Jmanol000 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Twoface είπε Όταν σου κάνουν παρουσίαση ένα προϊόν και στο πουλάνε 1500€ είναι υποχρεωμένοι να στο προσφέρουν και όχι ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ! Σαν να αγοράζεις αμάξι 200 άλογα και όταν το παίρνεις τα είναι 120 και τα υπόλοιπα ΘΑ ΣΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ update όταν θα είναι έτοιμο 🤬🤬 νταξει μην δουλευόμαστε όμως και να δουλευε θα ήταν κατώτερο από ότι προσφέρει ο ανταγωνισμός , αν ήθελες αυτεσ τισ λειτουργίες δεν θα πήγαινες στην apple , δεν λεω ότι έκανε καλά και 'γώ χρήστης iPhone 16 pro απογοητευμενοσ ειμαι , λεω οτι κανενασ μασ δεν ειχε αυτεσ τισ λειτουργιεσ σαν λογο επιλογησ τησ συσκευησ που ισχυει Στις 6/8/2025 στις 9:50 ΜΜ, mike15 είπε νωρις φετος..δεν ενθουσιατηκα με το πισω του 17,χαλια ειναι.περιμενω το air εκει ειναι για μενα φετος η εκπληξη και κατι που σχεδιαστικα θα ταραξει την αγορα. μπα , δεν υπάρχει ενδιαφέρον για λεπτότερα κινητά , ειδικά από χρήστες που βάζουν κάτι χοντρές θήκες στην Ελλάδα
mike15 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 5 ώρες πριν, Jmanol000 είπε νταξει μην δουλευόμαστε όμως και να δουλευε θα ήταν κατώτερο από ότι προσφέρει ο ανταγωνισμός , αν ήθελες αυτεσ τισ λειτουργίες δεν θα πήγαινες στην apple , δεν λεω ότι έκανε καλά και 'γώ χρήστης iPhone 16 pro απογοητευμενοσ ειμαι , λεω οτι κανενασ μασ δεν ειχε αυτεσ τισ λειτουργιεσ σαν λογο επιλογησ τησ συσκευησ που ισχυει μπα , δεν υπάρχει ενδιαφέρον για λεπτότερα κινητά , ειδικά από χρήστες που βάζουν κάτι χοντρές θήκες στην Ελλάδα λεπτοτερο κινητο,λεπτοτερη θηκη
petran1790 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Twoface είπε Όταν σου κάνουν παρουσίαση ένα προϊόν και στο πουλάνε 1500€ είναι υποχρεωμένοι να στο προσφέρουν και όχι ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ! Σαν να αγοράζεις αμάξι 200 άλογα και όταν το παίρνεις τα είναι 120 και τα υπόλοιπα ΘΑ ΣΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ update όταν θα είναι έτοιμο 🤬🤬 Ξεκαθαρα καμια σχεση!!! Εσυ μιλας καθαρα για αποδοση... και πριν κανα 2 χρονια παλι 1500 εκανε και δεν σου ειχαν πει θα εχει και το ενα και το αλλο.. Εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι εχουμε καταλαβει τι θα μας δωσουν... 8 ώρες πριν, Jmanol000 είπε νταξει μην δουλευόμαστε όμως και να δουλευε θα ήταν κατώτερο από ότι προσφέρει ο ανταγωνισμός , αν ήθελες αυτεσ τισ λειτουργίες δεν θα πήγαινες στην apple , δεν λεω ότι έκανε καλά και 'γώ χρήστης iPhone 16 pro απογοητευμενοσ ειμαι , λεω οτι κανενασ μασ δεν ειχε αυτεσ τισ λειτουργιεσ σαν λογο επιλογησ τησ συσκευησ που ισχυει μπα , δεν υπάρχει ενδιαφέρον για λεπτότερα κινητά , ειδικά από χρήστες που βάζουν κάτι χοντρές θήκες στην Ελλάδα Για ποιο λογο εισαι απογοητευμενος? σε τι δεν σε καλυπτει?
lector Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Στις 7/8/2025 στις 4:58 ΜΜ, Predatorkill είπε με τα λεφτα σου το πηρε; Τι σε νοιαζει τι αγοραζει; Ειναι ενοχλητικο να διαχεεται χαζομαρα στο περιβαλλον.
Predatorkill Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Στις 8/8/2025 στις 10:01 ΜΜ, lector είπε Ειναι ενοχλητικο να διαχεεται χαζομαρα στο περιβαλλον. τοτε να απομακρυνθεις απο το περιβαλλον για να μην εχει αλλη χαζομαρα. Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα…. 1 1
lector Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε τοτε να απομακρυνθεις απο το περιβαλλον για να μην εχει αλλη χαζομαρα. Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα…. Χαλαρωσε μην εξαπτεσαι. Κουβεντα κανουμε. Αλλωστε 1 μηνας εμεινε μονο μεχρι το σεπτεμβρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα