Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΑΔΕ: Kλήσεις για εξηγήσεις και πρόστιμα έως 30.000 σε ιδιοκτήτες ΙΧ

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/aade-klisis-gia-exigisis-ke-prostima-eos-30-000-se-idioktites-ich/

Σιγά σιγά να μαζεύονται τα φαινόμενα των εξυπνάκηδων που ξεφεύγουν, όταν οι υπόλοιποι είναι συνεπείς.

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να δικαιολογήσουν πώς πχ το αυτοκίνητο δέχθηκε κλήση για τροχαία παράβαση ή ενεπλάκη σε ατύχημα ενώ είχε δηλωθεί πως παραμένει ακίνητο,

μηπως να λογοδοτησει και κανενας αλλος που ενω βρεθηκε στο δρομο, πηρε κληση και εφυγε να παει σπιτι του ενω ηταν σε ακινησια? δηλαδη τοσο τσιρκο?

• Like 2
Δημοσ.

μιλαμε δεν εφαρμοζεται τιποτα, πληρης διαλυση... γνωστη μου εφαγε κληση για σταθμευση με υποχρεωση παραδοσης πινακιδων κ διπλωματος. τη συμβουλεψε ο δικηγορος να μην πληρωσει (για να ισχυριστει οτι δεν ελαβε την κληση) παρα μονο οταν της ερθει στο ταξις... περασαν 3 μηνες, τιποτα, πηγε μονη της κ πληρωσε, βρηκε γνωστο τροχαιο να ελεγξει στο συστημα μετα καμμια βδομαδα κ εχει μονη καταγραφη το ποσο του προστιμου και οτι εξοφληθηκε. για πινακιδες και διπλωμα τιποτα! της λεει ο αλλος, μαλλον θα ξεχασε να περασει ο συναδελφος τα περι διπλωματος κ πινακιδων στο συστημα, συμβαινει συχνα!

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, QuantumWanderer είπε

Οι αστυνομικοί έχουν πρόσβαση σε live βάση δεδομένων, όταν π.χ. επιχειρούν να κόψουν κλήση;

Σιγουρα εχουν αμεση προσβαση στα στοιχεια του κατοχου επιτοπου μονο με την πινακιδα, και το εχω δει live μπροστα μου αυτο.

Απο κει και περα, για το τι αλλες πληροφοριες σχετιζονται με το οχημα, δεν ξερω.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, QuantumWanderer είπε

Σιγά σιγά να μαζεύονται τα φαινόμενα των εξυπνάκηδων που ξεφεύγουν, όταν οι υπόλοιποι είναι συνεπείς.

Δυστυχώς οι εξυπνάκηδες ξεφεύγουν (και με την κάλυψη των Δήμων) σε πολλές άλλες περιπτώσεις: «Κυριολεκτικά στα κάγκελα είναι δημότης, που επικοινώνησε με τη ΜΑΓΝΗΣΙΑ, καθώς ο Δήμος Βόλου, του κατάσχεσε 3100 ευρώ για κλήση της τροχαίας για αλκοόλ της τάξης των 2000 ευρώ, μία κλήση του 2010, η οποία όμως παραγράφηκε.» (τα χρήματα θα επιστραφούν) (https://magnesianews.gr/slider/exalloi-oi-voliotes-kataschesi-chiliadon-eyro-apo-toys-logariasmoys-gia-palies-kliseis-stathmeysis.html)

• Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stathisp είπε

Δυστυχώς οι εξυπνάκηδες ξεφεύγουν (και με την κάλυψη των Δήμων) σε πολλές άλλες περιπτώσεις: «Κυριολεκτικά στα κάγκελα είναι δημότης, που επικοινώνησε με τη ΜΑΓΝΗΣΙΑ, καθώς ο Δήμος Βόλου, του κατάσχεσε 3100 ευρώ για κλήση της τροχαίας για αλκοόλ της τάξης των 2000 ευρώ, μία κλήση του 2010, η οποία όμως παραγράφηκε.» (τα χρήματα θα επιστραφούν) (https://magnesianews.gr/slider/exalloi-oi-voliotes-kataschesi-chiliadon-eyro-apo-toys-logariasmoys-gia-palies-kliseis-stathmeysis.html)

Οι βολιωτες εχουν το δημαρχο που τους αξιζει.

Και πρωτη φορα ακουω 2000 ευρω προστιμο για αλκοολ.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lector είπε

Οι βολιωτες εχουν το δημαρχο που τους αξιζει.

Και πρωτη φορα ακουω 2000 ευρω προστιμο για αλκοολ.

Μπορεί να ήταν πιωμένος και ο αστυνομικός 

• Haha 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, stathisp είπε

Εγώ στον δήμο μου έχω στείλει πάνω απο 30 παρατημένα ΙΧ, και δεν έχει κάνει τιποτα.

• Sad 1
Δημοσ.

Καημένοι βουλευτές και πολιτευτές της επαρχίας.... τι έχουν να ακούσουν πάλι τα αυτάκια σας. Ευτυχώς η διαδικασία σου επιτρέπει να "δώσεις εξηγήσεις"!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Εγώ στον δήμο μου έχω στείλει πάνω απο 30 παρατημένα ΙΧ, και δεν έχει κάνει τιποτα.

εγω εστειλα ενα και οντως εφυγε αλλα ειχε ηδη σημειωμα πανω. βεβαια ειχε πολλα χρονια σημειωματα..

τωρα για μια μηχανη και ενα εμποδιο στο δρομο πανε 4 μηνες και τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...