TheDay2012 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:37 μμ Γειά σας, Θα ταξιδέψω οδικώς σε Αλβανία, Σκόπια, Σερβία και Βουλγαρία. Έχω καρτοκινητό whats up. Έχω την εντύπωση ότι μόνο στη Βουλγαρία θα μπορώ να χρησιμοποιώ δωρεάν τα λεπτά και τα mb μου. Σωστά; Για τις άλλες 3 χώρες τι επιλογές έχω; Υπάρχουν πακέτα δεδομένων και ομιλίας για τέτοια ταξίδια;
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:35 μμ 1 hour ago, TheDay2012 said: Γειά σας, Θα ταξιδέψω οδικώς σε Αλβανία, Σκόπια, Σερβία και Βουλγαρία. Έχω καρτοκινητό whats up. Έχω την εντύπωση ότι μόνο στη Βουλγαρία θα μπορώ να χρησιμοποιώ δωρεάν τα λεπτά και τα mb μου. Σωστά; Για τις άλλες 3 χώρες τι επιλογές έχω; Υπάρχουν πακέτα δεδομένων και ομιλίας για τέτοια ταξίδια; ο καθε παροχος σου λεει που θα εχεις roaming κτλ και που θα χρεωνεσαι κτλ. βουλγαρια σιγουρα εχεις roaming. οι αλλες παιζει να μην εχουν.η μια λυση ειναι να βαλεις καποιο πακετο που θα σου δωσει roaming που συνηθως ειναι ακριβο. η αλλη λυση ειναι να βαλεις καποια e-sim που να εχει περιαγωγη οχι για συγκεκριμενη χωρα αλλα για βαλκανια. Αν θυμαμαι καλα ειχα δει τετοια e-sim. συνηθως δινουν Mbyte οποτε δεν θα εχεις ομιλια. βεβαια σε τετοιες περιπτωσεις εγω παιζω με viber out αν χρειαστει να καλεσω καποιον αριθμο που δεν εχει viber κτλ. οι χρεωσεις ειναι πολυ χαμηλες. τυχαιο Link https://esim.sm/en/travel-to/balkans?utm_source=google2024&gcid=22313726146&utm_content=google-g-ad-asset&utm_term=esim for balkans&coupon=GOOGLE&gad_source=1&gad_campaignid=22313726146&gbraid=0AAAAA-dyk018Vvfr2kzqbVVvXsjmaQ1Ie&gclid=Cj0KCQjwqebEBhD9ARIsAFZMbfxFniOcjtFBpU14zPzQateyLNEVef_WaXJSBcNaj4bSfsy7mm_41soaAnDMEALw_wcB 1
TheDay2012 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:48 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:48 μμ 13 λεπτά πριν, poulinos είπε ο καθε παροχος σου λεει που θα εχεις roaming κτλ και που θα χρεωνεσαι κτλ. βουλγαρια σιγουρα εχεις roaming. οι αλλες παιζει να μην εχουν.η μια λυση ειναι να βαλεις καποιο πακετο που θα σου δωσει roaming που συνηθως ειναι ακριβο. η αλλη λυση ειναι να βαλεις καποια e-sim που να εχει περιαγωγη οχι για συγκεκριμενη χωρα αλλα για βαλκανια. Αν θυμαμαι καλα ειχα δει τετοια e-sim. συνηθως δινουν Mbyte οποτε δεν θα εχεις ομιλια. βεβαια σε τετοιες περιπτωσεις εγω παιζω με viber out αν χρειαστει να καλεσω καποιον αριθμο που δεν εχει viber κτλ. οι χρεωσεις ειναι πολυ χαμηλες. τυχαιο Link https://esim.sm/en/travel-to/balkans?utm_source=google2024&gcid=22313726146&utm_content=google-g-ad-asset&utm_term=esim for balkans&coupon=GOOGLE&gad_source=1&gad_campaignid=22313726146&gbraid=0AAAAA-dyk018Vvfr2kzqbVVvXsjmaQ1Ie&gclid=Cj0KCQjwqebEBhD9ARIsAFZMbfxFniOcjtFBpU14zPzQateyLNEVef_WaXJSBcNaj4bSfsy7mm_41soaAnDMEALw_wcB Πολύ ενδιαφέρον. Κάνω ένα ψάξιμο και μάλλον θα κινηθώ έτσι. Σε ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:06 μμ 15 minutes ago, TheDay2012 said: Πολύ ενδιαφέρον. Κάνω ένα ψάξιμο και μάλλον θα κινηθώ έτσι. Σε ευχαριστώ. οσες φορες παω εξωτερικο σε χωρα που δεν εχει free roaming παιζω παντα με esim τα πακετα για roaming ειναι εκτος πραγματικοτητας και το να βγαλεις sim κανονικη ειναι λιγο ιστορια(το εχω κανει σε εποχη πριν τις esim). πλεον esim και ολα μια χαρα.εχω βαλει 5 6 φορες ως τωρα σε δισφορες χωρες
TheDay2012 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:09 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:09 μμ 2 λεπτά πριν, poulinos είπε οσες φορες παω εξωτερικο σε χωρα που δεν εχει free roaming παιζω παντα με esim τα πακετα για roaming ειναι εκτος πραγματικοτητας και το να βγαλεις sim κανονικη ειναι λιγο ιστορια(το εχω κανει σε εποχη πριν τις esim). πλεον esim και ολα μια χαρα.εχω βαλει 5 6 φορες ως τωρα σε δισφορες χωρες Όταν τελειώσω το ταξίδι, απλά διαγράφω την esim; Δεν έχω εγκαταστήσει ξανά esim σε συσκευή μου(υποστηρίζει κανονικά).
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:23 μμ 12 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε Όταν τελειώσω το ταξίδι, απλά διαγράφω την esim; Δεν έχω εγκαταστήσει ξανά esim σε συσκευή μου(υποστηρίζει κανονικά). Την "αφήνεις" στην άκρη για αν χρειαστεί πάλι στο μέλλον.Συνήθως χωράνε 10 esim τα κινητά. 1
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 μμ 31 minutes ago, TheDay2012 said: Όταν τελειώσω το ταξίδι, απλά διαγράφω την esim; Δεν έχω εγκαταστήσει ξανά esim σε συσκευή μου(υποστηρίζει κανονικά). εγω την σβηνω. μεχρι να ξαναπαω στην ιδια χωρα θα εχουν ληξει τα data. συνηθως βγαζω για μια χωρα.εσυ ομως λογω οτι θα αλλαξεις χωρες θες για βαλκανια.προληπτικα θα κλεινα το roaming στην κανονικη καρτα μην χρεωσει με κανα πακετο που θα βαλει αυτοματα. παθων σε συμβολαιο σε αλλη εταιρεια. 20 minutes ago, Ukforthemoment said: Την "αφήνεις" στην άκρη για αν χρειαστεί πάλι στο μέλλον.Συνήθως χωράνε 10 esim τα κινητά. πρεπει να ληγουν τα data μετα απο χ καιρο. ενεργες ταυτοχρονα νομιζω max 1 ή 2 esim βεβαια.
StormGr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Πολυ ενδιαφερον ολο το θεμα. Θελω να επισκεφτω τριτη χωρα, οπως Τουρκια, Αιγυπτο κλπ που δεν παιζει data roaming και γενικα οι κλησεις ειναι ακριβες. Μπορω να αγορασω esim με data και να βαλω π.χ. και 10ευρω στο viber και να καλω απο εκει με viber out. Υπαρχουν esim για ολες τις χωρες του εξωτερικου? και μπαινουν κανονικα στα ελληνικα κινητα μας?
alxandros_gr Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 hour ago, StormGr said: Πολυ ενδιαφερον ολο το θεμα. Θελω να επισκεφτω τριτη χωρα, οπως Τουρκια, Αιγυπτο κλπ που δεν παιζει data roaming και γενικα οι κλησεις ειναι ακριβες. Μπορω να αγορασω esim με data και να βαλω π.χ. και 10ευρω στο viber και να καλω απο εκει με viber out. Υπαρχουν esim για ολες τις χωρες του εξωτερικου? και μπαινουν κανονικα στα ελληνικα κινητα μας? Αν έχεις Revolut μπορείς να αγοράσεις την e-sim που δίνουν με data είτε για κάθε χώρα ξεχωριστά, είτε για όλες τις χώρες. Έχει πχ για όλη την Ευρώπη που περιλαμβάνει την Τουρκία που θες αλλά όχι την Αίγυπτο. Δες το παρακάτω link για χώρες/τιμές και συμβατές συσκευές. Την έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές μέχρι τώρα στα Βαλκάνια. https://www.revolut.com/en-GR/esim/
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Εχει και η wizz,δεν την έχω χρησιμοποιήσει οπότε δεν έχω άποψη. https://wizz.breezesim.com/?utm_source=wizz&utm_medium=web&utm_campaign_seamless_data_roaming&utm_term=connect_now
SaFiS Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Σερβία τελευταία φορά που είχα πάει, είχα ενεργοποιήσει πριν φύγω, e-sim της Α1 (μόνο Data). Άμεση αγορά απο το Site τους με ένα email μόνο. Με συνολικά 5.85€ είχα 20GB για 7 ημέρες. Μόλις μπήκα Σκόπια πήρε σήμα. Φίλος που δοκίμασε όμως τον Ιούνιο μπόρεσε να την ενεργοποιήσει μόνο εκεί, μιας και θέλουν πλέον ταυτοπροσωπία. Του το έκανε ο ιδιοκτήτης του Airbnb και έβριζε κιόλας γιατί άλλαξε το σύστημα και δεν μπορούν οι τουρίστες να πάρουν εύκολα νούμερο. Ο γαμπρός μου είχε πάρει φυσική κάρτα για 7 ημέρες, νομίζω με 12€ ή 13€ (είχε και χρόνο ομιλίας εκτός από Data) και μόνο με την ταυτότητα του σε κατάστημα της Yettel...
KostisKazan Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Εχω εχω την Roamless και την προτεινω. Ειναι μια esim και παιζει σχεδον globally. Την βαζεις μια φορα και καθαριζεις. Παλια ειχα δοκιμασει και Airalo. Αλλα αυτη επαιζε με esim ανα χωρα και πακετα. Και αρκετες φορες πληρωνα data που δεν χρησιμοποιούσα. Η Roamless ειναι pay-as-you-go
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα