Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Κλείστε εγκέφαλο, πιείτε κάτι, θα περάσουν οι 2 ώρες. 

Ακόμα μια ταινία χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης. 

εγω για τη σκαρλετ την ειδα αλλα κ αυτη απογοητευση σκετη, αχρωμη ανυπαρκτη... δεν θα μιλησω καν για το υπολοιπο καστ η το σεναριο...εντελως χασιμο χρονου

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάσχει από το ίδιο σύνδρομο με τις υπόλοιπες σύγχρονες αναβιώσεις επιτυχημένων franchises. Λησμονιόνται, χάνονται στο χρόνο. Δε σου μένουν σκηνές και απορείς μετά από καιρό το πότε τις είδες και τι εν τέλει άφησαν πίσω τους. Εχει χαθεί η μαγεία.

Αναμάσημα και "The Force Awakens" αναδημιουργία σκηνών/ easter eggs & αναφορών από την αρχική τριλογία, η οποία παραμένει αξεπέραστη - ακόμα και στο πιο αδύναμο κομμάτι της, το οποίο είναι και διαφορετικό για τον καθένα. Για άλλους θα είναι το 2, για τους άλλους το 3. Εμένα ΟΛΕΣ μαρέσουν, το ίδιο. Προσθέτουν αυτό που λείπει η μια στην άλλη και έχουν κάτι σπουδαίο να πουν.

Ευτυχώς που δεν πήγα σινεμά για να κάψω 9.5 ευρώ

Δε με νοιαζει η πιο " πιστή (αλλά cgi) απεικόνιση " των πλασμάτων, παρά την αγάπη μου για την παλαιοντολογία απο μικρός.

Σίγουρα καλύτερη από το Dominion, στο ίδιο βαθμό αδιάφορη σαν τις προηγούμενες. Λίγο το 1o World, ίσως κάτι 'ενδιαφέρον' κατάφερε, - σαφώς κι αυτή κατώτερη της og trilogy παρά το λίγο μεγαλύτερο gore - γιατί πήραμε πρώτη φορά μια ματιά πώς θα ήταν το όραμα του Χάμοντ αν τα κατάφερνε τότε να ανοίξει το Πάρκο.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που περιμένει κάτι πρωτότυπο απο τις αναβιώσεις; Όλοι πανε για τα σύγχρονα εφε και τη νοσταλγία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 14/09/2025 at 12:33, baader said:

το ξανα ειδα αυτες τις μερες

ουτε καν προσπαθουν πια

κριμα

Προσπαθούν τόσο ώστε να φτάσουν σχεδόν 1 δις στο box office, δεν χρειάζονται κάτι παραπάνω. :lol:

Για το στούντιο η ποιότητα της ταινίας είναι δευτερεύουσας σημασίας από τη στιγμή που βγαίνει σούπερ κέρδος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...