costas_ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:57 μμ Εαν είχα την πολυτέλεια να έχω ένα σκάφος με χώρους ενδιέτησης σε σε οργανωμένη μαρίνα, θα ήταν 100 φορές καλύτερο από ένα εξοχικό. Τζακ ποτ έχει το τζόκερ?
basilis_k6 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:00 μμ 21 λεπτά πριν, safridia είπε Δεν ειχα συγκλονιστει με τις απλες λευκες 50αρες πλακες πεζοδρομιου που ειχε πριν, μου αρεσει καλυτερα το τσιμεντο και οτι πηγαν τα μαγαζια ολα σε μια ευθειας. δεν ειναι θεμα αισθητικο αλλα αν κατσεις δεκα λεπτα εκει σε ενα καφε θα δεις 10 παιδια να πεφτουν κατω. τελειο το γιαλοχαρτο που βαλανε για τα καημενα... 8 λεπτά πριν, Morosana είπε Όχι ακόμα και ένα φουσκωτό στα 7 μέτρα που δεν κοιμίζει παρά μόνο μπορείς να κάνεις ναυτικό κάμπινγκ είναι πολύ ακριβότερο με πολλαπλάσια έξοδα από ένα εξοχικό αλλά μπορείς να κάνεις διακοπές τζάμπα και να γυρίσεις με χρήματα. Το έκανα από σχεδόν τα 20 μου μέχρι τα 40 και πλέον το κάνω λιγότερα (το να βγάζω χρήματα) καινε μπολικο καυσιμο δεν ειναι και τσαμπα. χρηματα πως βγαζεις δεν καταλαβα.
Morosana Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε δεν ειναι θεμα αισθητικο αλλα αν κατσεις δεκα λεπτα εκει σε ενα καφε θα δεις 10 παιδια να πεφτουν κατω. τελειο το γιαλοχαρτο που βαλανε για τα καημενα... καινε μπολικο καυσιμο δεν ειναι και τσαμπα. χρηματα πως βγαζεις δεν καταλαβα. Το καύσιμο σε σχέση με τα λοιπά έξοδα που έχει ένα μεγάλο φουσκωτό είναι το λιγότερο . Τα πολλα χρήματα έβγαιναν από ψάρια που κατέληγαν σε κότερα και εξίσου καλά χρήματα απο ζευγάρια και παρέες που τα πηγαινα σε πριβέ παραλίες 21 λεπτά πριν, costas_ είπε Εαν είχα την πολυτέλεια να έχω ένα σκάφος με χώρους ενδιέτησης σε σε οργανωμένη μαρίνα, θα ήταν 100 φορές καλύτερο από ένα εξοχικό. Τζακ ποτ έχει το τζόκερ? Δεν αξίζει πίστεψε με 1
basilis_k6 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:22 μμ 5 λεπτά πριν, Morosana είπε Το καύσιμο σε σχέση με τα λοιπά έξοδα που έχει ένα μεγάλο φουσκωτό είναι το λιγότερο . Τα πολλα χρήματα έβγαιναν από ψάρια που κατέληγαν σε κότερα και εξίσου καλά χρήματα απο ζευγάρια και παρέες που τα πηγαινα σε πριβέ παραλίες Δεν αξίζει πίστεψε με βγαζει λεφτα το ψαρι ( εχει ακομα ψαρια αραγε...) αλλα αυτο ειναι αλλο πραμα. δεν θα κανουν ψαρεμα ολοι οσοι εχουν βαρκα. γιατι δεν αξιζει?
xsterg Δημοσ. Δευτέρα στις 08:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:23 μμ 22 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε καινε μπολικο καυσιμο δεν ειναι και τσαμπα. χρηματα πως βγαζεις δεν καταλαβα. εαν γυρισεις τσοντα σε σκαφος να δεις πως βγαινουν τα χρηματα... 1 5
tsofras Δημοσ. Δευτέρα στις 08:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:23 μμ 42 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αυτό το σκέφτομαι σοβαρά τα τελευταία χρόνια Πας το εξοχικό σου όπου θες 1
basilis_k6 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:31 μμ 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Αυτό το σκέφτομαι σοβαρά τα τελευταία χρόνια Πας το εξοχικό σου όπου θες καλυτερα να το νοικιασεις. ασε που αλλαξε ο νομος τωρα και τα κυνηγανε οι ξενοδοχοι μεσω της κυβερνησης. αν θες να πας εξωτερικο οκ αλλα για ελλαδα δεν αξιζουν γιατι απλα δεν βρεχει ποτε, μια σκηνη ειναι οτι πρεπει.
Morosana Δημοσ. Δευτέρα στις 08:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:40 μμ 4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε βγαζει λεφτα το ψαρι ( εχει ακομα ψαρια αραγε...) αλλα αυτο ειναι αλλο πραμα. δεν θα κανουν ψαρεμα ολοι οσοι εχουν βαρκα. γιατι δεν αξιζει? Μια χαρά ψάρια υπάρχουν αρκεί να ξέρεις να τα βρεις Αυτά είναι από 3 χαλαρές ώρες . Σε μια ώρα αν ήθελα έκανα 2 3 βόλτες στις θαλαμηγούς και έβγαζα για πλάκα πάνω από ένα χιλιάρικο. Αν βάλεις και τις μίνι κρουαζιέρες για ζευγάρια ή παρέες, να φορτώσεις καμία παρέα για ψάρεμα σε μια καλή μέρα μπορείς να βγάλεις 2 βασικούς παντελόνι κάνοντας απλά το χόμπι σου. Όσο μεγαλώνουν τα μέτρα και αυξάνονται οι χώροι τα έξοδα ανεβαίνουν δυσανάλογα 3 2
james01gr Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 μμ 1 ώρα πριν, tsofras είπε Παιδιά όλα είναι σχετικά, λέτε για καθαριότητα και έξοδα αλλά δεν μιλάτε για το πόσο μεγάλο είναι το εξοχικό. Εγώ έχω ένα σε ισόγειο πολυκατοικίας 45τμ στα καμένα Βούρλα και τα ετήσια πάγια έξοδα είναι όσο βρίσκω να νοικιάσω τετρακλινο για 3 μέρες Το έχω μινιμαλ και σε μία ώρα το έχουμε κάνει λαμπικο με την γυναίκα μου Την βγάζουμε 2 εβδομάδες εδώ και μία κάπου αλλού για να μην βαριομαστε Εξοχικό είναι δεν χρειάζεται όλες τις ανέσεις όπως η κυρία κατοικία, πολλοί κάνουν αυτό το λάθος και έχουν ένα ολόκληρο νοικοκυριό και στο εξοχικό Μακάρι να είχα και εγώ ένα στην Αττική γιατί μπορείς να βγάλεις όλο σου το καλοκαίρι ( ταΣ/Κ) τουλάχιστον σε μία θάλασσα της προκοπής Όλα καλά αλλά να έχεις εξοχικό και να πας να κάτσεις σε πολυκατοικία; Το θεωρώ άσχημο. Να πας να κάνεις μπάνιο και να κλειστείς πάλι μεσα; τα εξοχικά είναι ωραία να είσαι κοντά στην θάλασσα και να έχεις και έναν κήπο για τα παιδιά και για εσένα. Από την άλλη ο κήπος έστω και μικρός χρειάζεται συντήρηση. Επειδή είχαμε εξοχικό στην οικογένεια (το έχει πάρει ο αδερφός τώρα), εάν δεν είσαι λίγο πολυτεχνίτης να σου πιάνουν τα χέρια μπορεί να ζήσεις δράματα. Σφίγγεται η καρδιά μου όταν περνάω από εκεί γιατί δεν το φροντίζει και ξέρω τι δουλειά έριξα εκεί από παιδί. Εξοχικό σημαίνει πως θα πας εκεί συχνά. Χειμώνα να το ζεσταίνεις, καλοκαίρι να το ανοίγεις. Δεν μπορείς να αφήσεις κλειστό σπίτι τρεις μήνες εύκολα. Λόγω αχρηστειας, μαζεύουν ζημιές. Κολλάνε λέβητες, φθορές από υγρασίες κτλ. Συν ότι συντηρείς δύο σπίτια. Διπλές συσκευές, διπλές βλάβες, διπλές συντηρήσεις. 4
JakeKaufman Δημοσ. Δευτέρα στις 09:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:24 μμ 2 hours ago, basilis_k6 said: οταν μιλαμε για εξοχικο κοντα στην αθηνα ομως το να περασεις εκει την αδεια σου ειναι λιγο tragic Κυκλαδες είμαι
vforvaggelis Δημοσ. Δευτέρα στις 09:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:45 μμ Σαλαμινα. Επισης οποιος ταλαιπωριεται με το εξοχικο του και δεν το θελει, ας στειλει DM να κανονισουμε μεταβιβαση. 2 1
majunior Δημοσ. χθες στις 09:04 πμ Δημοσ. χθες στις 09:04 πμ 13 ώρες πριν, Morosana είπε Όχι ακόμα και ένα φουσκωτό στα 7 μέτρα που δεν κοιμίζει παρά μόνο μπορείς να κάνεις ναυτικό κάμπινγκ είναι πολύ ακριβότερο με πολλαπλάσια έξοδα από ένα εξοχικό αλλά μπορείς να κάνεις διακοπές τζάμπα και να γυρίσεις με χρήματα. Το έκανα από σχεδόν τα 20 μου μέχρι τα 40 και πλέον το κάνω λιγότερα (το να βγάζω χρήματα) Το φουσκωτό σε περιορίζει σε διακοπές τύπου κάμπινγκ αλλά ακόμα πιο κουραστικές. Aξίζει αν είσαι πιτσιρικάς αλλά ποιος (κάτοικος πόλης) έχει φουσκωτό πιτσιρικάς; Το να δουλεύεις ως ψαράς στις διακοπές σου για να βγάλεις τα έξοδα του φουσκωτού είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα επιλογή…not! 3
tsofras Δημοσ. χθες στις 10:48 πμ Δημοσ. χθες στις 10:48 πμ 13 ώρες πριν, james01gr είπε Όλα καλά αλλά να έχεις εξοχικό και να πας να κάτσεις σε πολυκατοικία; Το θεωρώ άσχημο. Να πας να κάνεις μπάνιο και να κλειστείς πάλι μεσα; τα εξοχικά είναι ωραία να είσαι κοντά στην θάλασσα και να έχεις και έναν κήπο για τα παιδιά και για εσένα. Από την άλλη ο κήπος έστω και μικρός χρειάζεται συντήρηση. Επειδή είχαμε εξοχικό στην οικογένεια (το έχει πάρει ο αδερφός τώρα), εάν δεν είσαι λίγο πολυτεχνίτης να σου πιάνουν τα χέρια μπορεί να ζήσεις δράματα. Σφίγγεται η καρδιά μου όταν περνάω από εκεί γιατί δεν το φροντίζει και ξέρω τι δουλειά έριξα εκεί από παιδί. Εξοχικό σημαίνει πως θα πας εκεί συχνά. Χειμώνα να το ζεσταίνεις, καλοκαίρι να το ανοίγεις. Δεν μπορείς να αφήσεις κλειστό σπίτι τρεις μήνες εύκολα. Λόγω αχρηστειας, μαζεύουν ζημιές. Κολλάνε λέβητες, φθορές από υγρασίες κτλ. Συν ότι συντηρείς δύο σπίτια. Διπλές συσκευές, διπλές βλάβες, διπλές συντηρήσεις. Συμφωνώ για την πολυκατοικία απλά εμάς είναι ισόγειο και έχω μπροστά τον κήπο οπότε δίνει μία αίσθηση μονοκατοικίας
Morosana Δημοσ. χθες στις 11:09 πμ Δημοσ. χθες στις 11:09 πμ 1 ώρα πριν, majunior είπε Το φουσκωτό σε περιορίζει σε διακοπές τύπου κάμπινγκ αλλά ακόμα πιο κουραστικές. Aξίζει αν είσαι πιτσιρικάς αλλά ποιος (κάτοικος πόλης) έχει φουσκωτό πιτσιρικάς; Το να δουλεύεις ως ψαράς στις διακοπές σου για να βγάλεις τα έξοδα του φουσκωτού είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα επιλογή…not! Καμία σχέση Δεν χρειάζεται να πας διακοπές σε κάμπινγκ για να το χαρείς, το φορτώνεις βαπορι, πας γλιστρα δίνεις και ένα μικρό τέλος για θέση και το χαίρεσαι. Το 96 που πήρα το πρώτο μου ribaki με λεφτά μου ένα μεταχειρισμένο zar το χρήμα ήταν πολύ εύκολο. Αν κάνεις μια βόλτα στο car θα δεις ότι τα περισσότερα ferreti azimut sunseeker (τα προτιμούσαν οι Έλληνες του χρηματιστηρίου) είναι από εκείνη την εποχή μέχρι αρχές 2000 Δεν πας να δουλέψεις ψαράς ούτε πας σεζόν ούτε πας για αποταμίευση, ότι βγάζαμε το πρωί το βράδυ το κάναμε φυτίλια αλλά μπορούσαμε να κάτσουμε 2 μήνες διακοπές με ζωάρα και να γυρίσουμε με λεφτά όταν οι υπόλοιποι έμεναν 15 με το ζόρι και γύριζαν στεγνοί 😛. Το ίδιο χόμπι που κάνεις και εκτός διακοπών συνεχίζεις να κάνεις αλλά μπορεί να σου φέρει λεφτά σε αντίθεση με κάποιο άλλο χόμπι που κανείς στις διακοπές πχ να ανακαλύπτεις τα μονοπάτια των κατσικιών ή να παίζεις ρακέτες που απλά σπας τις μπάλες των δίπλα 😆
majunior Δημοσ. χθες στις 11:52 πμ Δημοσ. χθες στις 11:52 πμ 38 λεπτά πριν, Morosana είπε Καμία σχέση Δεν χρειάζεται να πας διακοπές σε κάμπινγκ για να το χαρείς, το φορτώνεις βαπορι, πας γλιστρα δίνεις και ένα μικρό τέλος για θέση και το χαίρεσαι. Το 96 που πήρα το πρώτο μου ribaki με λεφτά μου ένα μεταχειρισμένο zar το χρήμα ήταν πολύ εύκολο. Αν κάνεις μια βόλτα στο car θα δεις ότι τα περισσότερα ferreti azimut sunseeker (τα προτιμούσαν οι Έλληνες του χρηματιστηρίου) είναι από εκείνη την εποχή μέχρι αρχές 2000 Δεν πας να δουλέψεις ψαράς ούτε πας σεζόν ούτε πας για αποταμίευση, ότι βγάζαμε το πρωί το βράδυ το κάναμε φυτίλια αλλά μπορούσαμε να κάτσουμε 2 μήνες διακοπές με ζωάρα και να γυρίσουμε με λεφτά όταν οι υπόλοιποι έμεναν 15 με το ζόρι και γύριζαν στεγνοί 😛. Το ίδιο χόμπι που κάνεις και εκτός διακοπών συνεχίζεις να κάνεις αλλά μπορεί να σου φέρει λεφτά σε αντίθεση με κάποιο άλλο χόμπι που κανείς στις διακοπές πχ να ανακαλύπτεις τα μονοπάτια των κατσικιών ή να παίζεις ρακέτες που απλά σπας τις μπάλες των δίπλα 😆 Εγώ μίλησα για διακοπές που *μοιάζουν* με κάμπινγκ όχι ότι το αράζεις σε κάμπινγκ. Το να κάτσεις 2 μήνες σε ένα φουσκωτό και να ψαρεύεις το πρωί για να τα τρως το βράδυ ακούγεται σούπερ εξειδικευμένο σα χόμπυ και σίγουρα πολύ μακριά από αυτό που φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος ως διακοπές. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα