dimitris_213 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:41 μμ Καλησπέρα. Θέλω να πάρω μια τηλεόραση για τον γιο μου, ο οποίος από Οκτώβριο θα είναι φοιτητής. Η χρήση της θα είναι gaming σε ps5 Netflix, YouTube και λίγο cosmote. Έχω να ασχοληθώ καιρό και ψάχνοντας έχω ψιλό χαθεί. Το budget είναι γύρω στα 500, και ψάχνουμε σε 55αρα. Προτάσεις? Ευχαριστώ
chvnce Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 μμ TCL C6K, στα 579Ε. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/321718-tv-led-55-tcl-55c6k
dimitris_213 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:14 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:14 μμ Την έχω δεί αυτή.... αξίζει τα λεφτά της? Είναι αξιόλογη σαν εταιρεία γιατί δεν έχω και πολύ άποψη...
chvnce Δημοσ. Παρασκευή στις 08:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:39 μμ 16 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Την έχω δεί αυτή.... αξίζει τα λεφτά της? Είναι αξιόλογη σαν εταιρεία γιατί δεν έχω και πολύ άποψη... Σ' αυτά τα χρήματα, δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή. Θα τον καλύψει τόσο στο κομμάτι τού gaming, όσο και στις ταινίες. Η TCL είναι μέσα στις εταιρίες που πουλάνε περισσότερο. Ξεπέρασε και την LG σε πωλήσεις premium τηλεοράσεων. 1
dimitris_213 Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 πμ Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. 1
geomrk Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Στις 8/8/2025 στις 8:39 ΜΜ, chvnce είπε Ξεπέρασε και την LG σε πωλήσεις premium τηλεοράσεων. αφμιλεγόμενη η έννοια "premium"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα