Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά !! Στην περιοχή των Αμπελόκηπων -Γκύζη - Αλεξάνδρας ξέρει κάποιος που πάνε τα γράμματα σε ποιο ταχυδρομείο μαζεύονται ; Περιμένω ένα γράμμα εδώ και δύο μήνες και σαν να έχει χαθεί , ρώτησα σε ένα μοναδικό που έχει μείνει ανοιχτό ΕΛΤΑ( στην Ιπποκράτους)  γιατί όλα έχουν κλείσει παλιά είχαμε πολλά σε αυτές τις περιοχές και μου είπαν ότι τα έχουν δώσει σε ιδιώτες την διανομή γραμμάτων ότι να ναι !! Ρώτησα να μάθω που είναι αυτός ο ιδιώτης να πάω να ρωτήσω αν υπάρχει σε αυτούς το γράμμα και ξέρω κ εγώ λόγω πχ καλοκαιριού δεν έχουν προσωπικό κλπ και να το πάρω εγώ από εκεί και μου λένε δεν ξέρουν ποιος ιδιώτης έχει αναλάβει αυτή τη δουλειά… 

αν κάποιος είναι από αυτές τις περιοχές και γνωρίζει ας απαντήσει. Σας ευχαριστώ!!

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο
Δημοσ.
3 hours ago, Mitsi86 said:

Καλησπέρα παιδιά !! Στην περιοχή των Αμπελόκηπων -Γκύζη - Αλεξάνδρας ξέρει κάποιος που πάνε τα γράμματα σε ποιο ταχυδρομείο μαζεύονται ; Περιμένω ένα γράμμα εδώ και δύο μήνες και σαν να έχει χαθεί , ρώτησα σε ένα μοναδικό που έχει μείνει ανοιχτό ΕΛΤΑ( στην Ιπποκράτους)  γιατί όλα έχουν κλείσει παλιά είχαμε πολλά σε αυτές τις περιοχές και μου είπαν ότι τα έχουν δώσει σε ιδιώτες την διανομή γραμμάτων ότι να ναι !! Ρώτησα να μάθω που είναι αυτός ο ιδιώτης να πάω να ρωτήσω αν υπάρχει σε αυτούς το γράμμα και ξέρω κ εγώ λόγω πχ καλοκαιριού δεν έχουν προσωπικό κλπ και να το πάρω εγώ από εκεί και μου λένε δεν ξέρουν ποιος ιδιώτης έχει αναλάβει αυτή τη δουλειά… 

αν κάποιος είναι από αυτές τις περιοχές και γνωρίζει ας απαντήσει. Σας ευχαριστώ!!

αν και δεν θα βοηθησει η συμβουλη μου τωρα αλλα οταν κατι μας καιει το βαζουμε με tracking number

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Mitsi86 είπε

Με κάποια επιφύλαξη, νομίζω ότι το ΕΛΤΑ στη μεσογείων 15 εξυπηρετεί εμάς τους Αμπελοκηπιώτες. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.

Πήγα και εκεί κ με έστειλαν στην Ιπποκρατους μετά από εκεί με έστειλαν κυψέλη και μετά πήρα στο κεντρικό τηλ όλων των ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι τελικά τα έχουν δώσει σε ιδιώτες τα γράμματα. 

Δημοσ.
9 minutes ago, Mitsi86 said:

Πήγα και εκεί κ με έστειλαν στην Ιπποκρατους μετά από εκεί με έστειλαν κυψέλη και μετά πήρα στο κεντρικό τηλ όλων των ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι τελικά τα έχουν δώσει σε ιδιώτες τα γράμματα. 

το να στο ξαναστειλουν δεν παιζει? γιατι αν περιμενεις τωρα ειδικα αυγουστο αστα να πανε.

Δημοσ.

Δυστυχώς την διανομή αλληλογραφίας την ανέλαβαν ιδιώτες. Αναλόγως την περιοχή είτε ΕΛΤΑ Courier, ACS, WP. Επικρατεί χάος καθώς δεν απασχολούνται οι ταχυδρόμοι πλέον και επικρατεί χάος. Οπότε καλή υπομονή και ψάξιμο για να βρεις κάτι που επείγει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...