Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους!

Έχω ένα Samsung Galaxy Watch Ultra LTE (Titanium White, 47mm) με eSIM, και προσπαθώ να ενεργοποιήσω την eSIM στην Ελλάδα με Cosmote / Vodafone / Nova.

Ωστόσο, οι πάροχοι μου λένε ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται για eSIM ή δεν εμφανίζεται ως συμβατή. Επίσης, η Samsung Ελλάδας δεν μπορεί να με ενημερώσει με σαφήνεια λόγω «προβλημάτων στο σύστημα».

Έχει κάποιος εδώ εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο και χρήση eSIM στην Ελλάδα;
Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει ή να ενεργοποιηθεί η eSIM σε αυτό το ρολόι με ελληνικό πάροχο;

Έχω ένα Samsung

Έχω ένα Samsung Galaxy Watch Ultra LTE (Titanium White, 47mm) με eSIM, και προσπαθώ να ενεργοποιήσω την eSIM στην Ελλάδα με Cosmote / Vodafone / Nova.

Ωστόσο, οι πάροχοι μου λένε ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται για eSIM ή δεν εμφανίζεται ως συμβατή. Επίσης, η Samsung Ελλάδας δεν μπορεί να με ενημερώσει με σαφήνεια λόγω «προβλημάτων στο σύστημα».

Έχει κάποιος εδώ εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο και χρήση eSIM στην Ελλάδα;
Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει ή να ενεργοποιηθεί η eSIM σε αυτό το ρολόι με ελληνικό πάροχο;

Galaxy Watch Ultra LTE (Titanium White, 47mm) με eSIM, και προσπαθώ να ενεργοποιήσω την eSIM στην Ελλάδα με Cosmote / Vodafone / Nova.

Ωστόσο, οι πάροχοι μου λένε ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται για eSIM ή δεν εμφανίζεται ως συμβατή. Επίσης, η Samsung Ελλάδας δεν μπορεί να με ενημερώσει με σαφήνεια λόγω «προβλημάτων στο σύστημα».

Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία!

Επεξ/σία από Chrysa1971

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...