Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από κίνηση στον Κηφισό... Μιλάμε για 2ωρακι στο γυρισμό (και το πρωί αν δεν φύγεις 5:30-6) σταματά - ξεκίνα.

Χωρίς εταιρικό αυτοκίνητο θα δουλεύεις για αυτό.

Επεξ/σία από Klausx
  • Like 3
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, Klausx said:

Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από κίνηση στον Κηφισό... Μιλάμε για 2ωρακι στο γυρισμό (και το πρωί αν δεν φύγεις 5:30-6) σταματά - ξεκίνα.

Χωρίς εταιρικό αυτοκίνητο θα δουλεύεις για αυτό.

Το εχω κάνει καθημερινά για 4 χρόνια ξέρω πως είναι υπολογίζω 2 ώρες την κάθε διαδρομη

Δημοσ.

Το ιδανικό ειναι η δουλειά να ειναι κατω απο το σπιτι σου, τωρα οσο απομακρύνεσαι τοσο το χειροτερα και αν μιλαμε για χρήση του Κηφισού μεχρι να πας θα έχεις σχολάσει😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, Ukforthemoment said:

Θα είσαι 4 ώρες ( 2+2) στον δρόμο κάθε μέρα;

Ναι ένα 12ωρο εκτός. 

Θεωρητικα φεύγω 7:30 και γυρνάω 7:30

Επεξ/σία από imr
  • Sad 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, imr είπε

Ναι ένα 12ωρο εκτός. 

Θεωρητικα φεύγω 7:30 και γυρνάω 7:30

Ποιο το νόημα όλου αυτού; μέχρι να κάνεις ένα μπάνιο και να φας πήγε 9 η ώρα το βράδυ. Τι θα κάνεις στις 9 το βράδυ; βόλτα με το παιδί που θα κοιμάται; να δεις τη γυναίκα; να κοιμηθείς για να σηκωθείς την επόμενη στις 6? Τι από όλα; 

• Like 4
Δημοσ.

Επίσης πρέπει να σκεφτείς τον καιρο το χειμώνα που μπορεί να μείνεις με τις ώρες Μαλακάσα για τη νταλίκα που διπλωσε, τα πλευρικά διόδια πού θα μπουν Βαρυμπόμπη Αγ Στεφανο και θα αυξηθεί η κίνηση. Επίσης μην σκέφτεσαι το παιδί στα 4 που είναι τώρα αλλά στα 14 και τα 24 

Δημοσ.

Οι περισσότεροι Αθηναίοι φλιπάρουν με 1 ώρα στον Κηφισό κι εσύ θες να προσθέσεις άλλη μία; Κι ενώ μπορείς να στείλεις το παιδί σε ιδιωτικό θα το στείλεις στο δημόσιο της Χαλκίδας; Κι όλα αυτά για να ξεφύγεις από την «κόλαση» που είναι το Μαρούσι;

• Like 5
Δημοσ.

Είστε με τα καλά σας ωρε?

Σκέφτεστε να μετακομίσετε και να πας μακριά από τη δουλειά σου 170-180 χιλιόμετρα την ημέρα, δηλαδή μιλάμε ένα σίγουρο τρίωρο στους δρόμους;

Συμβουλή μου, εάν πρέπει να αλλάξεις σπίτι και το μέρος της δουλειάς σου είναι σχετικά μόνιμο, μην το σκέφτεσαι καθόλου, βρες σπίτι σε καλό σημείο το πολύ 2-3 χιλιόμετρα από εκεί που εργάζεσαι.

Ειδικά για σένα που όπως λες η γυναίκα δουλεύει από το σπίτι, θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα το να μένεις κοντά στον χώρο εργασίας.

Το μόνο σημαντικότερο από το να είσαι κοντά στη δουλειά σου είναι να είναι ασφαλής η γειτονιά που μένεις.

• Like 4
Δημοσ.
13 ώρες πριν, imr είπε

Καλησπέρα, με την γυναικα μου ζουμε εδω και χρονια Αθηνα και τελευταια υπάρχει μια σκέψη να μετακομίσουμε Χαλκίδα που υπάρχει ηδη σπιτι.

Αυτη δουλευει απο το σπιτι οποτε δεν υπάρχει θέμα, εγω πηγαινω 3 φορες την εβδομαδα στο κέντρο, Ηδη κανω 1 ωρα, οποτε θα παει στις 2

Αξιζει σαν κινηση? το εχει κανει καποιος? To κοστος για τις μετακινήσεις (βενζινες, διοδια, παρκινγγ) οπως το υπολογιζω θα ειναι στα ~400-500 ευρω (με ηλεκτρικο τα μισα) οποτε μια η αλλη με ενα πολυ φτηνο ενοικιο

Η αποσταση προσωπικα δεν με πειραζει τοσο, σε παλαιοτερη δουλεια εκανα 1:30 ωρα καθημερινα

Ενας βασικος παραγοντας ειναι το παιδι, ειναι ακομα νηπιαγωγειο,  στην Αθηνα θα ειναι σε ιδιωτικο σχολειο , στην Χαλκιδα δημοσιο. Δεν υπολογιζω το κοστος αλλα σκεφτομαι που θα ειναι καλυτερα να μεγαλωσει, θα προσφερει η Χαλκιδα κατι καλυτερο απο την Αθηνα? 

10 ώρες πριν, imr είπε

Μαρουσι

Αν είχες δικό σου σπίτι Χαλκίδα οκ. Να φυγεις από ενοίκιο να πάς σε ενοίκιο Χαλκίδα και να ταλαιπωρείσαι 2-3 ώρες στο δρόμο πας καλά;;;Μήπως υπάρχει Χαλκίδα μητέρα ή πεθερά για το παιδί;; Αν όχι και μόνο που το σκέφτεσαι είσαι λάθος.Εχω εξοχικό κεντρική Εύβοια  μένω Αθήνα αλλά Χαλκίδα επειδή την ξέρω δεν θα επέλεγα ποτέ.Χάλια πόλη και αν πάω καμιά φορά , άσε που δεν βρίσκεις να παρκάρεις , σκέφτομαι πότε θα φύγω από κει.

Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά αν η δουλειά σου Αθήνα είναι κέντρο μπορείς να παρακάμψεις την κίνηση με ένα σκουτεράκι και δεν θα έχεις κανένα πονοκέφαλο και πολλές ώρες κερδισμένες από την κίνηση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καντο άμα θες:

- να μένεις σε ένα μέρος που οι επιλογές για φαγητό, ποτό, διάφανα δάση είναι πρακτικά μηδέν σε σχέση με την αθηνα

- θέλεις να περνάς περισσότερες ώρες τις ημέρας κολλημένος στην κινηση

- θες ένα χειρότερο σχολείο για το παιδί σου 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

και δεν θα έχεις κανένα πονοκέφαλο

Πραγματι. θα παει μια και καλη. Ασφαλεια θανατου να εχει κανει μονο, μην αφησει το παιδι του αστεγο.

• Haha 1
Δημοσ.

Ολοι παλεύουν να γλιτώσουν έστω κ 5 λεπτά διαδρομής κ εσυ θες να βάλεις ένα 2ωρο επιπλέον; Ασε στο δρόμο συμβαίνουν πολλά, το 2ωρο μια φορά την εβδομάδα θα γίνεται 3ωρο. Καλύτερα αυτές τις ώρες με το παιδί σου, Μαρούσι, μια χαρά είσαι, ούτε για αστείο. 
ΥΓ. Γνώμη μου πάντα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...