@X@ Δημοσ. Σάββατο στις 12:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:09 μμ Καλησπέρα, Σε αναζήτηση κινητού θα ήθελα κάτι έως 320€ Motorola Edge 60 Fusion Κοιτάω πολύ αυτο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος. Gaming δεν με ενδιαφέρει, φωτογραφίες σε νορμάλ επίπεδο. Πιο πολύ θέλω να λειτουργεί ομαλά σε θέματα απόδοσης, να μην κολλάει, καλό wifi σήμα κτλ. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος ή να πάω με το Edge 60 Fusion? Δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει κυρτή οθόνη αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
osfp1978 Δημοσ. Σάββατο στις 02:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:55 μμ 2 ώρες πριν, @X@ είπε Καλησπέρα, Σε αναζήτηση κινητού θα ήθελα κάτι έως 320€ Motorola Edge 60 Fusion Κοιτάω πολύ αυτο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος. Gaming δεν με ενδιαφέρει, φωτογραφίες σε νορμάλ επίπεδο. Πιο πολύ θέλω να λειτουργεί ομαλά σε θέματα απόδοσης, να μην κολλάει, καλό wifi σήμα κτλ. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος ή να πάω με το Edge 60 Fusion? Δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει κυρτή οθόνη αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Eιναι πολύ καλή επιλογή. Σε αυτα τα χρήματα μπορείς να βρεις και τα samsung A56 και realme 14 pro. Ρίξε μια ματιά και εκεί. Κυρτη οθονη έχω και την έχω συνηθίσει μια χαρά. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου πλεον.
@X@ Δημοσ. Σάββατο στις 10:43 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:43 μμ Και το Samsung A56 κοιτάζω, απλά υπέθεσα ότι τα 12mb του μοτορολα υπερτερούν σε σχέση με τα 8gb του Samsung. Ειναι λάθος ?
Λύση osfp1978 Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 πμ Λύση Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 πμ 10 ώρες πριν, @X@ είπε Και το Samsung A56 κοιτάζω, απλά υπέθεσα ότι τα 12mb του μοτορολα υπερτερούν σε σχέση με τα 8gb του Samsung. Ειναι λάθος ? Οχι, δεν είναι λάθος. Απλα το Σαμσουγκ είναι συνολικά λιιιγο καλύτερο και με περισσότερα χρόνια υποστήριξης. Χάνει κυριως στην μπαταρία και στην μνήμη που δεν παίρνει ούτε επέκταση σε σχέση με το Μοτορολα. Κάπου χάνεις κάπου κερδιζεις σε όλα τα προϊόντα, δεν υπάρχει τέλειο. Καλό θα ήταν να πας να τα δεις από κοντά σε κάποιο κατάστημα.
kostasw Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ On 09/08/2025 at 12:09, @X@ said: Καλησπέρα, Σε αναζήτηση κινητού θα ήθελα κάτι έως 320€ Motorola Edge 60 Fusion Κοιτάω πολύ αυτο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος. Gaming δεν με ενδιαφέρει, φωτογραφίες σε νορμάλ επίπεδο. Πιο πολύ θέλω να λειτουργεί ομαλά σε θέματα απόδοσης, να μην κολλάει, καλό wifi σήμα κτλ. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος ή να πάω με το Edge 60 Fusion? Δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει κυρτή οθόνη αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Να το πάρεις με κλειστά μάτια. Δύο μήνες κάτοχος ερχόμενος από χιαομι. Απόλυτα ικανοποιημένος. Μην σε προβληματίζει η κυρτή οθόνη. Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ. Ταχύτατο. Μπαταρία κρατάει καλά για την χρήση που κάνω (2 κάρτες, Bluetooth, δεδομένα, hotspot τουλάχιστον 10 ώρες) και θα χρειαστώ φόρτιση αργά το βράδυ. Με γειά σού οπότε 1
tasvar Δημοσ. χθες στις 07:25 μμ Δημοσ. χθες στις 07:25 μμ Ειδικά αν το δουλεύεις με gestures, ή κυρτή οθόνη είναι μανούλα. Και στο συγκεκριμένο είναι κυρτή και στο πάνω και κάτω μέρος. Και παίρνει και μεμβράνη υδρογελης αν θέλεις έξτρα προστασία. Και κάρτα μνήμης παίρνει. (Έχω edge 50 fusion και το edge 60 fusion).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα