psebos Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Καλημέρα, Αντιμετωπίζω το ακόλουθο πρόβλημα με την κινητή vodafone (συμβόλαιο). Όταν εγκαταστήσω την εφαρμογή telegram, πρέπει να στείλει για επιβεβαίωσει του αριθμού ένα sms στην συσκευή και με αυτό δένει το profile. Δυστυχώς σε sim της vodafone αυτό δεν έρχεται ποτέ. Η vodafone λέει ότι φταίει το telegram. Όμως οι Cosmote Nova/Q δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Και από ότι φαίνεται κανένας που έχει σύνδεση/καρτοκινητή vodafone (από διάφορους γνωστούς) δεν μπορεί να λάβει SMS. Για την δουλειά μου πρέπει να συνδέσω τον συγκεκριμένο αριθμό με το telegram profile οπότε η μόνη λύση είναι η φορητότητα πράγμα που δεν θέλω να κάνω. Καμιά ιδέα? έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? ευχαριστώ.
hostolis Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Φίλε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Σε δύο αριθμούς Vodafone των πεθερικών προσπαθώ να στήσω telegram και το verification sms δεν έρχεται ποτέ! Εχω μιλήσει και εγώ με Vodafone support και λένε πως δεν φταίνε αυτοί… δοκίμασα και να κάνω άρση φραγής των χρεωσιμων πενταψήφιων αλλά και πάλι δεν έρχεται… Επεξ/σία 11 Αυγούστου από hostolis
agelos89 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα. Δοκιμασα και με proxy αλλα εχω το ιδιο θεμα.
hostolis Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Είναι ξεκάθαρα θέμα μπλοκαρίσματος από πλευράς Vodafone από ό,τι φαίνεται, απλά στο τηλ κέντρο δεν έχουν ιδέα. Τώρα είναι επίτηδες ή κατά λάθος το μπλοκ; Ποιος ξέρει… Λέτε η βόντα να έχει μπλοκάρει (σχεδόν) τα πάντα λόγω της διαρροής; https://gr.euronews.com/next/2025/07/24/ellada-diarroi-dedomenwn-pelatwn-tis-vodafone-sto-dark-web
hitman20 Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Καλημερα, εχω κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με 2 σιμ της vodafone... εβγαλε κανεις ακρη τι κανουμε?
alxandros_gr Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Δεν έχω Vodafone/telegram για δοκιμή αλλά μήπως για κάποιο λόγο η Vodafone το στέλνει στα spam; Ανοίγοντας την εφαρμογή messages, πάνω δεξιά στο προφίλ αν πατήσεις ανοίγει ένα μενού και έχει επιλογή spam and blocked. Δείτε μήπως υπάρχει τίποτα εκεί. Επίσης παρακάτω έχει επιλογή message settings - general - protection & safety. Εκεί πάλι έχει μία επιλογή για spam protection που στο δικό μου κινητό είναι ενεργοποιημένη από default.
hostolis Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Οχι, η βόντα και ο όποιος πάροχος δεν μπορεί να «βάλει» κάποιο sms στα spam. Η συσκευή θα το κάνει. το έχω δοκιμάσει και σε συσκευή iPhone και σε 2 διαφορετικές με Android. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από hostolis
psebos Δημοσ. Παρασκευή στις 06:59 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:59 πμ καλημέρα, δεν υπάρχει περίπτωση spam. Επιπλέον έχω δοκιμάσει ενεργοποιώντας και vpn στην συσκευή (proton) με γερμανία, ολλανδία και hong kong αλλά είχε την ίδια συμπεριφορά. Τελευταία φορα που δοκιμασα εχθές με έβαλε η εφαρμογή και έδωσα και email για να κάνω register και στην συνέχεια πριν το verification που ζήτησε να αγοράσω για 0.89 ευρώ το telegram plus και μετά το ίδιο δεν λαμβάνω τίποτα. αυτό εγινε σε ios και σε 3 διαφορετικούς αριθμούς voda σε 3 συσκευές έχει κάποιος καμία εξέλιξη;
agelos89 Δημοσ. χθες στις 01:20 πμ Δημοσ. χθες στις 01:20 πμ Μόλις τωρα δοκίμασα σε vodafone και το πήρε κανονικά. Παρόλο που το προσπαθώ έναν μήνα και ... δοκίμασε
micos000 Δημοσ. χθες στις 02:01 πμ Δημοσ. χθες στις 02:01 πμ Κι εγώ το έχω με vodafone και δεν είχα πρόβλημα με την ενεργοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα