AnastazioP Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω να αγοράσω το samsung galaxy s25 από ''τρίτο'' μαγαζί ώστε να το πάρω γύρω στα 600-700 ευρώ. Επειδή όμως μαθαίνω ότι υπάρχουν κάποια θέματα με τις εγγυήσεις για το αν θα είναι από την samsung hellas ή όχι, έχετε να μου προτείνεται κάποιο κατάστημα με αυθεντική συσκευή και κατάλληλη εγγύηση; (Σκεφτόμουν για you.gr ή kaizershop...)
Therempant Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, AnastazioP είπε Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω να αγοράσω το samsung galaxy s25 από ''τρίτο'' μαγαζί ώστε να το πάρω γύρω στα 600-700 ευρώ. Επειδή όμως μαθαίνω ότι υπάρχουν κάποια θέματα με τις εγγυήσεις για το αν θα είναι από την samsung hellas ή όχι, έχετε να μου προτείνεται κάποιο κατάστημα με αυθεντική συσκευή και κατάλληλη εγγύηση; (Σκεφτόμουν για you.gr ή kaizershop...) Ή μπορείς να δεις αγγελίες εδώ εκτός αυτών που γράφουν ότι είναι από δώρο χωρίς απόδειξη, ότι χάθηκε από μετακόμιση , ή ότι έχει εγγύηση με imei. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από Therempant 1
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 21 ώρες πριν, AnastazioP είπε Επειδή όμως μαθαίνω ότι υπάρχουν κάποια θέματα με τις εγγυήσεις για το αν θα είναι από την samsung hellas ή όχι, έχετε να μου προτείνεται κάποιο κατάστημα με αυθεντική συσκευή και κατάλληλη εγγύηση; (Σκεφτόμουν για you.gr ή kaizershop...) Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις εγγυήσεις αλλά όπως και να έχει για επίσημης εισαγωγής, You gr, Cosmodata, μεγάλες αλυσίδες κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα