Mrwerty1 Δημοσ. Κυριακή στις 12:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:17 μμ Καλησπέρα έχω κάποια παλιά DVD ταινίες έχω κατεβάσει το vlc όμως κατά την αναπαραγωγή ενώ τρέχει δεν έχω καθαρή εικόνα έχω παράσιτα σε άσχημο βαθμό δοκίμασα διαφορά δισκάκια σε όλα το ίδιο πρόβλημα πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση η να κατεβάσω κάποιον αλλον player? Παρακαλώ την βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει
Λύση micos000 Δημοσ. Κυριακή στις 12:32 μμ Λύση Δημοσ. Κυριακή στις 12:32 μμ https://github.com/clsid2/mpc-hc/releases/latest Αν και αυτό δεν τα παίζει δοκίμασε να αντιγράψεις τον φάκελο VIDEO_TS από το dvd στον σκληρό και πήγαινε από τον player->Αρχείο->Άνοιγμα δίσκου bd/dvd και κατεύθυνε το στον φάκελο video_ts στον δίσκο. 1
Mrwerty1 Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 μμ Δεν ξέρω ποιος είσαι σίγουρα όμως εισαι γνωστής γενικότερα ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου παίζουν με το πρόγραμμα που προτεινες 1
micos000 Δημοσ. Κυριακή στις 01:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:12 μμ Κοίτα, το vlc είναι όντως ένας Ελβετικός σουγιάς για media player αλλά το θεωρώ λίγο... experimental. Μπορεί να καταφέρει να παίξει κάποια εξωτικά φορμά βίντεο και με πάρα πολλές ρυθμίσεις και να σου κάνει νάζια σε κάτι πολύ απλό. Το έχω πάντα στο pc αλλά σαν δεύτερο Player (πρώτο έχω πάντα το mpc-hc). btw δοκίμασε αν θέλεις σε vlc την παρακάτω ρύθμιση (κλείστο και ξανάνοιξε το όταν την κάνεις). Εργαλεία->Επιλογές-> 14 λεπτά πριν, Mrwerty1 είπε Δεν ξέρω ποιος είσαι σίγουρα όμως εισαι γνωστής γενικότερα ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου παίζουν με το πρόγραμμα που προτεινες Αν παραμείνεις στο insomnia θα μας μάθεις όλους, μην ανησυχείς. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 01:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:16 μμ Kmplayer και mpc ή καπως έτσι θυμάμαι να τα παίζουν όλα,εκτός απο τον πολύ καλό vlc βεβαίως. Απέχω πολλά χρόνια όμως απο το σπορ .... 1
micos000 Δημοσ. Κυριακή στις 01:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:23 μμ To km το χρησιμοποιούσα πριν χρόνια αλλά μετά που εξαγοράστηκε από την Pandora TV κατάντησε μεγάλο bloatware/crapware. Αντί αυτού θα πρότεινα το pot player που στην ουσία είναι το km χωρίς τα crap/bloat/ad της pandora και δημιουργήθηκε από το αρχικό προγραμματιστή του km Αναφορά σε κείμενο KMPlayer and PotPlayer are both the works of Kang Yong-Huee. He abandoned KMPlayer to Pandora TV when their priorities didn't match his ideals. PotPlayer's focus is performance, format support, and fast access to features. PotPlayer has tons and tons of features. You're not likely to find them all in one year. KMPlayer's focus is ads, ads, ads, and... I feel I'm missing something. Did I mention ads? Oh, and ads! Let's not forget ads! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα