stakok Δημοσ. Κυριακή στις 02:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:02 μμ Καλησπέρα! Έχω το εξής πρόβλημα: Μένω στον τελευταίο όροφο (4ο) πολυκατοικίας ο οποίος ολοκληρώθηκε το 2025. Στο μπάνιο έρχονται οσμες από το σιφωνι του δαπέδου και από την μπανιέρα, όχι όμως σε σταθερή βάση αλλά κυρίως όταν φυσάει. Όταν κλείνω τα σιφωνια δεν υπάρχουν οσμες. Οι αποχετευσεις δεν είναι βουλωμενες, ούτε ο εξαερισμος που καταλήγει στην ταράτσα και το σιφωνι στο πάτωμα έχει την τάπα και η παγιδα νερου δουλεύει οπως πρέπει. Φαίνεται πως όταν φυσάει 'φέρνει ' μέσα στο μπάνιο τις οσμες αντί να καταλήγουν στην ταράτσα. Οι άλλοι όροφοι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Επίσης το μπάνιο δεν έχει παράθυρο αλλά έναν ηλεκτρικό εξαεριστηρα με αντεπιστροφη μεμβρανη. Μήπως πάει κάπου το μυαλό σας τι θα μπορούσα να κάνω?
zio10 Δημοσ. Κυριακή στις 02:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:09 μμ Για φύγουν οι οσμές βοηθάει το νερό και δοκίμασε και την αποσμίνη. Υπάρχει σε μεγάλα σούπερ μάρκετ. 1
stakok Δημοσ. Κυριακή στις 02:14 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 02:14 μμ 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Για φύγουν οι οσμές βοηθάει το νερό και δοκίμασε και την αποσμίνη. Υπάρχει σε μεγάλα σούπερ μάρκετ. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εχω δοκιμασει τα πάντα από 'υγρά 'αλλά δεν βοηθούν σημαντικά παρά μόνο προσωρινά. Κάτι γίνεται με τον εξαερισμο.
tasoe Δημοσ. Κυριακή στις 03:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:45 μμ Το στηθαίο της ταράτσας είναι πιο ψηλό από τον εξαερισμό; Αν ναι, μάλλον χρειάζεσαι λίγη προέκταση στη σωλήνα του εξαερισμού στην ταράτσα. Φίλος είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα που νομίζει ότι λύθηκε έτσι.
stakok Δημοσ. Κυριακή στις 04:37 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:37 μμ 50 λεπτά πριν, tasoe είπε Το στηθαίο της ταράτσας είναι πιο ψηλό από τον εξαερισμό; Αν ναι, μάλλον χρειάζεσαι λίγη προέκταση στη σωλήνα του εξαερισμού στην ταράτσα. Φίλος είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα που νομίζει ότι λύθηκε έτσι. Δυστυχώς ούτε αυτό δούλεψε. Τον 'ψήλωσα' αλλά με τον αέρα πάλι τα ίδια..
tasoe Δημοσ. Κυριακή στις 04:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:41 μμ Δεν το ανέφερες αυτό πριν. Τέλος πάντων, δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις τότε, όλα είναι θέμα συνήθειας.
Sherlock_7 Δημοσ. Κυριακή στις 05:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:13 μμ Μήπως έχει βουλώσει κάτι; Έχεις τσεκάρει τον εξαερισμό;
alejsalonica Δημοσ. χθες στις 08:23 πμ Δημοσ. χθες στις 08:23 πμ Είσαι σίγουρος ότι οι μυρωδιές έρχονται από το σιφωνι και την μπανιέρα; 100%;
Petros Electron Δημοσ. χθες στις 08:43 πμ Δημοσ. χθες στις 08:43 πμ 18 ώρες πριν, stakok είπε Καλησπέρα! Έχω το εξής πρόβλημα: Μένω στον τελευταίο όροφο (4ο) πολυκατοικίας ο οποίος ολοκληρώθηκε το 2025. Στο μπάνιο έρχονται οσμες από το σιφωνι του δαπέδου και από την μπανιέρα, όχι όμως σε σταθερή βάση αλλά κυρίως όταν φυσάει. Όταν κλείνω τα σιφωνια δεν υπάρχουν οσμες. Οι αποχετευσεις δεν είναι βουλωμενες, ούτε ο εξαερισμος που καταλήγει στην ταράτσα και το σιφωνι στο πάτωμα έχει την τάπα και η παγιδα νερου δουλεύει οπως πρέπει. Φαίνεται πως όταν φυσάει 'φέρνει ' μέσα στο μπάνιο τις οσμες αντί να καταλήγουν στην ταράτσα. Οι άλλοι όροφοι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Επίσης το μπάνιο δεν έχει παράθυρο αλλά έναν ηλεκτρικό εξαεριστηρα με αντεπιστροφη μεμβρανη. Μήπως πάει κάπου το μυαλό σας τι θα μπορούσα να κάνω? Κλασικό πρόβλημα, το εχω και εγω (μενω στον 6ο). Αποσμινη οπως έγραψε ο φίλος@zio10 και τακτικά νερο στις αποχετεύσεις και στην τουαλέτα επίσης. Tip: την αποσμινη βαλτη σε εναν ψεκαστήρα και ψεκαζε τα σιφώνια. Επίσης καλή και οικονομική λύση ειναι μαλακτικο ρούχων χωρις αραίωση.
VasKag Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ Οπως ειπε και ο πετρος, τα σιφωνια ΠΡΕΠΕΙ να κρατανε λιγο νερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα