geohack Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 μμ Ειναι κάποιος που να εχει frog καρτοκινητό να μου πει ποια ειναι η ελάχιστη δυνατή ανανέωση το μηνα 10€ ? 15€ ? και ποιο ειναι το μικρότερο πακέτο ομιλίας προς όλους το μήνα και πόσο κοστίζει? Στο site της εταιρίας ο τιμοκατάλογος ειναι απο το 2023 και θελω να ειμαι σίγουρος αν αξίζει να παω τον αριθμο μου απο τη wind.
ioannischr Δημοσ. Δευτέρα στις 01:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:21 μμ αυτη την στιγμη 13 τον μηνα απο απ.το ελαχιστο. πακετο 3.02 60 λεπτα προς ολους με χρεωση ανα δευτ. 1
geohack Δημοσ. Δευτέρα στις 05:26 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:26 μμ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση κατι ακόμα, τα χρήματα αν δεν τα καταναλωσεις τα παιρνει η εταιρία σε καποιο διάστημα όπως πχ η wind αν σου μείνουν λεφτα που δεν αγόρασες καποιο πακέτο μετα απο 60 μερες τα χάνεις !!
papayios Δημοσ. Δευτέρα στις 05:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:40 μμ Αν δεν βαλεις καρτα στο διμηνο , το υπολοιπο διαγραφεται ...
geohack Δημοσ. Δευτέρα στις 05:42 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:42 μμ άρα σε αυτο το κομμάτι έχουν ολες την ιδια πολιτική
Kostas Savvidis Δημοσ. Δευτέρα στις 05:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:53 μμ 10 λεπτά πριν, geohack είπε άρα σε αυτο το κομμάτι έχουν ολες την ιδια πολιτική Αν τα χρήματα τα χρησιμοποιήσεις κανονικά για να αγοράζεις πακέτο κάθε μήνα 3.02 ευρώ χ 3 μήνες = 9,06 αφαίρεσε και τα ευρώ που σου κρατάει για φπα κ.τ.λ. πας κοντά στα 11 ευρώ, δεν μένουν και πολλά για να σου πάρουν. 1
geohack Δημοσ. Δευτέρα στις 05:57 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:57 μμ Just now, Kostas Savvidis said: Αν τα χρήματα τα χρησιμοποιήσεις κανονικά για να αγοράζεις πακέτο κάθε μήνα 3.02 ευρώ χ 3 μήνες = 9,06 αφαίρεσε και τα ευρώ που σου κρατάει για φπα κ.τ.λ. πας κοντά στα 11 ευρώ, δεν μένουν και πολλά για να σου πάρουν. Μα αν καταλαβα καλά αν περάσουν 2 μηνες και εχω ενεργοποιήσει απο 3 ευρω το μηνα πακετα, τον τριτο μήνα δέν προλαβαίνω να ενεργοποιήσω και άλλο. θα πρεπει να το βαλω υπενθύμιση 😁😅
Kostas Savvidis Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:13 μμ (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, geohack είπε Μα αν καταλαβα καλά αν περάσουν 2 μηνες και εχω ενεργοποιήσει απο 3 ευρω το μηνα πακετα, τον τριτο μήνα δέν προλαβαίνω να ενεργοποιήσω και άλλο. θα πρεπει να το βαλω υπενθύμιση 😁😅 Το τρίτο πακέτο ομιλίας θα το αγοράσεις μέχρι τις 12 το μεσημέρι την ημέρα που τελειώνει η προθεσμία, μετά θα σου πάρουν ό,τι έχει μείνει υπόλοιπο αλλά εσύ θα έχεις το πακέτο ομιλίας για 1 μήνα ακόμα κανονικά. Εγώ βάζω 15 ευρώ ανά τρίμηνο, από τα 15 ευρώ μου κρατάνε 1,4 ευρώ και μου μένουν 13,6 για να τα χρησιμοποιήσω όπως θέλω. Με το που βάζεις 15 ευρώ παίρνεις δωρεάν 1,5 gb δεδομένα, μετά κάνεις την αγορά των τριών πακέτων ανά μήνα και με τα υπόλοιπα που θα σου περισσέψουν την τελευταία μέρα αγοράζεις και το πακέτο Unlimited GIGA 4 WEEKENDS με 4,5 ευρώ και έχεις για 4 συνεχόμενα Σαββατοκύριακα απεριόριστα δεδομένα από Παρασκευή το απόγευμα μέχρι Κυριακή μεσάνυχτα. Με αυτό τον τρόπο δεν μένει τίποτα από χρήματα να σου πάρουν όταν τελειώσει η προθεσμία. Επεξ/σία χθες στις 07:14 πμ από Kostas Savvidis 1
geohack Δημοσ. Δευτέρα στις 07:11 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 07:11 μμ Πολύ καλό πλάνο, άρα με 15 € περνάς 3 μήνες με 60' ομιλίας το μήνα συν το GIGA 4 WEEKENDS με 4,5 ευρώ 5 ευρώ το μήνα έρχεται δηλαδή.
thant Δημοσ. Δευτέρα στις 10:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:48 μμ (επεξεργασμένο) Τους τελευταίους μήνες το πακέτο με τα 3.02€ έχει μόνιμο διπλασιασμό. Άρα τα 60 λεπτά γίνονται 120'. Επεξ/σία χθες στις 03:21 μμ από thant 1
Kostas Savvidis Δημοσ. χθες στις 12:04 μμ Δημοσ. χθες στις 12:04 μμ 16 ώρες πριν, geohack είπε Πολύ καλό πλάνο, άρα με 15 € περνάς 3 μήνες με 60' ομιλίας το μήνα συν το GIGA 4 WEEKENDS με 4,5 ευρώ 5 ευρώ το μήνα έρχεται δηλαδή. Αυτό ακριβώς! 1
1comment Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Στις 11/8/2025 στις 10:48 ΜΜ, thant είπε Τους τελευταίους μήνες το πακέτο με τα 3.02€ έχει μόνιμο διπλασιασμό. Άρα τα 60 λεπτά γίνονται 120'. Έτσι είναι και το καλύτερο είναι ότι χρεώνεσαι όσο μιλήσεις ανα δευτερόλεπτο και όχι ανα 3λεπτο όπως στα άλλα πακέτα. Εγώ το γύρισα φρογκ όταν έσκασε η ελάχιστη ανανέωση 13Ε και όλα τα πακέτα πήγαν 11-12. Με το πακέτο των 8,90 τα έχεις όλα, λεπτά και ιντερνετ. Ειδικά αν δεν κάνεις μεγάλη χρήση. Επί ένα χρόνο μου έκανε και δώρα με την κάθε ανανέωση και ούτε πακέτο δεν έβαζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα