12180 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:29 μμ Καλησπέρα. Ήρθε μια ξαδέλφη μου από την Αμερική και έχει ένα παλιό LG το οποίο αρνείται να πάρει ντόπια sim. Ξέρουμε πως ξεκλειδώνει; Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 12:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:39 μμ 8 λεπτά πριν, 12180 είπε Καλησπέρα. Ήρθε μια ξαδέλφη μου από την Αμερική και έχει ένα παλιό LG το οποίο αρνείται να πάρει ντόπια sim. Ξέρουμε πως ξεκλειδώνει; Ευχαριστώ 15 χρονων κινητό δεν το λες παλιό.Αρχαίο το λες.Προφανως ειναι κλειδωμένο στο δίκτυο.Δεν ασχολείσαι.Πάρε της ένα άλλο απλο κινητό να κάνει δουλειά της.
12180 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Έχει και ένα Motorola Moto g pure, μήπως με αυτό γίνεται τίποτα;
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 01:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:15 μμ 1 λεπτό πριν, 12180 είπε Έχει και ένα Motorola Moto g pure, μήπως με αυτό γίνεται τίποτα; Θα είναι και αυτό κλειδωμένο σε δίκτυο.Ζητάει να το ξεκλειδώσουν.Αν δεν κάτσει αρκετό καιρό δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθεί.
12180 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:35 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:35 μμ 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα είναι και αυτό κλειδωμένο σε δίκτυο.Ζητάει να το ξεκλειδώσουν.Αν δεν κάτσει αρκετό καιρό δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθεί. Πήγε σε κατάστημα Cosmote και το μόνο που κάνανε ήταν να της πουλήσουν ένα πακέτο What's up
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 μμ Μόλις τώρα, 12180 είπε Πήγε σε κατάστημα Cosmote και το μόνο που κάνανε ήταν να της πουλήσουν ένα πακέτο What's up Δεν θα ζητήσει ξεκλείδωμα απο κοσμοτέ αλλά απο εκεί που έχει πάρει το κινητο,Αμερική.Με εκείνο το δίκτυο ειναι κλειδωμένο.Μπορεί να γίνεται και απο την σελίδα του παρόχου της. Δεν έχετε ένα παλιό κινητό να της δώσετε για όσο θα μείνει Ελλάδα; 1
12180 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:20 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:20 μμ 42 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν θα ζητήσει ξεκλείδωμα απο κοσμοτέ αλλά απο εκεί που έχει πάρει το κινητο,Αμερική.Με εκείνο το δίκτυο ειναι κλειδωμένο.Μπορεί να γίνεται και απο την σελίδα του παρόχου της. Δεν έχετε ένα παλιό κινητό να της δώσετε για όσο θα μείνει Ελλάδα; Το rooting έχει σχέση;
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 02:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:31 μμ 11 λεπτά πριν, 12180 είπε Το rooting έχει σχέση; Δεν ξέρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα