-Alex- Δημοσ. Δευτέρα στις 03:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:27 μμ Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω το επόμενο μου κινητό και προσανατολίζομαι προς xiaomi 14 ή 15. Σε λίγες μέρες θα πάω εκδρομή Κίνα. Μπορω να το αγοράσω εκεί; Είναι τα ίδια μοντέλα με αυτά που έρχονται Ευρώπη; Με το τελωνείο τι παίζει; Παρακαλώ την βοήθειά σας σύντομα, με επείγει. Ευχαριστώ. 1
-Alex- Δημοσ. Τρίτη στις 07:57 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 07:57 μμ (επεξεργασμένο) dsi44 διάβασες κάτι αστείο; Για πες μας να γελάσουμε και εμεις. Θα ήθελα να θέσω 2 συγκεκριμένα ερωτήματα, αν και δεν βλέπω ανταπόκριση (προφανώς δεν γνωρίζει κάποιος) πέρα από ένα ανόητο γέλιο κάποιου... (ας μην χαρακτηρίσω) 1. Δεν ξέρω αν έχουν ελληνικό μενού 2. Αν είναι διαφορετική μπάντα. Στο ίντερνετ αυτές τις δύο επιφυλάξεις βρήκα χωρίς απάντηση. Επεξ/σία Τρίτη στις 08:22 μμ από -Alex-
GATE123 Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ Στις 11/8/2025 στις 3:27 ΜΜ, -Alex- είπε Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω το επόμενο μου κινητό και προσανατολίζομαι προς xiaomi 14 ή 15. Σε λίγες μέρες θα πάω εκδρομή Κίνα. Μπορω να το αγοράσω εκεί; Είναι τα ίδια μοντέλα με αυτά που έρχονται Ευρώπη; Με το τελωνείο τι παίζει; Παρακαλώ την βοήθειά σας σύντομα, με επείγει. Ευχαριστώ. Θα έχουν την κινεζική rom και ενδέχεται να μην έχουν ελληνικά αλλά ούτε και Play Store. Επίσης θα έχεις πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις / ενημερώσεις. Και με τις μπάντες επίσης ενδέχεται να μην πιάνουν Ελλάδα. Για το τελωνείο δεν γνωρίζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα