Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες στις 18:50 αγόρασα ένα εισιτήριο των 90 λεπτών διαδρομής. 

Από σήμερα με χρεώνει για εισιτήρια που δεν αγόρασα. Τι γίνεται; Που μπορώ να απευθυνθώ ;

Χτες έβαλα πρώτη φορά στον μηχάνημα του λεοφωρειου να πληρώσω με Revo γιατί δεν είχα εισιτήριο πάνω μου. Για αυτό και λέει επαλήθευση κάρτας. Δεν με χρέωσε δεν το πρόσεξα. Μετά στον σταθμό Αττικής η πρώτη συναλλαγή και να σου. Από σήμερα το πρωί χρεωνομαι 

Screenshot_2025-08-07-13-23-48-739_com.revolut.revolut.jpg

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ.

Αν πλήρωσες με την κάρτα του για να περάσεις την πύλη στην Αττική, τη χτύπησες και όταν βγήκες ή πέρασες μαζί με κάποιον άλλον; Αν δεν τη χτύπησες στην έξοδο, ίσως φταίει αυτό. Ξέρω ότι πρέπει να τη χτυπάς και στην έξοδο, καθώς στο τέλος της ημέρα σε χρεώνει το πιο συμφέρον εισιτήριο ανάλογα τις μετακινήσεις που έκανες.

Δημοσ.

Μίλησα από εδώ και από κει ΟΑΣΑ και με παρέπεμψε εδώ. Πάλι 1,20€ βλέπω.

Επίσης την άλλη κάρτα 0479 δεν την έχω εγώ 

Screenshot_2025-08-07-14-07-33-378_com.android.chrome.jpg

Βλέπω Regular Daily billing.

Με εβαλε σε κάνα subscription?

Πώς το ακυρώνω;

Screenshot_2025-08-07-14-46-35-866_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giwrgostr είπε

Αν πλήρωσες με την κάρτα του για να περάσεις την πύλη στην Αττική, τη χτύπησες και όταν βγήκες ή πέρασες μαζί με κάποιον άλλον; Αν δεν τη χτύπησες στην έξοδο, ίσως φταίει αυτό. Ξέρω ότι πρέπει να τη χτυπάς και στην έξοδο, καθώς στο τέλος της ημέρα σε χρεώνει το πιο συμφέρον εισιτήριο ανάλογα τις μετακινήσεις που έκανες.

Βασικά 

1. Μπήκα λεοφωρειο, χρησιμοποίησα NFC από κινητό την revolut 

Μου έβγαλε κάτι επαλήθευση κάρτας πάτησα συνέχεια 

Εν τέλη δεν με χρέωσε, δεν το έψαξα μιλούσα σε κλήση 

Κατεβαίνω σταθμό Αττικής και πάω στα.μηχανηματα (υπ οψην άλλαξαν το λογισμικό) και αγοράζω με το κινητό NFC revolut περασμένη σε Google wallet) ένα εισιτήριο ενιαίο 90 λεπτών. 

Χτυπάω το εισιτήριο και εισερχομαι στον συρμό.

Κατεβαίνω Ομόνοια, βγαίνω 3ης Σεπτεμβρίου και χτυπάω το εισιτήριο να ανοίξουν οι μπάρες.

Αγοράζω εκεί ο, τι αγόρασα

Ξαναμπαίνω στο μετρό, χτυπάω το ίδιο εισιτήριο και κατευθύνομαι προς Ανθούπολη 

Φτάνω σταθμό Αττικής και όπως πήγα να περάσω ένας γέρος χτυπούσε την τραπεζική του κάρτα στο μηχάνημα και του έβγαζε ερρορ, ίσως εκεί έκανα κάτι λάθος. Επειδή βιαζομουν του λέω δεν περνάει η κάρτα σου, περίμενε. 

Χτυπάω το εισιτήριο ανοίγει και περνάμε και οι 2. Εγώ δεύτερος στη σειρά.

Μπας και με έπιασε για λαθραίο και χτύπησε από το τσαντάκι που είχα το κινητό ή την κάρτα σε φυσική μορφή και με χρέωσε από τότε;

Ύστερα πήρα ένα λεοφωρειο και χτύπησα και εκεί κανονικά το εισιτήριο με την είσοδο μου στο όχημα.

Και αυτά έγιναν χτες 6/8

Με την revolut δεν βγάζω άκρη γιατί θέλει απόδειξη, αποδεικτικό χρέωσης το οποίο δεν έχω διότι είναι στην δουλειά μου και στα τρένα, χτυπούνται εισιτήρια στην κάρτα μου;

Πώς θα βρω αποδείξεις/ receipt?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Μπας και με έπιασε για λαθραίο και χτύπησε από το τσαντάκι που είχα το κινητό ή την κάρτα σε φυσική μορφή και με χρέωσε από τότε;

Όλα αυτά είναι φαντασία και ξέχασε τα. 

Άρα αγόρασες εισιτήριο, δεν πέρασες την ρεβο σε μηχάνημα σε πύλη, οπότε και δεν έχει σημασία. Αν σε έχει βάλει σε κάποια συνδρομή η ρεβο, θα φαίνεται εντός της συναλλαγής, κάπου στην μέση της οθόνης (θα έχει και στα δεξιά έναν "διακόπτη") 

Η 0479 είναι η εικονική κάρτα που δημιουργήθηκε για την συναλλαγή. 

Οπότε το πρόβλημα είναι μόνο στην πρωινή συναλλαγή? Το άλλο που είναι 3.90 το χρεώθηκες εν γνώση σου? 

9 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Μπήκα λεοφωρειο, χρησιμοποίησα NFC από κινητό την revolut 

Α σωστά, μου διέφυγε αυτό. Η πρωινή χρέωση 1.20 που βλέπεις είναι από το 1ο λεωφορείο. 

Δημοσ.

Το 3,90 δεν ξέρω γιατί χρεώθηκε, αυτό με τρομάζει. Άντε πες ετεροχρονισμένα χρεώθηκε στις 07:17 το χθεσινό εισιτήριο στις 18:13 ξέρω εγώ ( δεν θυμάμαι ακριβή ώρα)

Τώρα το άλλο δεν ξέρω, εγώ ήμουν στην δουλειά μου στο Περιστέρι. Πήγα με το αμάξι μου το πρωϊ 😆.

Μετέφερα ο,τι ψιλά είχα στον καταθετικό λογαριασμό στην ρεβο.

Screenshot_2025-08-07-16-48-35-959_com.revolut.revolut-edit.jpg

Δημοσ.

Το θέμα είναι μην βάλω λεφτά και μου τα χρεώνει και μου παίρνει χαράτσι κάθε μέρα, αλλιώς Κλάιν τα 3,90. 😂

3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Πατα επανω στην συναλλαγη και μπλόκαρε τον οασα, κάπου λεει αποκλεισμός 

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Δημοσ.
58 minutes ago, Tetrabitos said:

Το 3,90 δεν ξέρω γιατί χρεώθηκε, αυτό με τρομάζει. Άντε πες ετεροχρονισμένα χρεώθηκε στις 07:17 το χθεσινό εισιτήριο στις 18:13 ξέρω εγώ ( δεν θυμάμαι ακριβή ώρα)

Τώρα το άλλο δεν ξέρω, εγώ ήμουν στην δουλειά μου στο Περιστέρι. Πήγα με το αμάξι μου το πρωϊ 😆.

Μετέφερα ο,τι ψιλά είχα στον καταθετικό λογαριασμό στην ρεβο.

Screenshot_2025-08-07-16-48-35-959_com.revolut.revolut-edit.jpg

Κάνε λήψη του αντίγραφου κίνησης του λογαριασμού για την χρέωση τον 3.90 μηπως σου δείχνει κάποιες περισσότερες πληροφορίες. Επίσης λίγο πιο κάτω στο screenshot που δείχνεις σου λέει σε ποια κατηγορία ανήκει η χρέωση. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alxandros_gr είπε

Κάνε λήψη του αντίγραφου κίνησης του λογαριασμού για την χρέωση τον 3.90 μηπως σου δείχνει κάποιες περισσότερες πληροφορίες. Επίσης λίγο πιο κάτω στο screenshot που δείχνεις σου λέει σε ποια κατηγορία ανήκει η χρέωση. 

Πάτησα, ένα χαρτί α4 pdf που λέει ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, τκ 

Την χρέωση στην κάρτα με αριθμό τάδε. 

Τεσπά, θα ενημερώσω στο μέλλον άμα συνεχίζει να με χρεώνει 

Δημοσ.

Ο ΟΑΣΑ σωστά σε χρέωσε 1.2 για το εισιτήριο αμέσως με το που αγόρασες και 1.20 για την χρήση της κάρτας. Αυτό το κάνει το βράδυ/ξημερώματα συνήθως, όταν δει τι επικυρώσεις έκανες, ώστε να σου χρεώσει την πιο χαμηλή κατηγορία (π.χ αν μπαινόβγαινες στα μμμ, δε θα σου χρέωνε 1.20*Χ αλλα ημερήσιο εισιτήριο).

Το 3.90 πρέπει να είναι κατά 99% τελείως άσχετο και είναι μάλλον κάτι που αγόρασες χθες το πρωί (ή κάτι που άργησε να περάσει λίγες ώρες;). Απλώς το icon με το λεωφορείο σε μπερδεύει. Είναι με βάση την κατηγορία της δαπάνης που βλέπει η revolut σε περίπτωση που δεν έχει βάλει custom icon ο έμπορος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mιας και συζητάμε για ΟΑΣΑ, εχει κανεις αλλος θεμα με την εμβέλεια / λειτουργικότητα των ακυρωτικών στα λεωφορεια όταν χρησιμοποιούμε Google Wallet ή Apple Pay ; Δεν μπορώ να χτυπήσω εισιτήριο ανεπαφα (NFC) με Google Wallet στα μπλε ακυρωτικά των λεωφορείων.  Αν χρησιμοποιήσω την φυσική κάρτα (πλαστικό)  δεν υπάρχει θέμα

Το κινητό μου ειναι ΟΚ, δεν εχω κανένα θεμα με ΝFC πληρωμές σε οποιοδήποτε άλλο τερματικό εχω δοκιμάσει...

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
4 ώρες πριν, prometheas είπε

Mιας και συζητάμε για ΟΑΣΑ, εχει κανεις αλλος θεμα με την εμβέλεια / λειτουργικότητα των ακυρωτικών στα λεωφορεια όταν χρησιμοποιούμε Google Wallet ή Apple Pay ; Δεν μπορώ να χτυπήσω εισιτήριο ανεπαφα (NFC) με Google Wallet στα μπλε ακυρωτικά των λεωφορείων.  Αν χρησιμοποιήσω την φυσική κάρτα (πλαστικό)  δεν υπάρχει θέμα

Το κινητό μου ειναι ΟΚ, δεν εχω κανένα θεμα με ΝFC πληρωμές σε οποιοδήποτε άλλο τερματικό εχω δοκιμάσει...

Στο Χ93 δύο φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες μια χαρά έγινε με το κινητό.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...