Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εσύ ήξερες απο πριν για ποιο μαγαζί ρώταγε................

Plot twist τα παπούτσια τα αγορασε μέλος με ίδιο νούμερο παπούτσι που τον απέτρεψε για να τα πάρει αυτός 🤣

• Haha 3
Δημοσ.

Πάντα παίζει ρόλο ποιος το πουλάει, αν είναι τα intersport ή ο Γερμανός πχ σίγουρα δεν θα χάσεις τα λεφτά σου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Καλά πήγε αυτό

Με βάση τα δεδομένα που έδωσε, πήρε και τις αντίστοιχες απαντήσεις. Δεν βλέπω κάτι κακό.
Άλλαξαν τα δεδομένα, άλλαξαν και οι απαντήσεις.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gorge18 είπε

Με βάση τα δεδομένα που έδωσε, πήρε και τις αντίστοιχες απαντήσεις. Δεν βλέπω κάτι κακό.
Άλλαξαν τα δεδομένα, άλλαξαν και οι απαντήσεις.

Το "κακό" ήταν που κάποιοι ήταν απόλυτοι χωρίς να ξέρουν έστω το μαγαζί.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Το "κακό" ήταν που κάποιοι ήταν απόλυτοι χωρίς να ξέρουν έστω το μαγαζί.

19 ώρες πριν, stelios_2809 είπε

Μου αρέσει ένα ζευγάρι παπούτσια .. συνήθως είναι στα 100-150€ η τιμή τους. Η αναζήτησή μου βγάζει ελληνικό κατάστημα με 48€. Τι βήματα ακολουθείτε ; 

Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινετε και ουτε η τελευταία. και σε ενα τετοιο topic περιμένεις τέτοιες απαντήσεις. 

Ας εγραφε απο την αρχη το κατάστημα και να έγραφε οπως κανουν οτι αν δεν επιτρέπετε απο τους ορους να το σβησει. 

• Like 3
Δημοσ.
7 hours ago, lector said:

Πηγες παρακατω να δεις αν εχει το νουμερο σου;

Εχω παρατηρησει πολλες φορες, σε legit καταστηματα, και αλυσιδες ακομα, που βαζουν μια τιμη κραχτη τυπου 80% εκπτωση και οταν το λιγουρευτεις και πας να το παρεις βλεπεις οτι εχει μεινει ξερω γω μονο σε 40 ή σε 48 νουμερο. 

το ιδιο κανει και το bergfreunde και το schuster στην γερμανια.οταν ειναι τελευταια κομματια για να φυγουν τα σκοτωνει. δεν ειναι τοσο κραχτης.ειναι για να φυγει το χ μοντελο το οποιο μπορει να εχει αντικατασταθει και απο αλλο.

6 hours ago, k_w_t said:

Θυμηθηκα μια φορα που ηταν "μαγαζι" στο facebook που πουλαγε τα Jordan IV 49€.

Κατσε λεω να δω τι παιζει και ψαχνω φυσικη διευθυνση του μαγαζιου, βγαζει μια στην Χαλκιδα ,μπαινω google maps και βλεπω χωραφια...

Καλα θα παει και αυτο λεω... Εννοειτε δεν παρήγγειλα ποτε...

το google maps σε πολλες περιοχες ειναι 3-4-5-6 χρονια πισω.οποτε μπορει να εχει φτιαχτει το οτιδηποτε.

54 minutes ago, cthulhucarbide said:

Δεν ήξερα και γιαυτό δεν απάντησα κάτι.

για αυτο ρωταμε για ποιο καταστημα λεει.αν δνε θελει να πει για 1002 λογους μετα κανεις υποθεσεις και εξηγεις τι πρεπει να προσεξει ΓΕΝΙΚΑ. και ειναι καλυτερο απο το να μην πεις τιποτα γιατι τοτε ειναι που παιζει να παει να αγορασει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

το ιδιο κανει και το bergfreunde και το schuster στην γερμανια.οταν ειναι τελευταια κομματια για να φυγουν τα σκοτωνει. δεν ειναι τοσο κραχτης.ειναι για να φυγει το χ μοντελο το οποιο μπορει να εχει αντικατασταθει και απο αλλο.

το google maps σε πολλες περιοχες ειναι 3-4-5-6 χρονια πισω.οποτε μπορει να εχει φτιαχτει το οτιδηποτε.

για αυτο ρωταμε για ποιο καταστημα λεει.αν δνε θελει να πει για 1002 λογους μετα κανεις υποθεσεις και εξηγεις τι πρεπει να προσεξει ΓΕΝΙΚΑ. και ειναι καλυτερο απο το να μην πεις τιποτα γιατι τοτε ειναι που παιζει να παει να αγορασει

Μεγεια τα καινούργια nike 😛

• Haha 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, haris_216 είπε

Καλά, αυτό (το υπογραμμισμένο) από μόνο του δε λέει κάτι, αφού υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν και τόσο πρόσφατες ενημερώσεις. Μου έχει τύχει πέραν της μίας φοράς να πάω για δουλειά σε συγκεκριμένες διευθύνσεις (και μάλιστα μιλάω για Αθήνα και ευρύτερη περιοχή) κι ενώ το google εμφάνιζε οικόπεδο να φτάνω σε πολυκατοικία τελειωμένη και λειτουργική ή άλλη φορά που εμφάνιζε αλάνα ενώ ήταν μια χαρά τεχνικό γραφείο

Maps 2024 εκδοση ηταν ...

Δημοσ.
8 minutes ago, k_w_t said:

Maps 2024 εκδοση ηταν ...

τοτε ή το στιγμα δεν ειναι ακριβώς ή το καταστημα ειναι stealth :P

12 minutes ago, Morosana said:

Μεγεια τα καινούργια nike 😛

δεν φοραω nike.ειναι απο τις εταιρειες που δεν θα αγορασω ποτε.μια φορα αγορασα στην ζωη μου και 2-3 φορες φορεσα. απλα ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν ήξερα και γιαυτό δεν απάντησα κάτι.

Επειδή έχουμε δει πολλές φορές την απάτη του το είπαμε.Αν δεν μιλάγαμε όπως εσύ τότε ,αν ήταν πράγματι απάτη  site,πιθανότατα θα έδινε παραγγελία και θα την πάταγε.  

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

Βρηκα την διευθυνση στο history του google.maps.

Οδος Πηγης 4 εγραφε

Το καταστημα ηταν απο οπαδους της ROMA FC ξεκαθαρα.

Ειχε μονο κινητο και ελεγε αντικαταβολη με δικαιωμα να ανοιξεις και καλα το πακετο.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν φοραω nike.ειναι απο τις εταιρειες που δεν θα αγορασω ποτε.μια φορα αγορασα στην ζωη μου και 2-3 φορες φορεσα. απλα ποτέ.

Αθώος λοιπόν, μας μένουν μερικοί ακόμα  😛

Και εγώ προτιμώ το μετρικό της adidas γιατί είμαι 44 45 και σε αυτά τα νούμερα δίνει και επιλογή 44 2/3 οπότε πάντα βρίσκω σωστή φόρμα 

• Haha 1
Δημοσ.
8 minutes ago, Morosana said:

Αθώος λοιπόν, μας μένουν μερικοί ακόμα  😛

Και εγώ προτιμώ το μετρικό της adidas γιατί είμαι 44 45 και σε αυτά τα νούμερα δίνει και επιλογή 44 2/3 οπότε πάντα βρίσκω σωστή φόρμα 

αν και ειμαι εκτος θεματος. ειχα παρει καποτε nike αλλα γενικως μου την εσπασε λιγο η φαση ολοι εκει εξω NIKE και τιποτε αλλο. οποτε δεν αμφιβαλλω οτι βγαζει ωραια παπουτσια αλλα δεν δεν δεν. θα παρω adidas ,reebok κατι αλλο για τρεξιμο αλλα οχι nike.

23 minutes ago, k_w_t said:

Βρηκα την διευθυνση στο history του google.maps.

Οδος Πηγης 4 εγραφε

Το καταστημα ηταν απο οπαδους της ROMA FC ξεκαθαρα.

Ειχε μονο κινητο και ελεγε αντικαταβολη με δικαιωμα να ανοιξεις και καλα το πακετο.

οταν βλεπω μονο αντικαταβολη τοτε εχω φυγει ηδη. εκει βεβαια ειναι να παραγγειλεις 5-10 πραγματα και να μην παρεις τιποτα.ας τα στειλει στο αλλο FC CLUB :P

26 minutes ago, Ukforthemoment said:

Επειδή έχουμε δει πολλές φορές την απάτη του το είπαμε.Αν δεν μιλάγαμε όπως εσύ τότε ,αν ήταν πράγματι απάτη  site,πιθανότατα θα έδινε παραγγελία και θα την πάταγε.  

ακριβως. αν δεν  του απαντησεις θα σου πει οκ ολα μια χαρα παμε να αγορασουμε αφου κανεις δεν ειπε τιποτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...