Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Neptu said:

τι σπίτι ρε φίλε να αγοράσει. Εδώ δεν έχει να πληρώσει ούτε το νοίκι γκαρσονιέρας. Όσοι έχουν κάτι είναι επειδή τα βρήκαν έτοιμα από γονείς. Αυτοί οκ, είναι μια χαρά. Με τα λεφτά του μπαμπά βέβαια αλλά μια χαρά. Όλοι οι άλλοι μετράνε τα κέρματα να πάρουν έναν καφέ. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι να πεθάνουν.

Πάντως ρε παιδιά με πιάνει μια απογοήτευση με όλα αυτά. Διαβάζω για μειωμένες ώρες εργασίας στο εξωτερικό ή για μειωμένες μέρες και βλέπω στην ελλάδα ακριβώς το αντίθετο. Ο κόσμος πάει μπροστά κι εδώ πάμε πίσω. Χώρες που τις είχαμε για πλάκα μας έχουν φτάσει και είναι θέμα χρόνου να μας περάσουν. Σε όλους τους δείκτες έχουμε πιάσει πάτο, οικονομία εργασία, ποιότητα ζωής.

ναι αλλα εδω εχεις ηλιο,φραπε,freddo,night life. νησια,μυκονο.

βαζεις την μουσικη τερμα στο αμαξι,περνας κοκκινο φαναρι και ολα μια χαρα.που θα τα βρεις ολα αυτα εκει εξω.και μην ξεχασω εχεις και 100 φιλους

και δεν πληρωνεις φορους και δεν σου λενε τιποτα.παιρνεις μαυρα μιζες.βαζεις βυσμα να μπεις δημοσιο κτλ.

ολα τελεια.τι δεν καταλαβαινεις.

οπως λεει το ρητο.  καθε μερα τρως αγγουρι αλλα το σαββατο εισαι μουρη.

δινεις και 50 ευρω για ξαπλωστρα γιατι δεν εισαι πλεμπαιος. 😛

• Like 3
Δημοσ.

θα το ξεχειλώσουμε πάλι το θέμα και ποιος ξέρει τι θα καταλήξουμε να συζητάμε (δεν είναι η πρώτη φορα). Η ουσία είναι και φαντάζομαι δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που διαφωνεί, δε πάμε καλά. Αντί να κάνουμε βήματα προόδου, πάμε πίσω. Σε πολλούς τομείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, DrLo είπε

Τα λέμε σε 10 χρόνια όταν θα παρακαλάνε Έλληνες να πάνε μετανάστες στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία.

10 χρόνια πολλά μου φαίνονται…

Πολύ πιό σύντομα το βλέπω όπως πάνε τα πράματα!

Brain gain λέμεεεε…

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, george1994 said:

Έχω επισκεφθεί  το νησί που μεγάλωσα και ακούω ιστορίες από φίλους και γνωστούς.  Πιτσιρικά (20+) που δεν θα την έλεγες και όμορφη,  έχει onlyfans account, ανεβάζει κατά παραγγελία διάφορα σημεία του σώματος της (φαντάζομαι όχι γυμνό) και βγάζει χρήμα

Άλλος μύθος αυτό με το onlyfans, επειδή ακριβώς και η κουτσή μαρια έχει onlyfans είναι φοβερά κορεσμένο και ελάχιστες βγάζουν χρήμα, έστω χαρτζιλίκι, και έναν μήνα να βγάλει κάτι ψιλό τον άλλον μπορεί να είναι μηδέν

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1
Δημοσ.

Για να μη σπάτε το κεφάλι σας τα πράγματα είναι απλά. Δεν έχουν όλοι την ίδια αφετηρία τις ίδιες ευκαιρίες και τα ίδια καύσιμα, κάποιοι τα έχουν περισσότερα άλλοι λιγότερο άλλοι καθόλου. Οπότε κάντε ότι καλύτερο περνάει απ' το χέρι σας για πάρτυ σας και μην κοιτάτε τους δίπλα 

• Like 9
Δημοσ.
20 minutes ago, Hacker?pcs said:

Άλλος μύθος αυτό με το onlyfans, επειδή ακριβώς και η κουτσή μαρια έχει onlyfans είναι φοβερά κορεσμένο και ελάχιστες βγάζουν χρήμα, έστω χαρτζιλίκι, και έναν μήνα να βγάλει κάτι ψιλό τον άλλον μπορεί να είναι μηδέν

αυτο μου θυμιζει που ρωτας τον αλλον στην μυκονο με σαλατα στα 20 ευρω αν βγαζει χρηματα και σου λεει οτι οριακα βγαινει.το ιδιο και οι ταξιτζηδες.αλλα για καποιο λογο κανεις δεν σταματαει αυτο που κανει. το ιδιο και ο καθενας, καθε μια που ειναι σε μια τετοια πλατφορμα.αμα ηταν ψιλα δεν θα παιρναν ουτε ρισκο ουτε θα το καναν γενικα. και πολλες φορες το only fans ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα.

Δημοσ.
51 minutes ago, poulinos said:

αμα ηταν ψιλα δεν θα παιρναν ουτε ρισκο ουτε θα το καναν γενικα. και πολλες φορες το only fans ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα.

On average, OnlyFans creators make from $150-180 each month. This sums up to about $2,000 per year. However, this is just an average. Some people make way less while others make more. Plus, after taxes, the figure reduces further.

Just know that the OnlyFans income distribution is massive. The top 1% of creators earn about a third of all the money on the platform. Meanwhile, creators in the top 10% take home nearly 75% of the total OnlyFans earnings.

This means the higher-ranking creators are making far more than the typical user. Average creators usually earn a little extra cash.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δε βρίσκω κάτι αρνητικό αν απλά υπάρχει σαν επιλογή.

Έτσι κι αλλιώς τα εργασιακά χάλια είναι. Αν σήμερα κάνεις υπερωρίες(>15hrs), δουλεύεις για το κράτος και όχι για την τσέπη σου.

Γενικά παρατηρώ οτι ο έλληνας πλέον δουλεύει υπερβολικά(δεν ξέρω αν είμαστε παραγωγικοί).

Ακούω τα ποσά που παίρνει ο καθένας (υπάρχουν και αναφορές εντός του παρόντος) και λέω είναι δυνατόν; Μετά όμως έρχεται και το υπόλοιπο παραμύθι.... ποτέ 8ωρο, ποτέ 5ήμερο κοκ...

Τα ίδια και με την οικοδομή... 150€...200€... Αυτά τα χρήματα τα βγάζουν οι τεχνίτες εργολάβοι και όχι όσοι πάνε για μεροκάματο, επίσης μιλάμε πάντα για μεικτά.

Είναι ελάχιστοι αυτοί που πληρώνονται σωστά στην Ελλάδα, συνήθως άνθρωποι που δουλεύουν και έχουν τρομερή εξειδίκευση σε κάποιο τομέα.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Οι χειρωνακτικές εργασίες έχουν το πρόβλημα ότι ίσως βγάζεις αρκετά αλλά μετά πιθανόν να τα φας σε προβλήματα υγείας σε μέση, πόδια, γόνατα, χέρια κτλ

Υπάρχει λόγος που οι προηγούμενες γενιές λέγανε σπουδάστε, δεν ήταν θέμα (μόνο) κοινωνικού πρεστίζ 

Οι προηγούμενες γενιές δουλευαν τα χωράφια με τα χέρια και τα βόδια.Καμία σχέση με το τώρα.Οπως και οι οικοδομές κλπ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, Hacker?pcs said:

On average, OnlyFans creators make from $150-180 each month. This sums up to about $2,000 per year. However, this is just an average. Some people make way less while others make more. Plus, after taxes, the figure reduces further.

Just know that the OnlyFans income distribution is massive. The top 1% of creators earn about a third of all the money on the platform. Meanwhile, creators in the top 10% take home nearly 75% of the total OnlyFans earnings.

This means the higher-ranking creators are making far more than the typical user. Average creators usually earn a little extra cash.

και θα ξανατονισω δυο πραγματα.

α. και στην ελλαδα ο μεσος ορος ενοικιου ειναι τα 200 ευρω στη ΘΕΩΡΙΑ.

και θα ξανατονισω και το παρακατω.

Β.πολλες φορες το only fans ειναι το κερασακι στην τουρτα.και για να το εξηγησω καλυτερα.δεν σημαινει οτι καποιος εχει σαν μοναδικο εισοδημα το only fans και οτι ειναι μονο σε μια πλατφορμα. το OF ειναι ενα απο τα πολλα που μπορει να εχει καποιος ,καποια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. και καποιος, καποια μπορει να ειναι κ εκτος ιντερνετ. οποιος καταλαβε καταλαβε..

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
7 ώρες πριν, poulinos είπε

ρωτας τον αλλον στην μυκονο με σαλατα στα 20 ευρω αν βγαζει χρηματα και σου λεει οτι οριακα βγαινει

Καλα, θα μου φαινοταν περιεργο να ομολογουσε οτι εχει χεστει στο ταληρο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Γενικά παρατηρώ οτι ο έλληνας πλέον δουλεύει υπερβολικά(δεν ξέρω αν είμαστε παραγωγικοί).

παραγωγικοί δεν είμαστε. Νομίζω και σε μια έρευνα είμασταν χαμηλά.

Και πως να είσαι παραγωγικός όταν ο μισθός δεν είναι αυτος που πρέπει.  Όταν σου δίνουν ψίχουλα θα κοιτάξεις να λουφάρεις όποτε μπορείς. Δε δουλεύουν όλοι έτσι αλλά για εμένα ισχύει. Ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Όπως ακριβώς στο στρατό που βγάζαμε εργαλεία να φαίνεται ότι δουλεύουμε και αράζαμε

• Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Neptu είπε

παραγωγικοί δεν είμαστε. Νομίζω και σε μια έρευνα είμασταν χαμηλά.

Και πως να είσαι παραγωγικός όταν ο μισθός δεν είναι αυτος που πρέπει.  Όταν σου δίνουν ψίχουλα θα κοιτάξεις να λουφάρεις όποτε μπορείς. Δε δουλεύουν όλοι έτσι αλλά για εμένα ισχύει. Ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Όπως ακριβώς στο στρατό που βγάζαμε εργαλεία να φαίνεται ότι δουλεύουμε και αράζαμε

You pay peanuts ,you get monkeys 

• Like 6
Δημοσ.

Διαβασα προσεκτικα τα σχολια σας,με καποιους να συμφωνω και με αλλους οχι.

Ομώς αυτα τα σχολια δεν ανταποκρινονται στην καθημερινοτητα που ζουμε και βιωνουμε καθημερινα.

Ξαπλωστρες 20-30€ ,σε μερη τριτοκλασατα,οκ για αξιολογους προορισμους δεν το συζηταω.Κρεβατια στις παραλιες,καναπεδες,μπιρες σωρηδον,φλεξαρισματα οι νεοι του'90+ (καπου αναφερθηκε) με βοτκες των 200€, ναργιλεδες, και ενα σωρο.

Να πουμε για την καθημερινοτητα? Αυτοκινητα σταματημενα στην εθνικη οδο ,με επι το πλειστον 1 ατομο(δικη μου ερευνα-αποψη) να πηγαινουν στην δουλεια των 750€ με ΙΧ .

Μηπως πρεπει να επαναπροσδιορισουμε τι ειναι ειδος 1ης αναγκης,και τι καλοπερασης?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...