MikhailBakurin Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Χαιρετώ την κοινότητα, Πρόσφατα έφεραν δια αγνώστου αποφάσεως 4 κάδους μπροστά στην είσοδό του σπιτιού μου. Μικρή - γραφική επαρχιακή πόλη με στενά και δυσκολία απόθεσης και αποκομιδής απορριμάτων. Σε αυτούς τους 4 κάδους , πετάει ΟΛΗ η γειτονιά σκουπίδια ΚΑΙ 3-4 μαγαζιά εστίασης. Επίσης, κάποια ανθρωποειδή πετούν τις σακούλες ΠΑΝΩ στον κάδο και όχι μέσα, με αποτέλεσμα γάτες να τις σκίζουν κλπ κλπ. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό; Είναι δεδομένο ότι ο δήμος θα με γράψει, καθώς είναι τρομερά υποστελεχωμένος. Φωνάζω αστυνομία; Κάποιο ειδικό υγειονομικό σώμα; Είναι μεγάλη ντροπή αυτό το πράγμα και δημιουργεί θέμα δημόσιας υγείας η... χωματερή που προκαλείται έξω από σπίτια. Οι κάδοι είναι στο 1 μέτρο από την πόρτα ενός (ακατοίκητου) σπιτιού, στα 3 μέτρα από τη δική μου, και στα 3 από πόρτα 3ου. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Μήπως απλά να τους σπρώξεις να πάνε 10 μέτρα πιο πέρα να είναι έξω από το ακατοίκητο που δεν ενοχλείται και πιο μακρυά από εσάς;
Morosana Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Καλώς ή κακώς οι κάδοι κάπου πρέπει να μπαίνουν και συνήθως το πρόβλημα το έχουν τα γωνιακά. Καλύτερα να βρεις αυτούς που πετάνε τις σακούλες πάνω και να τους κάνεις παρατήρηση, αφού είναι γειτονιά σε μικρή πόλη δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.να τους βρεις
MikhailBakurin Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 12 minutes ago, cthulhucarbide said: Μήπως απλά να τους σπρώξεις να πάνε 10 μέτρα πιο πέρα να είναι έξω από το ακατοίκητο που δεν ενοχλείται και πιο μακρυά από εσάς; Πιο κάτω υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αν τους σπρώξω προς τα κάτω ενοχλώ εκεί , αν τους πάω στα πάνω, ενοχλώ άλλον. Το ζήτημα είναι οι 4 κάδοι πρωτίστως και δευτερευόντως η τοποθεσία τους. Αν ήταν 1 ή 2, όπως παλιά (σε άλλο σημείο) κανείς δεν θα παραπονούνταν.
Kostas Savvidis Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Χαιρετώ την κοινότητα, Πρόσφατα έφεραν δια αγνώστου αποφάσεως 4 κάδους μπροστά στην είσοδό του σπιτιού μου. Μικρή - γραφική επαρχιακή πόλη με στενά και δυσκολία απόθεσης και αποκομιδής απορριμάτων. Σε αυτούς τους 4 κάδους , πετάει ΟΛΗ η γειτονιά σκουπίδια ΚΑΙ 3-4 μαγαζιά εστίασης. Επίσης, κάποια ανθρωποειδή πετούν τις σακούλες ΠΑΝΩ στον κάδο και όχι μέσα, με αποτέλεσμα γάτες να τις σκίζουν κλπ κλπ. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό; Είναι δεδομένο ότι ο δήμος θα με γράψει, καθώς είναι τρομερά υποστελεχωμένος. Φωνάζω αστυνομία; Κάποιο ειδικό υγειονομικό σώμα; Είναι μεγάλη ντροπή αυτό το πράγμα και δημιουργεί θέμα δημόσιας υγείας η... χωματερή που προκαλείται έξω από σπίτια. Οι κάδοι είναι στο 1 μέτρο από την πόρτα ενός (ακατοίκητου) σπιτιού, στα 3 μέτρα από τη δική μου, και στα 3 από πόρτα 3ου. Καταρχάς πηγαίνεις στον αντιδήμαρχο καθαριότητας του δήμου σου για να μάθεις με ποια κριτήρια πάρθηκε η απόφαση να φέρουν τους κάδους έξω από το σπίτι σου, και προσπαθείς να τον μεταπείσεις αν όχι για την αλλαγή τοποθεσίας, τουλάχιστον για την μείωση των κάδων.
Morosana Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Πιο κάτω υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αν τους σπρώξω προς τα κάτω ενοχλώ εκεί , αν τους πάω στα πάνω, ενοχλώ άλλον. Το ζήτημα είναι οι 4 κάδοι πρωτίστως και δευτερευόντως η τοποθεσία τους. Αν ήταν 1 ή 2, όπως παλιά (σε άλλο σημείο) κανείς δεν θα παραπονούνταν. Εσύ δεν θα παραπονιοσουν όχι κανείς
basilis_k6 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου να πας στο δημο. αν αρχισεις τα παρακαλω και τις γλυκες θα μεινουν εκει για παντα.
vamvakoolas Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, MikhailBakurin said: Χαιρετώ την κοινότητα, Πρόσφατα έφεραν δια αγνώστου αποφάσεως 4 κάδους μπροστά στην είσοδό του σπιτιού μου. Μικρή - γραφική επαρχιακή πόλη με στενά και δυσκολία απόθεσης και αποκομιδής απορριμάτων. Σε αυτούς τους 4 κάδους , πετάει ΟΛΗ η γειτονιά σκουπίδια ΚΑΙ 3-4 μαγαζιά εστίασης. Επίσης, κάποια ανθρωποειδή πετούν τις σακούλες ΠΑΝΩ στον κάδο και όχι μέσα, με αποτέλεσμα γάτες να τις σκίζουν κλπ κλπ. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό; Είναι δεδομένο ότι ο δήμος θα με γράψει, καθώς είναι τρομερά υποστελεχωμένος. Φωνάζω αστυνομία; Κάποιο ειδικό υγειονομικό σώμα; Είναι μεγάλη ντροπή αυτό το πράγμα και δημιουργεί θέμα δημόσιας υγείας η... χωματερή που προκαλείται έξω από σπίτια. Οι κάδοι είναι στο 1 μέτρο από την πόρτα ενός (ακατοίκητου) σπιτιού, στα 3 μέτρα από τη δική μου, και στα 3 από πόρτα 3ου. Υπευθηνος ειναι ο δημος. Ακομα και αστυνομια να πας, στο δημο θα σε παραπεμψουν. Εκει εχεις 2 επιλογες: Αιτημα στο δημο (καθε δημος πρεπει να σε βοηθησει σε αυτο) για μετακινηση των καδων και ο δημος πρεπει να σου απαντησει. Δευτερη επιλογη, να ζητησεις ειτε τον ιδιο τον αντιδημαρχο ειτε τον εποπτη καθαριοτητας να σε δει για το ζητημα. Να ξερεις οτι σε αρκετους δημους υπαρχει εσωτερικα χαρτογραφηση καδων ωστε ακομα και να τους μετακινησεις ή εξαφανισεις να τους τοποθετησουν οι εργατες παλι εκει. (Απο εκει και περα υπαρχει η κλασσικη λαμογια να μετακινησεις εσυ τους καδους, να τους σπασεις ή ακομα και λαδωσεις τα γραναζια της γραφειοκρατιας). Επεξ/σία 6 Αυγούστου από vamvakoolas
ringboy Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν μπορεις να κανεις τιποτα εκτος εαν θελεις να ρωτησεις στο δημο εαν τοποθετησε τους καδους στο σημειο ή τους κουβαλησε κανεις εξυπνος εκει περα. Απο εκει και περα αν εχεις μεσον διαβαινε και κολλητο περπατα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου από ringboy
Neptu Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Kostas Savvidis είπε Καταρχάς πηγαίνεις στον αντιδήμαρχο καθαριότητας του δήμου σου για να μάθεις με ποια κριτήρια πάρθηκε η απόφαση να φέρουν τους κάδους έξω από το σπίτι σου, και προσπαθείς να τον μεταπείσεις αν όχι για την αλλαγή τοποθεσίας, τουλάχιστον για την μείωση των κάδων. Κι αν γίνει αλλαγή τοποθεσίας και έρθουν οι κάδοι... στο δικό σου σπίτι; Τότε θα κάνεις παράπονα εσύ. Το ίδιο θέμα είχαμε και στη δική μου περιοχή. Γινόταν μάχη για τους κάδους διότι μη κρυβόμαστε, κανείς δε θέλει κάδους μπροστά στο σπίτι του. Προσωπικά μένω σε τέτοια περιοχή που δε μπορεί να μπει κάδος αλλά και να μπορούσε θα αντιδρούσα. Θα μου πεις που να πάει ο κάδος.... Το ωραίο είναι ότι σε κάποια σπίτια "υψηλής κοινωνίας", κοινώς κομματόσκυλα του κερατά, ενώ θα ήταν ιδανικές τοποθεσίες για κάδο, δε βάζανε. Κάνε παράπονα στο δήμο, βρες κάποιο επιχείρημα να στέκει και ...όπου βγει. 4 κάδοι είναι αρκετοί
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 6 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Χαιρετώ την κοινότητα, Πρόσφατα έφεραν δια αγνώστου αποφάσεως 4 κάδους μπροστά στην είσοδό του σπιτιού μου. Μικρή - γραφική επαρχιακή πόλη με στενά και Έφυγες από Πανόρμου;
mike15 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου το μαγαζι στην εκανε την δουλεια.ηθελε τους καδους αλλα οχι μπροστα του.αν εισαι μονος σου στην υποθεση δυσκολα θα βρεις ακρη εκτος εαν εχεις και εσυ καποιο μεσο.αν δεν εχεις μονο εαν κανεις και εσυ οτι το μαγαζι.οι δημοι ειναι η χειροτερη δημοσια υπηρεσια,ζουν ακομα την εποχη του πασοκ,λαδωματα και σχεσεις συμφεροντων. πριν 2 μηνα στον δρομο μας δνε ειχε φως απο τις λαμπες,3 στην σειρα.προσπαθησαν ολοι να λυσουν το θεμα με ευγενεια καλωντας τον δημο να ερθει να τις ελεγξει.οι λαμπες ηταν σβηστες 1 μηνα.πηρα τηλεφωνο και τους απειλησα οτι εαν δεν ερθουν να τις φτιαξουν και γινει μια ληστεια στο σπιτι μου θα τους κανω μυνηση.την αλλη μερα ηρθαν και το ελυσαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα