GREGORYMO Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ Η Εθνική τράπεζα μου πρότεινε για pos το tap on mobile με χρέωση εκτός των άλλων 1.10% άνα συναλλαγή. ΕΓΩ έχω πολύ μικρές συναλλαγές τύπου 5-6€ , οπότε αν αυτό το 1.10% έχει και ΕΛΑΧΙΣΤΟ πόσο χρέωσης είναι υπερβολικό. Ξέρεις κανείς τι παίζει γενικά στις τράπεζες στο θέμα προμήθεια pos άνα συναλλαγή?
zio10 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:37 μμ Όσο περισσότερες συναλλαγές τόσο μικρότερη η προμήθεια, αυτό ξέρω ότι ισχύει γενικά.
kage Δημοσ. Πέμπτη στις 05:01 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:01 πμ Mypos viva k λογικα ο εμπορικος συλλογος π ανηκεις εχει ηδη καποια συνεργασια με attika bank. καποιες εχουν κ μηνιαια τελη συντηρησης
panostza Δημοσ. Πέμπτη στις 06:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:38 πμ 16 hours ago, GREGORYMO said: ΕΓΩ έχω πολύ μικρές συναλλαγές τύπου 5-6€ , οπότε αν αυτό το 1.10% έχει και ΕΛΑΧΙΣΤΟ πόσο χρέωσης είναι υπερβολικό. Γιατί ποιος σου είπε ότι έχει ελάχιστο ποσό ανά συναλλαγή ;
GREGORYMO Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 πμ 2 ώρες πριν, panostza είπε Γιατί ποιος σου είπε ότι έχει ελάχιστο ποσό ανά συναλλαγή ; Δεν ξέρω. Ερώτημα κάνω 2 ώρες πριν, panostza είπε Γιατί ποιος σου είπε ότι έχει ελάχιστο ποσό ανά συναλλαγή ; Ρώτησα στην eurobank. Θέλει extra 0.05€ αέρα άνα συναλλαγή. Άμα έχεις πολλές μικρές, καηκες
panostza Δημοσ. Παρασκευή στις 03:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:58 μμ On 07/08/2025 at 08:49, GREGORYMO said: Δεν ξέρω. Ερώτημα κάνω Ρώτησα στην eurobank. Θέλει extra 0.05€ αέρα άνα συναλλαγή. Άμα έχεις πολλές μικρές, καηκες Ρε φίλε, κοιτάς τους όρους. Πάντως όχι δεν έχει ελάχιστη χρέωση ανά συναλλαγή. Ποσοστιαία πηγαίνει μόνο.
GREGORYMO Δημοσ. Παρασκευή στις 04:33 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:33 μμ 34 λεπτά πριν, panostza είπε Ρε φίλε, κοιτάς τους όρους. Πάντως όχι δεν έχει ελάχιστη χρέωση ανά συναλλαγή. Ποσοστιαία πηγαίνει μόνο. Για ποια τράπεζα μιλάς?
panostza Δημοσ. Παρασκευή στις 08:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:19 μμ 3 hours ago, GREGORYMO said: Για ποια τράπεζα μιλάς? Εσύ για ποια μιλούσες; Ποια σου πρότεινε το tap on mobile?
GREGORYMO Δημοσ. Παρασκευή στις 11:23 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 11:23 μμ 3 ώρες πριν, panostza είπε Εσύ για ποια μιλούσες; Ποια σου πρότεινε το tap on mobile? Η Εθνική
panostza Δημοσ. Σάββατο στις 01:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:13 μμ 13 hours ago, GREGORYMO said: Η Εθνική Το ξέρω . Ήταν ρητορικό το ερώτημα. Σου είπα όχι δεν έχει ελάχιστη χρέωση κάτι που μπορείς να δεις στα έγγραφα της ίδιας της τράπεζας ή/και να ρωτήσεις τον υπάλληλο που σε εξυπηρέτησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα