nikopoup Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 πμ Καλημέρα στην παρέα. Ψάχνω ένα app που να κάνει sync τα notes μου στο iphone με το pc μου. Χρησιμοποιώ και το keep και το upnote αλλά θελω κάτι για το pc να είναι σαν τα sticky notes. Έχετε κάτι κατά νου;
Λύση chvnce Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 πμ Λύση Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 πμ Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Microsoft Sticky Notes και στο κινητό σου να βάλεις την εφαρμογή Microsoft OneNote. Χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό, συγχρονίζει τις σημειώσεις σου.
St4lker Δημοσ. Τετάρτη στις 05:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:46 μμ Χρησιμοποιώ το 'Microsoft To Do' για τον ιδιο λόγο
nikopoup Δημοσ. Πέμπτη στις 05:10 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 05:10 μμ 23 ώρες πριν, St4lker είπε Χρησιμοποιώ το 'Microsoft To Do' για τον ιδιο λόγο Δεν έχει κάποιο widget στο pc ομως. Πρεπει να ανοίξεις το app ενώ εγώ θέλω να είναι μόνιμα ανοιχτό σε μια άκρη στην οθόνη. Ο συνδυασμός sticky notes και Onenote μέχρι στιγμής είναι ότι καλύτερο βρήκα
chvnce Δημοσ. Πέμπτη στις 06:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:14 μμ 1 ώρα πριν, nikopoup είπε Ο συνδυασμός sticky notes και Onenote μέχρι στιγμής είναι ότι καλύτερο βρήκα Είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά. Δεν έψαξα καν για κάτι άλλο. 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα