venomawakens7 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Καλησπέρα, στο σπίτι που νοικιάζω βρήκα το ψυγείο της BOSCH. Ενώ τρία χρόνια δούλευε απροβλημάτιστα ξαφνικά η συντήρηση παγώνει τα τρόφιμα πολύ παραπάνω απ ότι συνήθως. Πάντα το είχα ρυθμισμένο στους 3 βαθμούς . Την τελευταία εβδομάδα όλα είναι πιο παγωμένα , ακόμα και στην πόρτα .Χειρότερα είναι στο κάτω κάτω και στο πάνω πάνω ράφι εκεί τα τρόφιμα πλέον παγώνουν υπερβολικά σε σημείο να πιάνουν πάγο κανονικά λες και είναι στην κατάψυξη. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να ελέγξω κάτι μόνος μου πριν φέρω τεχνικό ;
SabotazNic Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Η κατάψυξη πέφτει πιο κάτω από -18? Αν ναι, ρύθμισε το να φτάνει τόσο. Επίσης, μπορείς να ρυθμίσεις και την συντήρηση πιο πάνω
ringboy Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στους 3 βαθμους και το δικο μου bosch τα παγωνει ολα. Στην συντηρηση στις οδηγιες χρησης προτεινουν 3-8 βαθμους. Εγω το εχω στους 6 βαθμους. Χαμηλωσετο και εσυ στους 6 και παρακολουθησε το. Μπορει να παγωσε ανοιχτο το κλαπε της καταψυξης και πρεπει να ξεπαγωσει. Μονος σου δυσκολα να δεις κατι αλλο, ισως να μετρουσες την θερμοκρασια της καταψυξης. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από ringboy
venomawakens7 Δημοσ. 11 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Η κατάψυξη πέφτει πιο κάτω από -18? Αν ναι, ρύθμισε το να φτάνει τόσο. Επίσης, μπορείς να ρυθμίσεις και την συντήρηση πιο πάνω Στο -18 έχω την κατάψυξη δεν έχω δοκιμάσει να την ανεβάσω. 23 λεπτά πριν, ringboy είπε Στους 3 βαθμους και το δικο μου bosch τα παγωνει ολα. Στην συντηρηση στις οδηγιες χρησης προτεινουν 3-8 βαθμους. Εγω το εχω στους 6 βαθμους. Χαμηλωσετο και εσυ στους 6 και παρακολουθησε το. Μπορει να παγωσε ανοιχτο το κλαπε της καταψυξης και πρεπει να ξεπαγωσει. Μονος σου δυσκολα να δεις κατι αλλο, ισως να μετρουσες την θερμοκρασια της καταψυξης. Στο δικό μου στους 3 πάγωναν όλα όσο πρέπει χωρίς υπερβολές, τώρα στους 3 το ψυγείο συμπεριφέρεται σαν -1 νομίζω. Θα ανεβάσω την θερμοκρασία και θα το παρακολουθήσω. Αυτό που λες το κλαπε της κατάψυξης υπάρχει περιπτώσει να ξεπαγώσει εάν ανεβάσω την θερμοκρασία της συντήρησης; Παίζει να θέλει απόψυξη η κατάψυξη ; Δεν έχω κάνει ποτέ και τώρα καταλαβαίνω πως συντήρηση-κατάψυξη συνδέονται κατά κάποιο τρόπο για τη συνολική θερμοκρασία. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από venomawakens7
ekrepali Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Απόψυξη και καθάρισμα τα condensers (τσέκαρε πίσω και μπροστά-κάτω στο ψυγείο) Τυχαία παραδείγματα από google. Spoiler Spoiler 1
SabotazNic Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, venomawakens7 είπε Στο -18 έχω την κατάψυξη δεν έχω δοκιμάσει να την ανεβάσω Ναι εννοούσαν ότι αν πέφτει κάτω από -18, πρεπει να το ορίσεις για -18 αλλά αφού φτάνει τόσο, είσαι οκ. Επίσης τσέκαρε και αν το ανεμιστηράκι εντός σταματάει γενικά. Μήπως έχει θέμα και ο θερμοστατης (που αυτό είπα και να ρυθμίσεις στην συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος). Αν είναι στην μέση η συντήρηση, γύρισε το Edit: είδα ότι απλά ρυθμίζεις θερμοκρασία. Ανέβασε το τότε Επεξ/σία 11 Αυγούστου από SabotazNic
ringboy Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, venomawakens7 είπε Στο δικό μου στους 3 πάγωναν όλα όσο πρέπει χωρίς υπερβολές, τώρα στους 3 το ψυγείο συμπεριφέρεται σαν -1 νομίζω. Θα ανεβάσω την θερμοκρασία και θα το παρακολουθήσω. Αυτό που λες το κλαπε της κατάψυξης υπάρχει περιπτώσει να ξεπαγώσει εάν ανεβάσω την θερμοκρασία της συντήρησης; Παίζει να θέλει απόψυξη η κατάψυξη ; Δεν έχω κάνει ποτέ και τώρα καταλαβαίνω πως συντήρηση-κατάψυξη συνδέονται κατά κάποιο τρόπο για τη συνολική θερμοκρασία. Γι αυτο σου ειπα να ανεβασεις στους 6 μηπως χρειαζεται να ξεπαγωσει το συστημα του κλαπε. Αποψυξη με την πρωτη ματια δεν φαινεται να χρειαζεται γιατι εαν επιασε παγο το στοιχειο θα επρεπε να εχεις υψηλες θερμοκρασιες παντου. Να ξερεις οτι στη συντηρηση η θερμοκρασια ρυθμιζεται απο τη καταψυξη με ανεμιστηρακι. Φυσικα υπαρχει παντα η πιθανοτητα να χαλασε το θερμοστατικο κυκλωμα. Βαλε ομως και ενα θερμομετρο στη συντηρηση και στην καταψυξη να δεις τι παιζει με τις θερμοκρασιες Ειναι το πρωτο πραγμα που κανει ο τεχνικος οταν κανει ελεγχο σε ψυγειο. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από ringboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα