skimnos Δημοσ. Παρασκευή στις 08:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:58 μμ (επεξεργασμένο) Ο χρήστης devaggos σε άλλο thread (2η σελίδα, τελευταίο μήνυμα) είχε προτείνει ένα τρόπο εξάλειψης του θορύβου μέσα από τα windows, που σε μένα είχε δουλέψει. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:59 μμ από skimnos 1 1
LLLEFTERIS Δημοσ. Παρασκευή στις 09:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:53 μμ Στις 7/8/2025 στις 7:30 ΠΜ, murcielago580 είπε minipc δεν ειχα ποτε, αλλα βλεποντας ποσο κανουν οι media player το σκεφτομαι. Ξεκαθαρα και μονο για τετοια χρηση αξιζει συνδεδεμενο σε τηλεοραση? Επειδη και πολλα mini pc εχουν περασει απο τα χερια μου αλλα και media player αν θελεις για σοβαρη δουλεια και οχι για βιντεακια 3-5Gb αγοραζεις σοβαρο media player
thodoris_9 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 μμ 22 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Επειδη και πολλα mini pc εχουν περασει απο τα χερια μου αλλα και media player αν θελεις για σοβαρη δουλεια και οχι για βιντεακια 3-5Gb αγοραζεις σοβαρο media player Του χρόνου θα πάω σε αγορά τβ η οποία θα ανάβει αποκλειστικά για ταινίες σειρές 4K, τίποτα άλλο. Έχεις να μου προτείνεις media player "σοβαρό" όπως λες; να μην έχει σπασίματα το βίντεο
LLLEFTERIS Δημοσ. Παρασκευή στις 11:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:37 μμ 1 ώρα πριν, thodoris_9 είπε Του χρόνου θα πάω σε αγορά τβ η οποία θα ανάβει αποκλειστικά για ταινίες σειρές 4K, τίποτα άλλο. Έχεις να μου προτείνεις media player "σοβαρό" όπως λες; να μην έχει σπασίματα το βίντεο Δες σε Dune η Zidoo ακόμα και τα Nvidia Εγώ εδώ και χρόνια έχω το Zidoo Z10 Pro του έχω βάλει και έναν 8TB WD RED και παίζει ταινία 100GB άνετα σε Dolby Vision και Dolby Atmos Για περισσότερη βοήθεια μπες στο Avclub.gr
jimmyl Δημοσ. Σάββατο στις 04:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:52 μμ Τα Zidoo καλα μηχανηματα αλλα μονο για αναπαραγωγη με τον δικο τους player , αν θες να βαλεις καποιον αλλον player , πχ Kodi , δεν εχουν καλη συνεργασια , το Nvidia Shield ειναι ενα πολυ καλο all around μηχανημα , για τα Dune δεν εχω προσωπικη αποψη
Vasilis 07 Δημοσ. Κυριακή στις 11:17 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:17 πμ 18 ώρες πριν, jimmyl είπε Τα Zidoo καλα μηχανηματα αλλα μονο για αναπαραγωγη με τον δικο τους player , αν θες να βαλεις καποιον αλλον player , πχ Kodi , δεν εχουν καλη συνεργασια , το Nvidia Shield ειναι ενα πολυ καλο all around μηχανημα , για τα Dune δεν εχω προσωπικη αποψη Έχω κοντά μια 5ετία Zidoo (Z9S και τώρα Z9X Pro). Είναι κυρίως για αναπαραγωγή δικού σου υλικού με κύριο πλεονέκτημα η πλήρη υποστήριξη μενού σε bluray και Ultra Bluray. Το Nvidia Shield δεν υποστηρίζει μενού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα