nakis1989 Δημοσ. Κυριακή στις 11:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:20 μμ Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια earbuds για Samsung s25 Ultra. Είχα παλαιότερο μοντέλο galaxy earbuds pro αλλά μετά από χρόνια χρήσης κ δική μου χαζομάρα τα έβγαλα off. Τσέκαρα λίγο τα Galaxy earbuds pro 3 αλλά εκτός του ότι οι κριτικές είναι λίγο στο ντεμί, δε ξέρω κ αν θα με βολέψουν λόγω σχήματος. Εγώ βολεύομαι περισσότερο με τον άλλο τύπο ακουστικών που δεν έχουν την προέκταση, σαν τις λεγόμενες ψείρες που λέγαμε παλιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Moderators stormrain Δημοσ. πριν από 6 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 6 ώρες Eξαιρετικα ειναι τα Buds Live, αλλα ειναι πολυ ιδιαιτερα και δεν ξερω αν βγαινουν ακομα. Αλλα ειναι ο,τι καλυτερο εχω δοκιμασει.. Τα Buds Pro 3 ειναι ετσι κι ετσι, εχουν καλη ποιοτητα ηχου, αλλα σου βγαινει η ψυχη μεχρι να τα βαλεις σωστα. Ομως, οταν τα φορεσεις καλα, η ποιοτητα τους ειναι σουπερ, τοσο του ακουστικου, οσο και του μικροφωνου, δεν μου εχουν παραπονεθει ποτε για τον ηχο οταν ειμαι σε σημειο με φασαρια ακομα και φιλοι μου που ειναι μιρλες στο κομματι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα