Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχει 4 μερες τωρα που ηρθε ο εργολαβος του OTE να συνδεσει καποιον αλλο στον δρόμο και εκοψε την οπτικη ινα της Nova που εχω εγω. Εχει ερθει:

Τεχνικος NOVA

Τεχνικός COSMOTE

και περιμενω τωρα τον εργολάβο να περάσει για να ξανα περασει την οπτικη ίνα γιατι διαπιστωσαν οτι εχει κοπει εκτος πολυκατοικιας. Ειμαι χωρις ιντερνετ, μου εδωσαν sim για δεδομενα που στη καλυτερη πιανω 15mbps στη χειροτερη 2-3mbps με 4G. Επισης, οταν περαστηκε η οπτικη ινα πριν 2 μηνες απο τον εργολαβο, εκαναν ζημια σε μια σωληνα νερου και βγαινει σταγονα σταγονα απο τον τοίχο διπλα στo bep κτλπ, τηλεφωνο εργολαβου δεν εχω, ονομα στο χαρτι δεν εχω απο τον μηχανικο, εκτος της υπογραφής του. Αργησα να το δω γιατι βγαινει σταγονα σταγονα και απο κατω ειχε ομπρελοθηκη οποτε σκεφτηκα οτι απο εκει ειναι τα νερα. Οσους ρωτησα απο αυτους που ηρθαν κανείς δεν ηξερε να μου πει τι να κάνω ενω το χαρτι γραφει επανω οτι ειναι υποχρεωμένος ο ΟΤΕ να αποκαταστησει τον χώρο. Στο 13888 μου ειπαν να παρω την ΕΥΔΑΠ (επαρχια αλλα οκ), να ερθουν αυτοι να το δούνε ενω η ζημια είναι μετα το υδρομετρο αρα τι θα μου κανουν αυτοι και γιατι να ερθουν εφοσον ειναι στον χωρο μου ; 

Η ερωτηση μ ειναι μπορω να κανω κατι για αυτα τα δυο ζητήματα; Για την οπτικη ινα μου ειπαν τοπικα στην τεχνικη υπηρεσια του ΟΤΕ καλο σεπτεμβρη τωρα γιατι με 15αυγουστο μπροστα και με 2 εργολάβους σε ολη την πόλη μαλλον θα περιμένω αρκετα. Για τα νερα ακομα και υδραυλικο να παρω θα πρεπει να γκρεμισει τον τοιχο εκει που περναει η οπτικη ινα για να το φτιάξει αρα παλι θα ειμαι χωρις ιντερνετ χωρις να ξερω αν θα χρεωθω εγω την βλαβη ή θα ερθουν σχετικα γρηγορα να το αποκαταστησουν. 

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο, εχει δρομολογηθει η αποκατασταση της ινας. Δεν θα χρεωθει κανεις τη βλαβη της οπτικης. Θα ερθουν γρηγορα.

Για τη ζημια που εγινε με το νερό εφοσον για την περιοχη ειναι υπευθυνος ο ΟΤΕ για το δικτυο ινων παιρνεις το 13888 ξανα και λες πως απο τοτε που περασαν τα κεντρικα κουτια των ινων στο κτηριο εγινε ζημια σε σωληνα νερου και σταζει. Θα στειλουν να το δουν και θα μιλησουν με τον εργολαβο που το εκανε για να κανει και την αποκατασταση του νερου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...