rose from hell Δημοσ. Παρασκευή στις 09:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:05 μμ καλησπερα πληρωνεις για να παρεις την κάρτα ή ειναι δωρεαν ? 2 ώρες πριν, KostisKazan είπε Εχω την Giga WiFi εδω και 2 χρόνια. Αν σου φτανουν τα 200MB τον μηνα (που λογικα σου φτανουν με συναγερμο) τοτε ειναι οντως δωρεαν καθε μηνα. Πηγαινε στο καταστημα Vodafone και απλα πες οτι θες την sim. Μην τους πεις για συναγερμους γιατι θα τους μπερδεψεις. Λογικα θα προσπαθησουν να σου πουλησουν και router μαζι. Πες τους οτι θες μονο την sim και τιποτα αλλο. Καθε μηνα θα σου ερχεται απλα ενα sms στο κινητο που θα σου λεει να μπεις να πληρωσεις τον λογαριασμο των 0 ευρω. Εσυ προφανως δεν θα κανεις τιποτα. Για την ιστορια απλα να αναφερω οτι επιτηδες εβαλα συναγερμο που συνδεεται κανονικα ενσυρματα στο κανονικο δικτυο μου. Ακριβως για να μην εχω τετοια θεματα. καλησπερα πληρωνεις για να παρεις την κάρτα ή ειναι δωρεαν ?
KostisKazan Δημοσ. Παρασκευή στις 10:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:11 μμ 1 ώρα πριν, rose from hell είπε καλησπερα πληρωνεις για να παρεις την κάρτα ή ειναι δωρεαν ? Δωρεαν την ειχα παρει τοτε. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τωρα. 1
MiLToS_666 Δημοσ. Σάββατο στις 02:42 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 02:42 μμ (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, KostisKazan είπε Εχω την Giga WiFi εδω και 2 χρόνια. Αν σου φτανουν τα 200MB τον μηνα (που λογικα σου φτανουν με συναγερμο) τοτε ειναι οντως δωρεαν καθε μηνα. Πηγαινε στο καταστημα Vodafone και απλα πες οτι θες την sim. Μην τους πεις για συναγερμους γιατι θα τους μπερδεψεις. Λογικα θα προσπαθησουν να σου πουλησουν και router μαζι. Πες τους οτι θες μονο την sim και τιποτα αλλο. Καθε μηνα θα σου ερχεται απλα ενα sms στο κινητο που θα σου λεει να μπεις να πληρωσεις τον λογαριασμο των 0 ευρω. Εσυ προφανως δεν θα κανεις τιποτα. Για την ιστορια απλα να αναφερω οτι επιτηδες εβαλα συναγερμο που συνδεεται κανονικα ενσυρματα στο κανονικο δικτυο μου. Ακριβως για να μην εχω τετοια θεματα. Έκανα αυτό ακριβώς στο κατάστημα ζήτησα μόνο τη SIM χωρίς να πω για που προορίζεται και χωρίς mobile router. Θα διακόψω τις 2 έξτρα SIM Internet 4 Sharing χωρίς κάποιο κόστος και θα κάνω ένα νέο συμβόλαιο για το Giga WiFi στο δικό μου όνομα και ένα στη σύζυγο και είμαστε ΟΚ. Στο 12μηνο θα γίνει ανανέωση συμβολαίου και βλέπουμε. Κατά τα άλλα, καμία άλλη κρυφή χρέωση και 200ΜΒ το μήνα που φτάνουν και περισσεύουν για τους συναγερμούς. Για την κάθε κάρτα ξέχασα να ρωτήσω αν έχει κόστος η ίδια η SIM αλλά σιγά, πόσο να είναι πια; Σας ευχαριστώ όλους. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:43 μμ από MiLToS_666
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 02:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:56 μμ 12 λεπτά πριν, MiLToS_666 είπε Έκανα αυτό ακριβώς στο κατάστημα ζήτησα μόνο τη SIM χωρίς να πω για που προορίζεται και χωρίς mobile router. Θα διακόψω τις 2 έξτρα SIM Internet 4 Sharing χωρίς κάποιο κόστος και θα κάνω ένα νέο συμβόλαιο για το Giga WiFi στο δικό μου όνομα και ένα στη σύζυγο και είμαστε ΟΚ. Στο 12μηνο θα γίνει ανανέωση συμβολαίου και βλέπουμε. Κατά τα άλλα, καμία άλλη κρυφή χρέωση και 200ΜΒ το μήνα που φτάνουν και περισσεύουν για τους συναγερμούς. Για την κάθε κάρτα ξέχασα να ρωτήσω αν έχει κόστος η ίδια η SIM αλλά σιγά, πόσο να είναι πια; Σας ευχαριστώ όλους. Δεν θυμάμαι και εγώ να πληρωσα κάτι ξεχωριστά όταν την αγόρασα,πάνε 5 χρόνια απο τότε,αλλά εγώ αγορασα και το mifi.Δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια ανανέωση συμβολαίου.
MiLToS_666 Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 πμ Για να κλείσω το θέμα επιτυχώς, ενημερώνω ότι εχθές ολοκλήρωσα τις διαδικασίες κατάργησης των δύο καρτών Internet4Sharing σε κατάστημα Vodafone και τελικά οι νέες κάρτες SIM για το πρόγραμμα Giga WiFi δεν χρεώνονται. Επίσης, βγήκαν και οι δύο στο όνομα της συζύγου χωρίς περιορισμό. Εγκαταστάθηκαν στους συναγερμούς μετά από απενεργοποίηση του PIN και όλα λειτουργούν τέλεια! Τα συμβόλαια δείχνουν ενεργά μέχρι 8/2027 οπότε είναι διετή. 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 9 λεπτά Δημοσ. πριν από 9 λεπτά Στις 12/8/2025 στις 9:24 ΠΜ, MiLToS_666 είπε Για να κλείσω το θέμα επιτυχώς, ενημερώνω ότι εχθές ολοκλήρωσα τις διαδικασίες κατάργησης των δύο καρτών Internet4Sharing σε κατάστημα Vodafone και τελικά οι νέες κάρτες SIM για το πρόγραμμα Giga WiFi δεν χρεώνονται. Επίσης, βγήκαν και οι δύο στο όνομα της συζύγου χωρίς περιορισμό. Εγκαταστάθηκαν στους συναγερμούς μετά από απενεργοποίηση του PIN και όλα λειτουργούν τέλεια! Τα συμβόλαια δείχνουν ενεργά μέχρι 8/2027 οπότε είναι διετή. Δεν τελειώνουν σε δύο χρόνια,ας λένε. To δικό μου λέει Πληροφορίες σύνδεσης Πρόγραμμα:Vodafone Giga WiFi on the spot Λήξη:15/09/2021 Και συνεχίζει μια χαρά,αλλά βάζω πακέτο κάθε μήνα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα