devaggos Δημοσ. Τρίτη στις 01:14 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:14 μμ 3 λεπτά πριν, KonstasK είπε Δεν έλεγα και τίποτα άλλο; Πριν λίγο ήρθε mail ότι έφυγε σήμερα. Αυτο που με προβληματίζει είναι ότι έκανα παραγγελία από το eu κατάστημα και έφυγε από HK με Fedex λέτε να έχω τελωνείο; Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι είναι prepaid τα customs. Εγω δεν πληρωσα κατι και ηταν και ακριβο. Μέχρι τα 150 ευρώ νομίζω δεν περνάει τίποτα τελωνείο ή τουλάχιστον κάπως έτσι είναι στο aliexpress αλλά δεν ξέρω και για σίγουρα, για τη δικη σου περίπτωση δεν θα φοβόμουν πάντως 1
barman_ Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 14 hours ago, iaiwannis2005 said: Δε μίλησα για σοβαρή υλοποίηση αλλά για απλή υλοποίηση.Με ότι βολεύεται ο καθένας πάντα.Αγοραστε άφοβα είναι το θέμα τα μηχανάκια αυτά. Μπορείς να δώσεις μερικά λινκ? Δεν βρίσκω κάτι στο temu
Vault13 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Τα αυτονοητα θα πω. Μια χαρα για υπολογιστης γραφειου ή server που γραφετε. Δεν εχω κατι τετοιο αλλα αν θα επαιρνα εκει θα πηγαινα.
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 8 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες Αυτά τα μηχανάκια σε συνδυασμό με κάποιο DAS της Orico θα δουλεύουν σαν NAS;
iparou Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Malthador είπε Αυτά τα μηχανάκια σε συνδυασμό με κάποιο DAS της Orico θα δουλεύουν σαν NAS; Όλα τα MiniPC μπορούν να δουλέψουν σαν NAS με το κατάλληλο setup. Εξαρτάται τι λειτουργικό θα τρέξουν. Έχω στήσει miniPC με Proxmox και XPENOLOGY VM, και οι δίσκοι συνδεδεμένοι εξωτερικά σε SATA Enclosure. Γενικά πάντως, για όσους ενδιαφέρονται, μην περιμένετε πολλά με 8 GB RAM. Για βασική δουλειά μια χαρά. Προσωπικά θα περίμενα για προσφορά με 16 GB RAM/512 SSD που κατά καιρούς βγαίνουν στα 120-140 ευρώ. 24 λεπτά πριν, Vault13 είπε Τα αυτονοητα θα πω. Μια χαρα για υπολογιστης γραφειου ή server που γραφετε. Δεν εχω κατι τετοιο αλλα αν θα επαιρνα εκει θα πηγαινα. Εξαρτάται τι θα τρέξεις στον σερβερ. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, ξεκίνησα με Proxmox και 1 VM (Home Assistant) και έχω φτάσει αυτή την στιγμή 3 VMs και 6-7 LCx (Home Assistant, Frigate, immich, xpenology, nginx, vaultwarden, Proxmox Backup Server, grafana, influxdb κτλ). Τα 8 GB RAM δεν θα έκαναν σε καμία περίπτωση για αυτή την δουλειά. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από iparou
kotsonatos04 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Για χρήση ως plex server ή emby, αρκεί; Ουσιαστικά να του κουμπώσω πάνω του 1 ή 2 σκληρούς δίσκους και να δουλεύει γιατί έως τώρα, φθείρω το laptop μου για τέτοια δουλειά.
@topos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 hours ago, iparou said: Όλα τα MiniPC μπορούν να δουλέψουν σαν NAS με το κατάλληλο setup. Εξαρτάται τι λειτουργικό θα τρέξουν. Έχω στήσει miniPC με Proxmox και XPENOLOGY VM, και οι δίσκοι συνδεδεμένοι εξωτερικά σε SATA Enclosure. Γενικά πάντως, για όσους ενδιαφέρονται, μην περιμένετε πολλά με 8 GB RAM. Για βασική δουλειά μια χαρά. Προσωπικά θα περίμενα για προσφορά με 16 GB RAM/512 SSD που κατά καιρούς βγαίνουν στα 120-140 ευρώ. Εξαρτάται τι θα τρέξεις στον σερβερ. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, ξεκίνησα με Proxmox και 1 VM (Home Assistant) και έχω φτάσει αυτή την στιγμή 3 VMs και 6-7 LCx (Home Assistant, Frigate, immich, xpenology, nginx, vaultwarden, Proxmox Backup Server, grafana, influxdb κτλ). Τα 8 GB RAM δεν θα έκαναν σε καμία περίπτωση για αυτή την δουλειά. Και γιατι να μην το παρει καποιος με 8gb/256nvme -ουτως η αλλως, 2 ευρω παραπανω τα χρεωνουν απο το barebone και μετα βαζει πανω οτι θελει - και πιθανοτατα να βρεθει και χρηση για τον nvme σε καμια θηκουλα του 10ευρου (απο ali)και ισως κ η ram σε κανενα ξεχασμενο laptop. Για το bold-> του εβαλες καρτουλα m.2 σε sata?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα