Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Twoface είπε

Όταν σου κάνουν παρουσίαση ένα προϊόν και στο πουλάνε 1500€ είναι υποχρεωμένοι να στο προσφέρουν και όχι ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ! 

Σαν να αγοράζεις αμάξι 200 άλογα και όταν το παίρνεις τα είναι 120 και τα υπόλοιπα ΘΑ ΣΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ update όταν θα είναι έτοιμο 🤬🤬

νταξει μην δουλευόμαστε όμως και να δουλευε θα ήταν κατώτερο από ότι προσφέρει ο ανταγωνισμός , αν ήθελες αυτεσ τισ λειτουργίες δεν θα πήγαινες στην apple , δεν λεω ότι έκανε καλά και 'γώ χρήστης iPhone 16 pro απογοητευμενοσ ειμαι , λεω οτι κανενασ μασ δεν ειχε αυτεσ τισ λειτουργιεσ σαν λογο επιλογησ τησ συσκευησ που ισχυει 

Στις 6/8/2025 στις 9:50 ΜΜ, mike15 είπε

νωρις φετος..δεν ενθουσιατηκα με το πισω του 17,χαλια ειναι.περιμενω το air εκει ειναι για μενα φετος η εκπληξη και κατι που σχεδιαστικα θα ταραξει την αγορα.

μπα , δεν υπάρχει ενδιαφέρον για λεπτότερα κινητά , ειδικά από χρήστες που βάζουν κάτι χοντρές θήκες στην Ελλάδα 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

νταξει μην δουλευόμαστε όμως και να δουλευε θα ήταν κατώτερο από ότι προσφέρει ο ανταγωνισμός , αν ήθελες αυτεσ τισ λειτουργίες δεν θα πήγαινες στην apple , δεν λεω ότι έκανε καλά και 'γώ χρήστης iPhone 16 pro απογοητευμενοσ ειμαι , λεω οτι κανενασ μασ δεν ειχε αυτεσ τισ λειτουργιεσ σαν λογο επιλογησ τησ συσκευησ που ισχυει 

μπα , δεν υπάρχει ενδιαφέρον για λεπτότερα κινητά , ειδικά από χρήστες που βάζουν κάτι χοντρές θήκες στην Ελλάδα 

λεπτοτερο κινητο,λεπτοτερη θηκη

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Twoface είπε

Όταν σου κάνουν παρουσίαση ένα προϊόν και στο πουλάνε 1500€ είναι υποχρεωμένοι να στο προσφέρουν και όχι ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ! 

Σαν να αγοράζεις αμάξι 200 άλογα και όταν το παίρνεις τα είναι 120 και τα υπόλοιπα ΘΑ ΣΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ update όταν θα είναι έτοιμο 🤬🤬

Ξεκαθαρα καμια σχεση!!! Εσυ μιλας καθαρα για αποδοση... και πριν κανα 2 χρονια παλι 1500 εκανε και δεν σου ειχαν πει θα εχει και το ενα και το αλλο.. 

Εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι εχουμε καταλαβει τι θα μας δωσουν... 

8 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Για ποιο λογο εισαι απογοητευμενος? σε τι δεν σε καλυπτει?

Δημοσ.
Στις 7/8/2025 στις 4:58 ΜΜ, Predatorkill είπε

με τα λεφτα σου το πηρε; Τι σε νοιαζει τι αγοραζει;

Ειναι ενοχλητικο να διαχεεται χαζομαρα στο περιβαλλον. 

Δημοσ.
Στις 8/8/2025 στις 10:01 ΜΜ, lector είπε

Ειναι ενοχλητικο να διαχεεται χαζομαρα στο περιβαλλον. 

τοτε να απομακρυνθεις απο το περιβαλλον για να μην εχει αλλη χαζομαρα. 

Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα….

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Predatorkill είπε

τοτε να απομακρυνθεις απο το περιβαλλον για να μην εχει αλλη χαζομαρα. 

Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα….

Χαλαρωσε μην εξαπτεσαι. Κουβεντα κανουμε.

Αλλωστε 1 μηνας εμεινε μονο μεχρι το σεπτεμβρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...