Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα βοηθεια!
χθες το βράδυ Σαββατο γυρισα σπιτι μετα απο απουσια 4 μηνών εχοντας προβλημα υγειας.  Ο τελευταιος εναντι ηρθε 400 kilowatt το 2μηνο, ενω ελειπα.
ειχε πραγματοποιηθει φραγή ηλ ρεύματος.
Στο ρολόι δεν ειχαν τοποθετηθεί μολυβοσφραγίδες, μονο ενα χαρτάκι που δεν είχε καν γραμμένη ένδειξη πανω. Την δευτερα θα παω για διακανονισμο.
τα ερωτηματα μου είναι
1) Ο εναντι υπολογιζεται με βαση την περσινη καταναλωση η των προηγουμενων μηνων; μου φαινεται απιστευτο για 50τμ σπιτι.
2)φανταζομαι οτι πρεπει να το αναφερω στην δεη οτι δεν υπηρχαν μολυβοσφραγιδες η να κανω τον ανηξερο και μπλεξουμε χωρις λογο; προφανως θα βαριοταν ο υπαλληλος στο χωριο μου..... λογικα ουτε καταμετρησε πριν το διακοψει η τουλαχιστον δεν ειναι αναγραμμενο καπου.
3) σε διαρκεια 16  ωρών, πως σας ακουγεται η καταναλωση 458600-458670[ρολοι],; οι συσκευες που χρησιμοποιηθηκαν αυτες τις ωρες ειναι 8 ωρες Ac 8, ωρες ανεμιστηρα ,

16 ωρες υπολογιστης, οχι λαμπες, και το ψυγειο.
σας ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από fantasmanis
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, fantasmanis είπε

Ο εναντι υπολογιζεται με βαση την περσινη καταναλωση η των προηγουμενων μηνων; μου φαινεται απιστευτο για 50τμ σπιτι.

περσινη καταναλωση

43 λεπτά πριν, fantasmanis είπε

σε διαρκεια 16  ωρών, πως σας ακουγεται η καταναλωση 458600-458670[ρολοι],; οι συσκευες που χρησιμοποιηθηκαν αυτες τις ωρες ειναι 8 ωρες Ac 8, ωρες ανεμιστηρα

Πολλες οι kwh. Να φανταστεις, εχουμε 460 (μηνα) σε σπιτι με 2 ac, τηλεορασεις, pc/laptop, πλυντηριο, στεγνωτηριο, φουρνο...

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

περσινη καταναλωση

Πολλες οι kwh. Να φανταστεις, εχουμε 460 (μηνα) σε σπιτι με 2 ac, τηλεορασεις, pc/laptop, πλυντηριο, στεγνωτηριο, φουρνο...

τα ac ειναι διακοσμητικά ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

προσωπικά το δικό μου είναι καινούριο toyo μάρκας... 
ποτέ δεν το δουλεύω κάτω από 26, πάντα στο eco και με την χαμηλότερη ροή αέρα.
Πραγματικά πολύ σπάνια ξεπερνάω τα 1000/3600watt της κιλοβατορας την ωρα...
οπότε η είμαι τελείως κακός στα μαθηματικά 
η κάτι καίει παραπάνω απ οσο τα υπολογίζω.
η  θα χρειαστώ ψηφιακό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Τωρα ειδα οτι η καταναλωση αφορα 25/5-25/6 κατι τετοιο, ειχαν αναψει οπως και να εχει βεβαια. Αλλα οταν γυρνας σπιτι 6+ και τα βαζεις μετα κανα 6ωρο στο χαμηλο, ποσο να καταναλωσουν? 2-3-4kwh/μερα μαζι? Ακριβως 1 μηνα πριν, χωρις ac δλδ, ειμαστε στις 320. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Τωρα ειδα οτι η καταναλωση αφορα 25/5-25/6 κατι τετοιο, ειχαν αναψει οπως και να εχει βεβαια. Αλλα οταν γυρνας σπιτι 6+ και τα βαζεις μετα κανα 6ωρο στο χαμηλο, ποσο να καταναλωσουν? 2-3kwh/μερα μαζι? Ακριβως 1 μηνα πριν, χωρις ac δλδ, ειμαστε στις 320. 

τα ac μου ειναι 250 χαλαρα μονα τους. αν τα κλεισω 10 λεπτα θα γινει φουρνος εδω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...