profile Δημοσ. Τρίτη στις 11:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:36 μμ 5 ώρες πριν, jkoukos είπε η κεντρική πύλη τoυ ΕΜΕπ δέχεται κινητό εφόσον είναι του ίδιου κατόχου και μάλιστα ζητά επιβεβαίωση (από πάροχο και τραπεζικό ίδρυμα) εκ των προτέρων, ειδάλλως δεν γίνεται πιστοποίηση και εγγραφή. Οπότε για ΕΜΕπ αριθμός κινητού στο όνομα του κατόχου. Δεν είναι σαν την άυλη, σωστά; Πρέπει να αλλάξω όνομα στην δεύτερη μου sim. 1 ώρα πριν, lector είπε Παντως θα συμφωνησω οτι, ειδικα για ηλικιωμενα ατομα που δεν κανουν καμια χρηση κινητου τηλεφωνου, και δη μπορει να ειναι και καθηλωμενα στο σπιτι Ναι για τέτοια περίπτωση μιλάω.
profile Δημοσ. χθες στις 07:31 πμ Δημοσ. χθες στις 07:31 πμ 9 ώρες πριν, lector είπε Οποτε δεν εχεις παρα να δοκιμασεις. Δοκίμασα λοιπόν σε ΕΜΕπ και ΗΔΙΚΑ με τα στοιχεία της μάνας μου και μου ζητάει και στα δυο να πιστοποιήσω αριθμό κινητού για να έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες. Ο αριθμός ο δικός μου που δουλεύει για την άυλη της μαμάς(έρχονται συνταγές με sms) είναι σα να μην υπάρχει στην ΗΔΙΚΑ. Καταλαβαίνω ότι κάποτε γινόταν ένας αριθμός δυο άτομα και τώρα όχι. Το σύστημα προφανώς έχει κρατήσει παλιά δεδομένα(κινητών) και έτσι συνεχίζει να στέλνει τις συνταγές της μητέρας μου στο κινητό μου. 1
poulinos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 22 hours ago, profile said: Οπότε για ΕΜΕπ αριθμός κινητού στο όνομα του κατόχου. Δεν είναι σαν την άυλη, σωστά; Πρέπει να αλλάξω όνομα στην δεύτερη μου sim. Ναι για τέτοια περίπτωση μιλάω. και δεν ειναι μονο οτι ειναι ενα κινητο που το πληρωνει καποιος χωρις λογο αλλα δυσκολευει την ολη κατασταση αν πρεπει να ειναι στο ονομα του ηλικιωμενου. τρεχα για εξουσιοδοτησεις κτλ.
profile Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, poulinos είπε αν πρεπει να ειναι στο ονομα του ηλικιωμενου. τρεχα για εξουσιοδοτησεις κτλ. Σκέφτομαι να το κάνω έτσι: Πρώτα στη nova (χωρίς το νέο κάτοχο φυσικά) Και μετά στο ΕΜΕπ Γ. Δήλωση και καταχώριση αριθμού κινητού τηλεφώνου: Καταχώρηση αριθμού κινητού τηλεφώνου | howto.gov.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα