Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, oldnew είπε

Νομίζω κάποιος είχε πει ότι η πολύ υψηλή τεχνολογία, θα είναι σαν να απευθυνετε σε χαζούς, κατι τετοιο. 

Μα ουσιαστικά αυτός είναι ο σκοπός της τεχνολογίας.
Να κάνει πιο προσιτό , πιο γρήγορο και πιο εύκολο κάτι για όσο το δυνατόν περισσότερους.
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που το πιο εύκολο νίκησε το καλύτερο.  Ειδικά στις πρώτες εκδόσεις του προϊόντος.

πχ Flat TV, MP3 Players, Digital Cameras κτλ 

σ.σ. Βγάζω την αισχροκέρδεια ως σκοπό γιατί συνήθως συμβαίνει όταν η τεχνολογία έχει γίνει ήδη κυρίαρχη και είμαστε εγκλωβισμένοι σε αυτή. Υπάρχει και η απατεωνιά αλλά δεν κρατάει για πάντα.

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 2
Δημοσ.

Θυμαμαι τι φρικη ειχα φαει οταν ειχα δει σε πελατη για πρωτη φορα τα πλακιδια tiles που η πανεξυπνη MS ειχε επιβαλει στα Windows 8.
Τι θεικη εμπνευση ηταν αυτη ο χρηστης PC να πρεπει να κανει δουλεια με αυτα τα τεραστια εικονιδια.
Ο πελατης εμεινε εκπληκτος που δεν ηξερα να τα λειουργω τελεια παρολο που η δουλεια μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ να κανει με τον υπολογιστη του, επρεπε να ξερω τα παντα.
Θυμαμαι και την λυσα εδω μεσα οτι ειναι το μελλον και οτι θα πρεπει να τα συνηθισουμε γιατι αυτο αποφασισαν οτι ειναι προοδος.
Πηραν ποδι απο τα 8 και δεν ξαναεμφανιστηκαν
Ετσι θα παει και αυτο
Οι δικηγοροι υπερασπισης ειναι ετοιμοι να πεσουν στην μαχη ξανα;

Στις 8/8/2025 στις 1:05 ΜΜ, for4 είπε

Εγώ ξέρω ότι ακόμα και εγώ, φανατικός των windows, έβαλα mint dual boot και πλέον δεν ανοίγω ποτέ το wikdows partition. Όχι από άποψη αλλά με απωθεί πλέον. Κάτι κάνουν λάθος εκεί στην ms και ότι η μάζα ακόμα από συνήθεια ή ανάγκη τους επιλέγει, δεν θα τους σώσει. 

Σου φανηκε ευκολο το mint; υπαρχει καποια συγκεκριμενη υποεκδοση να ψαξω;

Θελω να εγκαταλειψω και εγω εντελως αυτο το μπ...αχαλο της MS

Δημοσ.
11 ώρες πριν, safridia είπε

Θυμαμαι τι φρικη ειχα φαει οταν ειχα δει σε πελατη για πρωτη φορα τα πλακιδια tiles που η πανεξυπνη MS ειχε επιβαλει στα Windows 8.
Τι θεικη εμπνευση ηταν αυτη ο χρηστης PC να πρεπει να κανει δουλεια με αυτα τα τεραστια εικονιδια.
Ο πελατης εμεινε εκπληκτος που δεν ηξερα να τα λειουργω τελεια παρολο που η δουλεια μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ να κανει με τον υπολογιστη του, επρεπε να ξερω τα παντα.
Θυμαμαι και την λυσα εδω μεσα οτι ειναι το μελλον και οτι θα πρεπει να τα συνηθισουμε γιατι αυτο αποφασισαν οτι ειναι προοδος.
Πηραν ποδι απο τα 8 και δεν ξαναεμφανιστηκαν
Ετσι θα παει και αυτο
Οι δικηγοροι υπερασπισης ειναι ετοιμοι να πεσουν στην μαχη ξανα;

Σου φανηκε ευκολο το mint; υπαρχει καποια συγκεκριμενη υποεκδοση να ψαξω;

Θελω να εγκαταλειψω και εγω εντελως αυτο το μπ...αχαλο της MS

αν και offtopic, εγώ έχω βάλει την mint cinammon, μπες στο σάιτ και δες το documentation. Είναι από τις καλύτερα υποστηριζόμενες διανομές από την κοινότητα. Μπες και στο φορουμ τους. Είναι πολύ απλή η εγκατάσταση και δουλεύουν σχεδόν out of the box. Αξίζει μια δοκιμή ώστε να δεις ασυμβατότητες με τα προγράμματα που δουλεύεις, με το hardware σου κλπ. Αν σου ταιριάξουν, δύσκολα θα τα αλλάξεις. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, for4 είπε

αν και offtopic, εγώ έχω βάλει την mint cinammon, μπες στο σάιτ και δες το documentation. Είναι από τις καλύτερα υποστηριζόμενες διανομές από την κοινότητα. Μπες και στο φορουμ τους. Είναι πολύ απλή η εγκατάσταση και δουλεύουν σχεδόν out of the box. Αξίζει μια δοκιμή ώστε να δεις ασυμβατότητες με τα προγράμματα που δουλεύεις, με το hardware σου κλπ. Αν σου ταιριάξουν, δύσκολα θα τα αλλάξεις. 

Κι εγώ θεωρώ το Mint Cinnamon την καλύτερη για τα δικά μου δεδομένα διανομή linux, με διαφορά από όλες τις υπόλοιπες. Μπορεί "στα χαρτιά" να μην είναι από τις πιο ελαφριές, αλλά σε πραγματική χρήση εγώ προσωπικά δεν βλέπω τόση διαφορά που να με αναγκάζει να βάλω πιο ελαφρύ DE. Μέχρι και σε Celeron με 8 ram και SSD λειτουργεί ικανοποιητικότατα.

Το μόνο που μου λείπει στο Linux είναι η μη ύπαρξη του WhatsApp που να υποστηρίζει βίντεο και ήχο, γιατί το χρησιμοποιούμε στη δουλειά 6-7 ώρες την ημέρα.  

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Κι εγώ θεωρώ το Mint Cinnamon την καλύτερη για τα δικά μου δεδομένα διανομή linux, με διαφορά από όλες τις υπόλοιπες. Μπορεί "στα χαρτιά" να μην είναι από τις πιο ελαφριές, αλλά σε πραγματική χρήση εγώ προσωπικά δεν βλέπω τόση διαφορά που να με αναγκάζει να βάλω πιο ελαφρύ DE. Μέχρι και σε Celeron με 8 ram και SSD λειτουργεί ικανοποιητικότατα.

Το μόνο που μου λείπει στο Linux είναι η μη ύπαρξη του WhatsApp που να υποστηρίζει βίντεο και ήχο, γιατί το χρησιμοποιούμε στη δουλειά 6-7 ώρες την ημέρα.  

Δεν σε βολεύει το plugin σε Firefox?

Εμένα το μεγαλύτερο μειονεκτήμα για την δική μου χρήση είναι ότι δεν βρίσκω pdf της προκοπής. Στα windows έχω τον tracker pdf x change και θα ήθελα κάτι παραπλήσιο αφού δεν βγαίνει ο ίδιος σε έκδοση για linux. Αλλά δυστυχώς ότι έχω βρει είναι πολύ υποδεέστερα και basic

Δημοσ.
2 ώρες πριν, for4 είπε

Δεν σε βολεύει το plugin σε Firefox?

Εμένα το μεγαλύτερο μειονεκτήμα για την δική μου χρήση είναι ότι δεν βρίσκω pdf της προκοπής. Στα windows έχω τον tracker pdf x change και θα ήθελα κάτι παραπλήσιο αφού δεν βγαίνει ο ίδιος σε έκδοση για linux. Αλλά δυστυχώς ότι έχω βρει είναι πολύ υποδεέστερα και basic

To plugin δεν έχει βιντεοκλήσεις και φωνητικές κλήσεις. 

Για pdf δες το foxit reader το οποίο έχω και στα Windows. Κάνει τα πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...