Chrysa1971 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:39 μμ (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους! Έχω ένα Samsung Galaxy Watch Ultra LTE (Titanium White, 47mm) με eSIM, και προσπαθώ να ενεργοποιήσω την eSIM στην Ελλάδα με Cosmote / Vodafone / Nova. Ωστόσο, οι πάροχοι μου λένε ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται για eSIM ή δεν εμφανίζεται ως συμβατή. Επίσης, η Samsung Ελλάδας δεν μπορεί να με ενημερώσει με σαφήνεια λόγω «προβλημάτων στο σύστημα». Έχει κάποιος εδώ εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο και χρήση eSIM στην Ελλάδα; Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει ή να ενεργοποιηθεί η eSIM σε αυτό το ρολόι με ελληνικό πάροχο; Έχω ένα Samsung Έχω ένα Samsung Galaxy Watch Ultra LTE (Titanium White, 47mm) με eSIM, και προσπαθώ να ενεργοποιήσω την eSIM στην Ελλάδα με Cosmote / Vodafone / Nova. Ωστόσο, οι πάροχοι μου λένε ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται για eSIM ή δεν εμφανίζεται ως συμβατή. Επίσης, η Samsung Ελλάδας δεν μπορεί να με ενημερώσει με σαφήνεια λόγω «προβλημάτων στο σύστημα». Έχει κάποιος εδώ εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο και χρήση eSIM στην Ελλάδα; Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει ή να ενεργοποιηθεί η eSIM σε αυτό το ρολόι με ελληνικό πάροχο; Galaxy Watch Ultra LTE (Titanium White, 47mm) με eSIM, και προσπαθώ να ενεργοποιήσω την eSIM στην Ελλάδα με Cosmote / Vodafone / Nova. Ωστόσο, οι πάροχοι μου λένε ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται για eSIM ή δεν εμφανίζεται ως συμβατή. Επίσης, η Samsung Ελλάδας δεν μπορεί να με ενημερώσει με σαφήνεια λόγω «προβλημάτων στο σύστημα». Έχει κάποιος εδώ εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο και χρήση eSIM στην Ελλάδα; Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει ή να ενεργοποιηθεί η eSIM σε αυτό το ρολόι με ελληνικό πάροχο; Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία! Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:43 μμ από Chrysa1971
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα