panmen Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου γεια σας και παλι..εχω το λαπτοπ HP15-dw2004nv - i3-1005G1 - 4GB - 256GB με γουιν 11 χομ....τελευταια ολο κολλαει ο μπρουυζερ...και κολλαει η οθονη πραγμα που δε το κανε πριν ποτε....μετρησα με ενα προγραμμα θερμοκρασια...παιζει απο 68..ως 78 και καποιες φορες πανω απο 80....η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη και δεν αλλαζεται συδτσυχως... καμια γνωμη?φταει η θερμοκρασια...η καρτα η απλα το πισι ειναι στ ατελειωματα.....δεν το χω και πολυ..2-3 χρονια..ευχαριστω.. 23 λεπτά πριν, panmen είπε γεια σας και παλι..εχω το λαπτοπ HP15-dw2004nv - i3-1005G1 - 4GB - 256GB με γουιν 11 χομ....τελευταια ολο κολλαει ο μπρουυζερ...και κολλαει η οθονη πραγμα που δε το κανε πριν ποτε....μετρησα με ενα προγραμμα θερμοκρασια...παιζει απο 68..ως 78 και καποιες φορες πανω απο 80....η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη και δεν αλλαζεται συδτσυχως... καμια γνωμη?φταει η θερμοκρασια...η καρτα η απλα το πισι ειναι στ ατελειωματα.....δεν το χω και πολυ..2-3 χρονια..ευχαριστω.. βεβαια αυτες οι τιμες που ανεβασα μαλον ειναι την ωρα που κολλαει...αλλα συνηθως οπως ειπα οπως και τωρα που γραφω παιζουν εκει μεσα...65 με 75...
29gk Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Κατεβασε απο την ΗΡ το HP support assistant προγραμμα, εγκατεστησε το και δες τι αναβαθμισεις θα σου φερει. Τις κανεις ολες και βλεπεις την συμπεριφορα του μηχανηματος. Αν τα κολληματα επιμενουν, καθαρη εγκατασταση windows, ειδικα αν αυτα τα 2-3 χρονια δεν εχεις κανει ποτε και εχεις πολλες προσθαφαιρεσεις προγραμματων και προσοχη στα προγραμματα που θα εγκαταστησεις στο εαν ξεκινουν με τα windows και τρεχεουν μονιμα στο παρασκηνιο. Τα παραπανω ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ δοκιμασεις να καθαρισεις πληρως την μνημη του browser που χρησιμοποιεις, καθως εαν το προβλημα ειναι μονον στον browser αυτο ειτε θα επιλυσει το ζητημα ειτε θα βελτιωσει την κατασταση
panmen Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου τα γουιντους 11 ειναι αναβαθμιση που χει κανει το πισι απο μονο του πριν ειχε τα 10...ειναι μαμισια..δηλ...το ασισταντ το χω κανει....κολλαει σε ολους τους μπροουζερς...χρησιμοποιω αυτον των γουιν αλλα και χρομ.....μηπως παιζει ρολο οι πολλες σελιδες που εχω αποθηκευσει στ ααγπημενα..?αλλα και στο χρομ που εχω λιγες τα ιδιακανει....βασικα οταν το ακουμπαω πανω μου με καιει πισω στη βαση του....το χω σχεδον ολη μερα ανοιχτο αλλα δουλευω μονο νετ οχι προγραμματα να επιβαρυνεται.....καποαι αλλη ερωτηση μαλιστα εχει το μικροσοφτ ντιφεντερ και του χω βαλει και το αβαστ φρεε..μηπως ειναι και τα 2 αντιβαιορυς και του ειναι βαρια..?
panmen Δημοσ. 8 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου format δεν του εχω κανει καθως τρεχει μαμισια λειτουργικο...και πηγαιναν ολα καλα..και δεν ξερω κιολας στο λαπτοπ ...να του περασω νεα δικα μου η εχει επιλογη στα 11?μολις εκανα αναβαθμιση το μπιοσ μεσα απτο ασισταντ και τωρα ανεβαζει θερμοκρασιες πανω απο 90.... ακομα τωρα το φορτιζω και εχω παρατηρησει οτι οταν το φορτιζω ανεβαζει θερμοκασια...
Aris_ Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου για την ζέστη πάρε μια βάση με ανεμιστήρα μεγάλο για να μην κάνει θόρυβο, κάνει δουλειά ιδιαίτερα το καλοκαίρι έχεις λιγη μνήμη 4Gb σου προτείνω να βαλεις 8 η 16 Gb γιατί δουλεύεις ολο το συστημα υπερβολικά αν δεν κρατάς τις σελίδες στον browser σε μικρο αριθμό και να ελέγχεις την μνήμη 1
@topos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου A)Γενικά είναι πολύ αδύναμο Β)Έχει τραγικα ελάχιστη ram(ψάξε να δεις εάν αναβαθμίζετε). Γ)Πιθανότατα να θέλει ανοιγμα/καθάρισμα αλλαγή πάστας. Εάν μπορείς να κάνεις το β και γ μόνος σου ίσως σε βγάλει αλλά 2-3 χρόνια. Εάν πρέπει να το πας σε τεχνικό και σε χρεώσει ~100ευρω για τα παραπάνω μάλλον δεν αξιζει. (Υποθέτω πως έχει ssd, εάν είναι μηχανικός θέλει και αυτός αλλαγμα). 1
chvnce Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 3 ώρες πριν, panmen είπε γεια σας και παλι..εχω το λαπτοπ HP15-dw2004nv - i3-1005G1 - 4GB - 256GB με γουιν 11 χομ....τελευταια ολο κολλαει ο μπρουυζερ...και κολλαει η οθονη πραγμα που δε το κανε πριν ποτε....μετρησα με ενα προγραμμα θερμοκρασια...παιζει απο 68..ως 78 και καποιες φορες πανω απο 80....η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη και δεν αλλαζεται συδτσυχως... καμια γνωμη?φταει η θερμοκρασια...η καρτα η απλα το πισι ειναι στ ατελειωματα.....δεν το χω και πολυ..2-3 χρονια..ευχαριστω.. βεβαια αυτες οι τιμες που ανεβασα μαλον ειναι την ωρα που κολλαει...αλλα συνηθως οπως ειπα οπως και τωρα που γραφω παιζουν εκει μεσα...65 με 75... Σαν πρώτη κίνηση, θα καθάριζα το λάπτοπ και θ' άλλαζα πάστα. Και θα έβλεπα πώς θα πήγαινε. Ν' ανοίγεις λιγότερες καρτέλες, όχι πολλές. Θα ήταν μεγάλη ανάσα αν έβαζες παραπάνω ram, μιας κι έχεις ssd, αλλά δεν είναι αναβαθμίσιμη. 6 λεπτά πριν, panmen είπε πως θα δω αν παιρνει αναβαθμιση σε ραμ? Δεν παίρνει. 1
29gk Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Κανε ενα format κατευθειαν σε Windows 11, ειτε με εικονα απο ΗΡ ειτε απο Microsoft, και δες την αποδοση του συστηματος. Λογικα η κατασταση θα βελτιωθει αισθητα αλλα οντως το μηχανημα ειναι αρκετα αδυναμο για πολλα-πολλα πχ πολλαπλες καρτελες ανοιχτες σε εναν browser. Αφου ομως θα μπεις στην διαδικασια αυτη, αν το αποφασισεις, μπορεις να δοκιμασεις και μια διανομη Linux, πχ Mint, Fedora, Zorin κτλ οπου θα εχεις καλυτερη αποδοση. Αν και παλι δεν εισαι ευχαριστημενος, για να κρατησεις το μηχανημα για καποια χρονια ακομα, θα χρειαστει να χρησιμοποιησεις μια ακομα ελαφρυτερη εκδοση linux.
Noreak Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 20 hours ago, panmen said: πως θα δω αν παιρνει αναβαθμιση σε ραμ? Στο site της crucial δειχνει να παιρνει αναβαθμιση μνημης https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/hp/hp-15-dw2004nv Καλυτερα να το ψαξεις γιατι η μνημη σου ειναι τραγικα λιγη. Αν εχεις καποιο φιλο που ξερει ή σε καποιο τεχνικο, καθαρισμα, αλλαγη παστας, αναβαθμιση μνημης και φορματ και καθαρη εγκατασταση windows.
chvnce Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Noreak είπε Στο site της crucial δειχνει να παιρνει αναβαθμιση μνημης https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/hp/hp-15-dw2004nv Καλυτερα να το ψαξεις γιατι η μνημη σου ειναι τραγικα λιγη. Αν εχεις καποιο φιλο που ξερει ή σε καποιο τεχνικο, καθαρισμα, αλλαγη παστας, αναβαθμιση μνημης και φορματ και καθαρη εγκατασταση windows. Φαίνεται πράγματι για removable and upgradable. Εγώ κοίταξα το μοντέλο στο msystems, κι εκεί το χαρακτήριζε ως soldered on board, not upgradable. My bad που δεν κοίταξα πιο επίσημη πηγή. Ευτυχώς το είδες και το διορθωσες. 1
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 04:43 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:43 πμ (επεξεργασμένο) On 08/08/2025 at 11:40, panmen said: γεια σας και παλι..εχω το λαπτοπ HP15-dw2004nv - i3-1005G1 - 4GB - 256GB με γουιν 11 χομ....τελευταια ολο κολλαει ο μπρουυζερ...και κολλαει η οθονη πραγμα που δε το κανε πριν ποτε....μετρησα με ενα προγραμμα θερμοκρασια...παιζει απο 68..ως 78 και καποιες φορες πανω απο 80....η καρτα γραφικων ειναι ενσωματωμενη και δεν αλλαζεται συδτσυχως... καμια γνωμη?φταει η θερμοκρασια...η καρτα η απλα το πισι ειναι στ ατελειωματα.....δεν το χω και πολυ..2-3 χρονια..ευχαριστω.. βεβαια αυτες οι τιμες που ανεβασα μαλον ειναι την ωρα που κολλαει...αλλα συνηθως οπως ειπα οπως και τωρα που γραφω παιζουν εκει μεσα...65 με 75... ανοιγμα ολοταχως και αλλαγη παστας cpu,καρτα γραφικων και οπουδηποτε ακουμπαει η ψυκτρα. παιζει να εχει γινει πετρα η υπαρχουσα και να μην κανει δουλεια. εχει μικρο tdp για να ψηνεται το λαπτοπ. δευτερον βαζεις 8 giga μνημη αν δεν εχει.οταν το ανοιξεις θα δεις τι παιρνει και αν εχει εξτρα σλοτ η οχι. αν εχει μηχανικο δισκο προσωπικα θα τον εβγαζα και θα πηγαινα ssd. λογικα εχει ηδη ssd απλα το αναφερω just in case Επεξ/σία Κυριακή στις 04:44 πμ από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα