Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω να αγοράσω το samsung galaxy s25 από ''τρίτο'' μαγαζί ώστε να το πάρω γύρω στα 600-700 ευρώ. Επειδή όμως μαθαίνω ότι υπάρχουν κάποια θέματα με τις εγγυήσεις για το αν θα είναι από την samsung hellas ή όχι, έχετε να μου προτείνεται κάποιο κατάστημα με αυθεντική συσκευή και κατάλληλη εγγύηση; (Σκεφτόμουν για you.gr ή kaizershop...) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, AnastazioP είπε

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω να αγοράσω το samsung galaxy s25 από ''τρίτο'' μαγαζί ώστε να το πάρω γύρω στα 600-700 ευρώ. Επειδή όμως μαθαίνω ότι υπάρχουν κάποια θέματα με τις εγγυήσεις για το αν θα είναι από την samsung hellas ή όχι, έχετε να μου προτείνεται κάποιο κατάστημα με αυθεντική συσκευή και κατάλληλη εγγύηση; (Σκεφτόμουν για you.gr ή kaizershop...) 

Ή μπορείς να δεις αγγελίες εδώ εκτός αυτών που γράφουν ότι είναι από δώρο χωρίς απόδειξη, ότι χάθηκε από μετακόμιση , ή ότι έχει εγγύηση με imei.

Επεξ/σία από Therempant
  • Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, AnastazioP είπε

Επειδή όμως μαθαίνω ότι υπάρχουν κάποια θέματα με τις εγγυήσεις για το αν θα είναι από την samsung hellas ή όχι, έχετε να μου προτείνεται κάποιο κατάστημα με αυθεντική συσκευή και κατάλληλη εγγύηση; (Σκεφτόμουν για you.gr ή kaizershop...) 

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις εγγυήσεις αλλά όπως και να έχει για επίσημης εισαγωγής, You gr, Cosmodata, μεγάλες αλυσίδες κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...