Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο pc για gaming (csgo,  r6 siege, GTA, call of duty...) και ίσως κάνα interface για μουσική. 

Κατά προτίμηση 1-1,5 tera+ ssd, όλο το build (εκτός monitor) να κοστίζει συνολικά μέχρι 500€.

Monitor μαλλον θα αγοράσω το AOC 24G4 (~100€).

(Το budget πήγε από 500 σε 600 μαζί με μόνιτορ)

I'll take any help i can get, 

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από GhostSaboteur
Δημοσ.
12 ώρες πριν, GhostSaboteur είπε

Κατά προτίμηση 120hz+ monitor, 1-1,5 tera+ ssd, όλο το build να κοστίζει συνολικά μέχρι 500€.

Χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τιμές(για καινούρια κομμάτια) και μιλώντας υποθετικά:

α) Οθόνη με 120hz (λογικά fullHD) θα θέλει ~200€.

β) Δίσκος SSD 1TB ~60€ ή 2ΤΒ ~110€.

Με τα 230€ που μένουν (στην καλύτερη περίπτωση) το πολύ-πολύ να "βγάζεις" σύστημα για δουλειές γραφείου, όχι για gaming!

• Like 2
Δημοσ.

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να κοιτάξεις και κάποια περίπτωση μεταχειρισμένων από εδώ στις αγγελίες. Το budget πιστεύω είναι πολύ σφιχτό για καινούργιο μηχάνημα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά, πολύ μικρό budget για να θες και pc tower και monitor για gaming με 500Ε μόνο! 

Η μόνη σου επιλογή σε καινούργια από skroutz είναι: 

- apu (cpu+igpu) AM4 5700g box με cooler 135E

- μητρικη mATX Asrock B550 65E (εχει και με 76Ε)

- μνήμες DDR4 είτε με 31Ε ενα ζευγάρι Teamgroup 3200 2x8GB, είτε με 30+30Ε δυο μονά στικ Crucial 3200 16GB (δεν υπάρχει πλέον σε φτηνή τιμή έτοιμο ζευγάρι 2x16GB)

- 1TB ΝVMe gen4 WD green 51E

- psu Corsair 550W 55E

- Ένα φτηνό κουτί. 

- Και μια οθόνη 1080p, κάποιος φίλος προχθές ποσταρε μια 24" 1080p LG 180Hz στα 120Ε από eshop, οπότε κάτι θα βρεις εκεί σε αυτή την τιμή να χωράει. 

Επεξ/σία από sattack
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια,πριν γραψετε, και χανετε χρονο απο την ζωη σας για να βοηθησετε, προσεξτε αν ξαναηρθε στο site ο OP.Εχει σχεδον ενα 24αωρο να φανει,ας περιμενουμε πρωτα, γιατι δυστυχως εχει γεμισει πολλα ''μπουμπουκια'' τωρα τελευταια το ινσομνια.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, benign είπε

Παιδια,πριν γραψετε, και χανετε χρονο απο την ζωη σας για να βοηθησετε, προσεξτε αν ξαναηρθε στο site ο OP.Εχει σχεδον ενα 24αωρο να φανει,ας περιμενουμε πρωτα, γιατι δυστυχως εχει γεμισει πολλα ''μπουμπουκια'' τωρα τελευταια το ινσομνια.

I'm here, απλά ούτως ή άλλως θα περίμενα να ακούσω πολλές απόψεις, δεν βιάζομαι οπότε θα το αφήσω καμιά βδομάδα να μαζέψω λίγο ιδέες... Έχεις ένα δίκιο όμως 

8 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να κοιτάξεις και κάποια περίπτωση μεταχειρισμένων από εδώ στις αγγελίες. Το budget πιστεύω είναι πολύ σφιχτό για καινούργιο μηχάνημα.

Το ξέρω ότι θα ήταν καλύτερο να ψάξω για μεταχειρισμένο, αλλά δε το θέλω για τον εαυτό μου. Είναι για έναν φίλο και είπε ότι θέλει μόνο καινούργια parts, για αυτό και ήρθα στο forum να ρωτήσω, γιατί έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ σοβαρά με PC building και να κάνω keep up με τα parts...

11 ώρες πριν, TopCLR είπε

Χωρίς να γνωρίζω ακριβώς τιμές(για καινούρια κομμάτια) και μιλώντας υποθετικά:

α) Οθόνη με 120hz (λογικά fullHD) θα θέλει ~200€.

β) Δίσκος SSD 1TB ~60€ ή 2ΤΒ ~110€.

Με τα 230€ που μένουν (στην καλύτερη περίπτωση) το πολύ-πολύ να "βγάζεις" σύστημα για δουλειές γραφείου, όχι για gaming!

Καλησπέρα!

Ένα AOC 24G4 monitor το οποίο είναι 180hz και πολύ αξιοπρεπές monitor έχει ~100€, επειδή όπως ανέφερα και σε μια άλλη απάντηση το PC δεν είναι για μένα θα ρωτήσω το παιδί αν έχει καθόλου wiggle room στη τιμή αλλά ναι το ξέρω ότι είναι δύσκολο σε αυτά τα λεφτά για καινούργιο gaming PC...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, GhostSaboteur said:

I'm here, απλά ούτως ή άλλως θα περίμενα να ακούσω πολλές απόψεις, δεν βιάζομαι οπότε θα το αφήσω καμιά βδομάδα να μαζέψω λίγο ιδέες... Έχεις ένα δίκιο όμως 

Το ξέρω ότι θα ήταν καλύτερο να ψάξω για μεταχειρισμένο, αλλά δε το θέλω για τον εαυτό μου. Είναι για έναν φίλο και είπε ότι θέλει μόνο καινούργια parts, για αυτό και ήρθα στο forum να ρωτήσω, γιατί έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ σοβαρά με PC building και να κάνω keep up με τα parts...

Καλησπέρα!

Ένα AOC 24G4 monitor το οποίο είναι 180hz και πολύ αξιοπρεπές monitor έχει ~100€, επειδή όπως ανέφερα και σε μια άλλη απάντηση το PC δεν είναι για μένα θα ρωτήσω το παιδί αν έχει καθόλου wiggle room στη τιμή αλλά ναι το ξέρω ότι είναι δύσκολο σε αυτά τα λεφτά για καινούργιο gaming PC...

Ναι, οκ το AOC για το 100ευρω.

Το θέμα είναι ότι πέρα από το desktop σε παιχνίδια δεν θα δεις τα 180hz με apu.

Γενικά για αυτό που συζητάς (budget gamming με οθόνη) χρειάζεσε γύρω στα ~1100 ευρώ.

Τώρα με 500 καταφέρνεις να στήσεις κάτι τις, αλλά είναι γενικής χρήσης.

Οπότε τα 180hz monitor δεν έχουν νόημα.

Plan b->

Βρίσκεις μεταχειρισμένη rx6600 στα ~150ευρω.

Στήνεις κάτι σε Intel 14400f με b760 και 32gb ddr4 ram ~300ευρω.

Που και πάλι εφόσων δεν έχεις οθόνη/κουτί/δίσκο και psu  δύσκολο το βλέπω με ~500ευρω.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.

Όσο και να το σκέφτηκα και εγώ θεωρώ ότι είναι λίγα τα χρήματα γι αυτό που θέλεις. Η άλλη λύση για gaming είναι μια κονσόλα περίπου σε εκείνα τα χρήματα.

Δυστυχώς πια το gaming έγινε είδος πολυτελείας ειδικά στους υπολογιστές στην Ελλάδα. Κατάντια μεγάλη. 😔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...