Προς το περιεχόμενο

Μini PC GMKTec G3 Plus | Intel N150 | 8 GB RAM | 256 GB SSD | Windows 11 | 101,78 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει αρκετές δοκιμές στο youtube που παίζει αλλά φεύγουμε από την βασική χρήση του μηχανήματος. Υπολογίστε 16 gb λοιπόν. Και όχι δεν είναι ecc. Να σας προλάβω πριν το πείτε κι αυτό 

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαιρετικό για όλα πλην κατανάλωσης περιεχομένου σε 4k. Και εγώ ψήνομαι να τσιμπήσω ένα για να βάλω πραγματάκια να το χρησιμοποιήσω σαν server μαθαίνοντας. Αν είχε δε και δύο θύρες lan και ας ήταν 1G…εκεί θα μαθαίναμε και από routers. Ψήνομαι άσχημα…

Δημοσ.

Αντικατεστησα ενα υπολογιστη γραφειου με ενα μηχανημα βασισμενο σε n150 με 16gb ram.
Εκανα αρκετες δοκιμες επι μια εβδομαδα σε πραγματικη χρηση ( 2 browsers με αρκετα tabs, outlook, pdf και hearthstone!!!) και τα πηγε εξαιρετικα. 
Το διπλα ακριβως μηχανημα ειναι το παλιο pc μου με i7 3770. Μπορω να πω οτι για την παραπανω χρηση το n150 ειναι ισως και ενα κλικ πιο γρηγορο, ισως λογω nvme.
οποτε εκανα παραγγελια ακομα 2 για να αντικαταστησω ολους τους υπολογιστες. (ο 3770 θα σηκωσει proxmox με 2 vm ενα για backup και ενα με windows 11 ωστε να τρεχει σαν server για ενα παλιο προγραμμα γραφειου)
Με 137 ευρω δεν αγοραζεις τιποτα ισαξιο της προκοπης, ακομα και σε refurbished.
Τωρα σκεφτομαι να χτυπησω ακομα ενα για το σπιτι ωστε να πειραματιστω με proxmox zima os ,immich κλπ.
Δεν πηγα σε καποια λυση με amd για δυο λογους,
1 δεν μπορουσα να ειμαι σιγουρος για την επαρκεια της ψυξης, και επισης για το ποσο θορυβο θα κανει.
2 Σε αυτα τα χρηματα το μονο που ειναι κοντα σε τιμη ειχει τον 3500u που ναι μεν ειναι αρκετα πιο δυνατος, ομως τα windows 11 παιζουν με patch και οχι native. Κατι το οποιο για χρηση γραφειου θα ηθελα να αποφυγω.
Ως στοχο εχω να τα κρατησω 3 χρονια και στη συνεχεια να τα αντικαταστησω με κατι αντιστοιχο μεν καινουριο δε.
Εχω μεταφερει ολα τα αρχεια μου σε τοπικο nas που κανει backup και βλεπουμε.
O 6700 που εχω στο σπιτι αρχιζει να φοβαται :)

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, doubleh είπε

Δυο ερωτήσεις για όσους εχουν εμπειρία με το site:

α) μπορείς να πληρώσεις και με κάρτα;

β) κόβει τιμολόγιο;

Ευχαριστώ

Ο λογιστής μου πέρασε την απόδειξη του bangood ως αγορά από Τρίτη χώρα. ΦΠΑ δεν παίρνεις πίσω αλλά περνάει σαν έξοδο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε

Εξαιρετικό για όλα πλην κατανάλωσης περιεχομένου σε 4k. Και εγώ ψήνομαι να τσιμπήσω ένα για να βάλω πραγματάκια να το χρησιμοποιήσω σαν server μαθαίνοντας. Αν είχε δε και δύο θύρες lan και ας ήταν 1G…εκεί θα μαθαίναμε και από routers. Ψήνομαι άσχημα…

Υπάρχουν υλοποιήσεις με 2 lan, όπως το Firebat T8 Pro Plus.

12 λεπτά πριν, SYZo είπε

Ο λογιστής μου πέρασε την απόδειξη του bangood ως αγορά από Τρίτη χώρα. ΦΠΑ δεν παίρνεις πίσω αλλά περνάει σαν έξοδο 

Να σημειωθεί ότι μόνο αν φορολογείσαι ως ελ. επαγγελματίας (από το 1ο ευρώ δλδ) ως έσοδα-έξοδα θα έχει διαφορά. Αν είσαι με καθεστώς μπλοκάκι (τύπου μισθωτός) δεν έχει νόημα να περαστεί ως έξοδο.

Επεξ/σία από Tetix
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή τα περιλαμβάνει όλα μαζί (και ΦΠΑ), είναι υποχρεωμένοι πλέον

image.png.b3ed154feae01cea74f051f629b4db18.png

Επεξ/σία από Tetix
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Thanasis159 είπε

Για να αντικαταστήσω ένα Raspberry Pi3 6-7 ετών που χρησιμοποιώ για home torrent box & server, ακόμα και η έκδοση των 8gb είναι αρκετή υποθέτω, ε;

300 φορες πιο δυνατο.
Επισης τεραστιο πλεονεκτημα δεν ειναι ARM επεξεργαστης αλλα x86 με υποστηριξη λογισμικου out of the box για τα παντα (σχεδον) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το barebone μπορεί κάποιος να προτείνει μνήμη 16Gb ή 32Gb και δίσκο 512Gb

και μια πολύ βασική ερώτηση, μετά από διακοπή ρεύματος ανοίγει μόνο του ξανά;

Επεξ/σία από snb
Δημοσ.

Ευχαριστώ @devaggos !

Σκέφτομαι να πάρω τα πιο high-end MINI PCs της εταιρίας γιατί βασικά τα θέλω για καθημερινή χρήση, προγραμματισμός, εργαλεία σουίτας, networking, streaming κ.α, και θέλω να κρατήσει 3 χρόνια τουλάχιστον.

Σκέφτομαι το NucBox K10 Intel® 13. Core i9-13900HK, είναι 70 ευρώ φθηνότερο από μοντέλο αντίστοιχων χαρακτηριστικών της bee-link, έχω bee-link και είμαι ευχαριστημένος. Να προχωρήσω σε αγορά;

Όσοι έχετε προϊόντα της gmktec είστε ευχαριστημένοι; είναι αξιόπιστα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, csdump είπε

Ευχαριστώ @devaggos !

Σκέφτομαι να πάρω τα πιο high-end MINI PCs της εταιρίας γιατί βασικά τα θέλω για καθημερινή χρήση, προγραμματισμός, εργαλεία σουίτας, networking, streaming κ.α, και θέλω να κρατήσει 3 χρόνια τουλάχιστον.

Σκέφτομαι το NucBox K10 Intel® 13. Core i9-13900HK, είναι 70 ευρώ φθηνότερο από μοντέλο αντίστοιχων χαρακτηριστικών της bee-link, έχω bee-link και είμαι ευχαριστημένος. Να προχωρήσω σε αγορά;

Όσοι έχετε προϊόντα της gmktec είστε ευχαριστημένοι; είναι αξιόπιστα;

Για τη δουλειά που το θες τσέκαρε το Beelink SER8/SER9, μόνο αυτό θα μπορούσα να προτείνω. Επίσης, AMD επεξεργαστή λόγω καλύτερου VFM στα ίδια λεφτά + αρκετά καλύτερη gpu. Αν θες info για το SER8 8745h πες (το έχω πάρει barebone 410ε-50ε + 170ε 2TB nvme + 160ε 64GB ddr5 5600).

EDIT: Αυτό που ρώτησες βλέπω δεν έχει USB4, το θεωρώ αρκετά μεγάλο μείον για αρκετούς λόγους και πιθανές εφαρμογές. Δες εναλλακτικά και το GMKTec 8845HS περίπου στα ίδια λεφτά με USB4, Oculink, την 780Μ iGPU που είναι τρομερή (για ενσωματωμένη) και μερικά NPU cores αν θες να πας σε GMKTec. Είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα πριν 6 μήνες αλλά επέλεξα το quality από Beelink (και ας μην είχε Oculink) και 50ε παραπάνω διαφορά σε τιμή.

Επεξ/σία από Tetix
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να σας καλύψω όλους.Εχω ένα firebat t8 pro plus n100/16 με home assistant os και παίζει εδώ και 9 μήνες ασταμάτητα.Ενα chuwi n100/12 με Zima os και ένα Ryzen 7 4700u 16/512 (90€ αγορά από temu παρακαλώ)ως βασικό pc.Ολα αγοράστηκαν 100€ το καθένα και παίζουν ασταμάτητα και απίστευτα γρήγορα τα πάντα.Επενδυστε άφοβα .Ρωτήστε ότι θελετε

Επεξ/σία από iaiwannis2005
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iaiwannis2005 είπε

Για να σας καλύψω όλους.Εχω ένα firebat t8 pro plus n100/16 με home assistant os και παίζει εδώ και 9 μήνες ασταμάτητα.Ενα chuwi n100/12 με Zima os και ένα Ryzen 7 4700u 16/512 (90€ αγορά από temu παρακαλώ)ως βασικό pc.Ολα αγοράστηκαν 100€ το καθένα και παίζουν ασταμάτητα και απίστευτα γρήγορα τα πάντα.Επενδυστε άφοβα .Ρωτήστε ότι θελετε

4700u 16/512 90€ αγορά από temu? Τι έφτιαξες εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...