Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ήρθε μια ξαδέλφη μου από την Αμερική και έχει ένα παλιό LG το οποίο αρνείται να πάρει ντόπια sim. Ξέρουμε πως ξεκλειδώνει; Ευχαριστώ 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, 12180 είπε

Καλησπέρα. Ήρθε μια ξαδέλφη μου από την Αμερική και έχει ένα παλιό LG το οποίο αρνείται να πάρει ντόπια sim. Ξέρουμε πως ξεκλειδώνει; Ευχαριστώ 

15 χρονων κινητό δεν το λες παλιό.Αρχαίο το λες.Προφανως ειναι κλειδωμένο στο δίκτυο.Δεν ασχολείσαι.Πάρε της ένα άλλο απλο κινητό να κάνει δουλειά της.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 12180 είπε

Έχει και ένα Motorola Moto g pure, μήπως με αυτό γίνεται τίποτα;

Θα είναι και αυτό κλειδωμένο σε δίκτυο.Ζητάει να το ξεκλειδώσουν.Αν δεν κάτσει αρκετό καιρό δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθεί.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θα είναι και αυτό κλειδωμένο σε δίκτυο.Ζητάει να το ξεκλειδώσουν.Αν δεν κάτσει αρκετό καιρό δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθεί.

Πήγε σε κατάστημα Cosmote και το μόνο που κάνανε ήταν να της πουλήσουν ένα πακέτο What's up 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 12180 είπε

Πήγε σε κατάστημα Cosmote και το μόνο που κάνανε ήταν να της πουλήσουν ένα πακέτο What's up 

Δεν θα ζητήσει ξεκλείδωμα απο κοσμοτέ αλλά απο εκεί που έχει πάρει το κινητο,Αμερική.Με εκείνο το δίκτυο ειναι κλειδωμένο.Μπορεί να γίνεται και απο την σελίδα του παρόχου της.

Δεν έχετε ένα παλιό κινητό να της δώσετε για όσο θα μείνει Ελλάδα;

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν θα ζητήσει ξεκλείδωμα απο κοσμοτέ αλλά απο εκεί που έχει πάρει το κινητο,Αμερική.Με εκείνο το δίκτυο ειναι κλειδωμένο.Μπορεί να γίνεται και απο την σελίδα του παρόχου της.

Δεν έχετε ένα παλιό κινητό να της δώσετε για όσο θα μείνει Ελλάδα;

Το rooting έχει σχέση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...