρθουν αυτοι οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ που δεν εχουν δουλεψει ουτε μια μερα στη μιζερη ζωη τους δεν εχουν ουτε ενα ενσημο απλα ετυχε να γεννηθουν απο οικογενειες λεφταδων μπαταχτσηδων να με βαλουν προστιμο επειδη ειδα μια ταινια παρανομα? Που και παλι μια ζωη πληρωνω filmnet nova τωρα cosmote tv αλλα δεν θα τους κανω τη χαρη να πληρωσω αλλες 10 συνδρομες για να δω τα παντα απο αυτα που θελω μια συνδρομη και τελος οσοι εχουν πεσει στην παγιδα να πληρωνουν 5-10 συνδρομες απλα να το κοψουν γιατι απλα σας βλεπουν σαν την κοτα με τα χρυσα αυγα και θα αρμεγουν με ανεβασμα τιμων ολο και παραπανω. Αιντε να δω ποτε θα ξυπνησουμε σε αυτη τη χωρα. Γιατι απο οτι βλεπω ο πολυς καφες και τα πολυ social εκαναν το μυαλο κουρκουτι. 41 15 1 1
azuli Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 26 minutes ago, tzavardin said: Κάποιοι αφελείς λεγανε το ιδιο και για τα δικαιώματα στο yt με τις ευρωπαϊκές οδηγίες που περάσανε για τα copyright claims οτι ειναι για μεγάλους youtubers και ποιος ασχολείται με την Ελλαδίτσα. Και εχουμε δει τα αίσχη. Εχω δει copyright claim σε μουσική απο live του Θεοδωράκη το 75-77 από sony λατινικής Αμερικής ξερω γω για δισκο που βγηκε το 95. Εννοείται οτι θα σκάσουν εν καιρώ και για τα torrents. εντελως ασχετο με το θεμα
aypnia Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, great είπε Aντε παλι το ιδιο ποστ απλα γραμμενο για το καλοκαιρινό σετ ειδήσεων. Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Το προηγούμενο νήμα μιλούσε για νόμο ψηφισμένο αλλά μη εφαρμόσιμο, κατάσταση φλου. Το νήμα αυτό μιλάει για νόμο ψηφισμένο και πλέον εφαρμόσιμο. Αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο πράγμα, τι να πω.
adamv123 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Προσωπικά έχω αγοράσει εδώ και καιρό το mullvad με 5 ευρώ με ανοιχτο kill switch και κάνει μια χαρά την δουλειά του ( ούτε σημαντικά θέματα με την σύνδεση έχω). Από όσο ξέρω οι τύποι βρίσκονται στην Σουηδία και δεν κρατάνε logs. Αν θέλουν να με βρουν ας με ψάξουν 😅 Επεξ/σία 5 Αυγούστου από adamv123 1
Atreidis Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, iorant είπε Πώς ακριβώς το βλέπει; Και πως γνωριζει το περιεχόμενο που κατεβάζω; https://iknowwhatyoudownload.com/en/peer/?ip= Να πάτα εδώ να πάρεις μια γεύση. 2 1 1
jmirko15 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 18 minutes ago, Atreidis said: https://iknowwhatyoudownload.com/en/peer/?ip= Να πάτα εδώ να πάρεις μια γεύση. LoL sure 🤣
HateMe Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 8 minutes ago, jmirko15 said: LoL sure 🤣 Όντως δουλεύει αυτό. Τώρα έριξα χριστοπαναγίες στην αδερφή μου επειδή κατέβασε μια ταινία πριν κάτι μέρες και το επιβεβαίωσε πως ήταν αυτή που της είπα. Λέει τα πάντα με λεπτομέρειες.
Aris_ Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 hour ago, Arkin said: ...Γιατι απο οτι βλεπω ο πολυς καφες και τα πολυ social εκαναν το μυαλο κουρκουτι... Καιρός σε κάθε πολυκατοικία να μπει ένας streamer και να αγοράζουν όλα τα συνδρομητικά και να κάνουν streaming σε όλη την πολυκατοικία μοιράζοντας τα έξοδα αλλά που......
iliata2410 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου αναξιοπιστο ειναι αυτο που λεει τι κατεβασες.μου βγαζει οτι στις 3 Αυγουστου 10 το πρωι κατεβασα κατι που δεν υφισταται
giannisg33 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, iorant είπε Έχω μια μεγάλη απορία , έχω stremio στην τηλεόραση και βλέπω μέσω torrent κτλπ ταινίες , σειρές και άλλα. Πώς ακριβώς θα διαπιστώσουν την πειρατεία ; θα αντιγράψουν όλη την κίνηση της γραμμής μου , θα συνθέσουν τα δεδομένα και θα ελέγξουν το περιεχόμενο και θα διαπιστώσουν ότι είδα παράνομα μια σειρά; βαλε real debrid μαζι με το στριμιο για να σαι σιγουρος. Γκουγκλαρε το να δεις πως. Εχεις πολύ καλύτερη ποιοτητα και ταχυτητα με 16 ευρω το εξαμηνο. Και ασφάλεια, δεν σε πιανουν ετσι. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από giannisg33
uniquegr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, azuli είπε κατι καθημερινο,για αρχαριους Δεν λέω ότι είναι και το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος, αλλά είναι η λύση στο ερώτημα του μέλους παραπάνω. Ακριβότερο πακέτο απο ένα cuddy, φθηνότερο απο ένα fritz και ανώτερο και απο τα δύο λόγω καλύτερου επεξεργαστή και μεγαλύτερης ram, με δυνατότητα ακόμα και voip για τους μερακλήδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις